2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bizimde sarilik dewam ediyor biz fototerapi gormedik sinirlardaydi suan sabirla bekliyoruz gecmesini bjalim
bizde almadik cnm fototerapj. 19a dayanmisti degeri. sukur bitiyor
anne sutu sariligi benim minnosun ki.
amin cnm cok saol.

haberler super masallah size.
lohusalik huznunu kendi icinde buyutme. bu bir surec ve gececek de. sorunmus gibi dusunursen seni mutsuz eder. ne kadar pozitif olursan o hizla gecer cnm

Canım bende gunduz uyuyamıyorum sana onerım sekızde yat 12 kadar uykunu al gece bebısle cebelesebıl sabret 20 gunden sonra normallesıyorsun bır ay olunca daha oluyor sabret

Canım bende gunduz uyuyamıyorum sana onerım sekızde yat 12 kadar uykunu al gece bebısle cebelesebıl sabret 20 gunden sonra normallesıyorsun bır ay olunca daha oluyor sabret
O saatte de uyuyamiyorum iyice zombi oldum insallah hemen.geçer vücut gozler coktu

Ya arkadaşlar bu çocuk uyumuyor deliricem.
Gözlerinden uyku akıyor.
Yok dalmıyor bir türlü.
Karni tok altı temiz yeri güzel.
Sabrım tükeniyor artık.
Bugün benimki de aynıydı. Emzirmekten helak oldum tam yatağa koyuyorum yusyuvarlak açılıyor gözler. Uyku süresi çok kısaldı karnı mi doymuyor demeye başladım artik

Ya arkadaşlar bu çocuk uyumuyor deliricem.
Gözlerinden uyku akıyor.
Yok dalmıyor bir türlü.
Karni tok altı temiz yeri güzel.
Sabrım tükeniyor artık.
Yaa bizimkininde 3 4 gündür huyu çok değişti göğsümde uyurdu yerine koyardım uyanmazdı şimdi göğsüm de nadir uyuyor sürekli emmek istiyo çok ıkınıyo geceleri çook zorlanıyorum sürekli yüz üstü yatmak istiyor öyle yatınca bende uyuyamıyorum bişey olacak diye

Bugun aksama kadr hastanedeydik cocuk kardiyolojiye girdik kalbindeki ufurum icin kotu biseu yokmus sukur. Doktoruna girdik tahlil sonuclarimjz icin sariligi düşüyormuş karacigerinde biseu yokmus hersy guzel. 1 haftada 200gr da almis 4.200 olmusuz tabi buna cok dedi fazla emzirme emzik ver arada dedi gecelri uyuyosa uyandırma birak uyusun dedi. Bnde memede cok duruyo surekli emmek istiyo diye doymuyo saniyodum benm kiz arrik zor uykuya daliyo sabrimi tuketiyo ama babasi evdeyse emzirip pasliyorum bazen de sagdigim sutu veriyorum eline iciyo gazini aliyo uyutuyo. Banyoyu kv ile yaptirip giydiriyolar her firsatta adama pasliyorum uyuyorum ya da kendi isime bakiyorum. Tek basina yapmadjk heralde cocugu degl mi

Kendim icin de doktora girdim bugun. Sezaryenden beri gogsumde bi baski nefesimde daralma hissediyodum ozellkle is yapınca ayakta kalinca bisey tasiyinca falan. Bi de karnimn altinda bi sertlik vardi. Bir suru tetkik yapildi bakalim yarin doktorlarla gorusucez. Hepsi yetismedi. Ama karnimdaki sertlikten fitik suphesi vardi genel cerrah elle muayene de fitik oldugunu sanmiyoeum dedi ins hakli cikar ultrasona da giricem yarin.fitik cikarsa ameliyat olmam gerekirmis 2.bi ameliyati kaldiramam ya..
Gogus agrim ne cikicak cok merak ediyorum.

ay bemde çok yoruldum bahçede sebze faln yatistiriyoz onlar bozulmasın doye üç gündür konserve buzluk hazirliyorum çok yoruldum
çamaşırlar katlanacak bi kac ütü var mutfak desen aldı başını hoop gidik
neyse dinleniriz inslalh
hepinizi ve minik yavrularınızı öpüyorum

Canım o beyaz gürültü benim beyin dalgalrmi bozuyor inan foto çekiminde 7 saat boyunca çaldılar fotogrrclr ve ben 2 gün baş ağrısı çektim.

bebegine masallah. minik bir tosuncuk olmus ..
insallah senin de sonuclarin tertemiz gelir cnm.

R Rzg14 guzel haberler sonunda ❤ cok sevindim canım
saol cnm.

arkadaslar. biraz ozel olacak ama birsey soracagim. cunku 40 kontrolu yaklasiyor ve dr soracak.. maglum spiral meselesi...
ben pihtilasma bozuklugu yuzunden hap ve igne kullanamam. bakirli spiral alerji yapti ve nedense psikolojimi bozdu o zaman. sanki kadinligim elimden alinmis gibi garip bir duyguya girmistim o zaman. kullanmadim.. neden bu spiral bana bu kadar kotu ve soguk geliyor onu cozemiyorum. hormonlu olani teklif edeck kesin bana. bu garip karsit olusum nasil gecer acaba dersiniz.. tekrar gebelik dusunmedigim icin korunma yontemi onemli biz de artik...

Kızlar annemin evi soğuktu üşüdüm ve 2kez hapşırdım burnum aktı. Soğuk algınlığı olabilir sanırım. Ne yapmam gerek bebeğe geçmesin eczaneden nurofen alacak eşim. Sıcak banyo ve sıcak çay içerim rezene özellikle. Üstümüde sıkı giyerim ayaklarada çorap eşim eczaneden maske de alsın diye söyledim evde takarım. Öneriniz var mı

korkma cnm. senin vucudunun antikorlari sutunle bebegine gectigi icin hasta olmaz. seen opme ve nefesini bebegine verme yeter. gecmis olsun.

Spiral deneyimim yok da aylik igne var sanki, oyle bir sey kalmis aklimda. Onu da mi degerlendirsen?
Sakin ol şampiyon
Uyumamak icin bir seyler izlemeyi dene ben oglumda big bang teori izlerdim 20 dk tam emzirme suresi
Ne guzel diziydi

Ağla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.

3.580 dogdu, hastaneden 2 gun sonra cikarken 220gr kaybetmişti, bugün 4.gun kontrolde 3.175 çıktı sarilik icin kan bakıldı 16.7 ile fototerapi vurdu gol oldu.
Meme seven velet memeyi de almadi burda. Ben de gerildikce geriliyorum, iyice kısır döngüye girdik giriyoruz.
Mama vermek sorun degil de bu kadar bilincli sekilde kuveze bile hazirlanan ben gözyaşlarımi durduramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…