2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi

Darisi sizlerin basina kizlar
Maşallah canım aminn

free beta hcg 24.8
papp a 1.25
crl 51,29
nt 0,87
biyo kimyasal triso 1:3153
kombine triso <1:10000
trimosy 13/18 +NT <1:10000

Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi

Yaa maşallah canım çok tatlıben de yarın gideceğim 11+5 oluyor ama bakalım cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorum hareketlerini görmek istiyorum ben de

Doğru söylüyorsun canım doğal zeytinyağı içeriğinde ne var diye düşünmeye gerek kalmıyor:) sulandırmayı deneyeyim ben de en azından yüzüm için çünkü yüzüm de çok kuruyor diğer nemlendiriciler sürmek de içime sinmiyor.

Benimde kaşıntım oluyor özellikle kollarım ve bacaklarım çok kaşınıyor demek kurulduğu içinmiş. Zeytinyağını direk sürüyor musun ve ne kadar zaman öyle duruyor?

oh masallah gozun aydin cnm.
ense kalinligi guzelse ve burun kemigi olusmussa ikili test anlamsiz kaliyor
hadi bakalim erkek bebek gelecek diyelim o zaman simdilik.

Zeytinyagini vucut emiyormu bebeyagi gibi

bana dermatologum vucudum asiri kuru diye "bath oil" vermisti. eczaneden alabilirsiniz. biraz pahali ama sulandirip kullaniliyor. 1sene rahat kullanilir.

Kızlar bulantı için acovite femisis diye bi takviye kullanıp memnun kalan oldu mu? Cok direndim bişey kullanmamak için ama geçmiyor bir türlü. Azalacagina artıyor benim bulantılar

Benimde kaşıntım oluyor özellikle kollarım ve bacaklarım çok kaşınıyor demek kurulduğu içinmiş. Zeytinyağını direk sürüyor musun ve ne kadar zaman öyle duruyor?
Merhaba canım, evet direkt sürüyorum ben tamamen sürdükten sonra giyiniyorum öyle beklemiyorum vücut emiyor zaten onu iç çamaşırlarıma da bulaşmıyor hiç

Kızlar bulantı için acovite femisis diye bi takviye kullanıp memnun kalan oldu mu? Cok direndim bişey kullanmamak için ama geçmiyor bir türlü. Azalacagina artıyor benim bulantılar
Ben bulantı için premesis plus kullanıyorum bir faydası oluyor mu hiç emin değilim. Zencefil, folik asit, B12 vs var içinde kokusunu sevmiyorum ama vitamin var diye kullanıyorum. Dün sonuncusunu içmiştim bakalım bırakınca ne olacak. Bulantım her gün değişiyor ben de anlamıyorum bazen yerimden kalkamıyorum bazen çok az oluyor. Ama ağzımın tatsızlığı asla geçmiyor. Bu inatçı bulantılar tiroid hormonlarının düzensizliğinden de kaynaklanıyormuş benim alt sınıra yakın çıkmıştı yarın tekrar test yaptıracağım bakalım inşallah ondan kaynaklanmıyordur.

Bende ogluslarimin bütün eşyalarını dağıttım birkaç hatıra diye ayırdığım disinda Hepsini yeniden almak gerekecek
Ben hamileyken bile verdim bilmiyorken 4 5 yil cocuk dusunmuyorum kiz mi olcak erkek mi belli degil body ile tulummu saklayayim dedim bir corap bile yok evde

Maşallah bebise sağlıkla gelsin ins

Merhaba canım, evet direkt sürüyorum ben tamamen sürdükten sonra giyiniyorum öyle beklemiyorum vücut emiyor zaten onu iç çamaşırlarıma da bulaşmıyor hiç
Tamam canım mutlaka deneyeceğim hafta da bir kere yapmak şuanlık için yeterli olur diye düşünüyorum sen ne sıklıkta yapıyorsun?

Hangi hormon degerleri canım? Benim anti tpo ve anti tg anormal onun dışındakiler normal . Dediğini ilk defa duydum bi araştirayim canım sağol

Maşallah yaa nasıl da güzel gözüküyor :) amin canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…