2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gecmis olsun cnm. bu lohusalik huznu degil annelik xnm. Mutlucuk saglikla ciksin insallah bir an once. sen de agla rahatla tutma icinde canim benim. cok sukur cozumu var...

Analik.zip downloaded

Çok geçmiş olsun canım ya. Hormonlar tepetaklak. Geçecek canım.

Canm ya bizim hep eşim korundu. 6 yıldır başımıza bişey gelmedi çok şükür. Şimdi yine öyle düşünüyoruz. Eşin korunması garanti değil mi? Şimdi de o korunacak başka gebelik düşünmüyoruz Allah olmayanlara nasip etsin

Ya arkadaşlar bu çocuk uyumuyor deliricem.
Gözlerinden uyku akıyor.
Yok dalmıyor bir türlü.
Karni tok altı temiz yeri güzel.
Sabrım tükeniyor artık.
Kimi bebek zor olur yapacak pek birsey gercekten zor uyumuyor mu yoksa agliyor mu buyuk oglum 3 ay gece gunduz agladi. Mumkun oldugunca etrafinizdananne kv teyze hala yardim alin sabredin gececek

Lohusa hüznünden çok annelik duygularının baskın gelmesinden bence. Kıyamıyoruz ya da yetemiyoruz hissi uyandırıyor bu durumlar. Şu an tamamen bize bağımlılar bu omuzlarımıza aşırı bir sorumluluk yüklüyor. Çok normal canm bugünler de geçecek. Allah dermansız dert vermesin çok şükür çözümü var bak R Rzg14 de ne kadar uğraştı sarılık ile atlatmışlar çok şükür. Çok geçmiş olsun.

Kaç günlük oldunuz canm. Bizim bugün 15. Gün aynı şeyler başladı 2 gündür. Koyardım uyurdu en az 3 saat. Şimdi sürekli kalkıyor ıkınıyor sıkınıyor.... zor uyuyor hemen kalkıyor tedirginim yüzüstü falan yatmasından dikkat etmek lazım Allah korusun. Yan yatırıyorum sürekli.

Maşallah canm. Tek hüzün sebebimiz bunlar olsun. Benim ki de öyle bakıyor ki gözlerime. Minik bir fasulye resmen döner mi bilmem ama renkli gözlü olacak sanırım. Çok masum çok savunmasız gerçekten insanlar nasıl cami önüne bırakıp gidebiliyor aklımı kaçıracağım düşündükçe anın tadını çıkar bol bol sarıl seviş canm. Allah kötü günlerini göstermesin. Ebe olayına inanılmaz özendim ne güzel ev işleri de yapıyor demek. Çok şanslısın valla.

Zaman çok çabuk geçiyor farkında mısınız? Ve bu beni çok üzüyor. Ağustos u beklerken, geldi gitti sıra Eylül annelerine geçti bile... bebeklerimiz 10-20 günlük oldular
Zamanı tutamıyoruz..
bugün oğlumun yüzüne bakarken zamanı durdursam hep şu an ki gibi huzurla bakışsak dedim. Rabbim acılarını göstermesin...

canim kafana gore ilaç kullanma nurofen bana dokunmuştu daha önce bi dogumda doktorlar o kadr abarttık i her gören doktor hangi ilaca alerjik var diye sorguya çekti
hem bebeğe de dokunabikir

kavun yedikten hemen sonra bu mesajı görmek hemen kimyon kaynatıp içmem lazım

Vallahi sana derken bizim bebege bisey oldu saatlerdir morarircasina agliyo susturamiyoruz odumuz patladi resmen emiyo gazi cikiyo ne yaptiysak olmadi komsular ayaga kalkti cocuk durmuyo anladim hicbi eey

Bugün benimki de aynıydı. Emzirmekten helak oldum tam yatağa koyuyorum yusyuvarlak açılıyor gözler. Uyku süresi çok kısaldı karnı mi doymuyor demeye başladım artik
Yaw bu bebeklerin uyuyarakta buyumeeingerekmiyomu cocuk bileiguniz uyumuyo anlamadim ben

benim kızımın doğum yaptığımın ertesi günü aldılar kanını canım yani ikinci gün

Gecen gun 2 cocuktan sonra tobe eden yakin bi arkadasimla konustum spiral taktirmis. Bana da onerdi ama asla hormonlu taktirma dedi adet goremiyosun o yuzden hormonlarinin dengesi bozulduğu icin surekli pms li gibi gezinirsin psikolojin bozulur dedi. Ben zaten spirale soguk bakiyorum ama diğerlerine gore en kesin cozum de o gibi gorunuyor. napicam ben de bilmiyorum. Emzirenlerin de kullandigi dogum kontrol hapi varmis onu kullanayim dedim ama o da hormon sonucta bebege geçer bi sekilde dedi arkadasim en iyisi hic sevismemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…