gecmis olsun cnm. bu lohusalik huznu degil annelik xnm. Mutlucuk saglikla ciksin insallah bir an once. sen de agla rahatla tutma icinde canim benim. cok sukur cozumu var...Ağla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.
3.580 dogdu, hastaneden 2 gun sonra cikarken 220gr kaybetmişti, bugün 4.gun kontrolde 3.175 çıktı sarilik icin kan bakıldı 16.7 ile fototerapi vurdu gol oldu.
Meme seven velet memeyi de almadi burda. Ben de gerildikce geriliyorum, iyice kısır döngüye girdik giriyoruz.
Mama vermek sorun degil de bu kadar bilincli sekilde kuveze bile hazirlanan ben gözyaşlarımi durduramıyorum.
+1Ya arkadaşlar bu çocuk uyumuyor deliricem.
Gözlerinden uyku akıyor.
Yok dalmıyor bir türlü.
Karni tok altı temiz yeri güzel.
Sabrım tükeniyor artık.
Analik.zip downloadedAğla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.
3.580 dogdu, hastaneden 2 gun sonra cikarken 220gr kaybetmişti, bugün 4.gun kontrolde 3.175 çıktı sarilik icin kan bakıldı 16.7 ile fototerapi vurdu gol oldu.
Meme seven velet memeyi de almadi burda. Ben de gerildikce geriliyorum, iyice kısır döngüye girdik giriyoruz.
Mama vermek sorun degil de bu kadar bilincli sekilde kuveze bile hazirlanan ben gözyaşlarımi durduramıyorum.
Çok geçmiş olsun canım ya. Hormonlar tepetaklak. Geçecek canım.Ağla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.
Canm ya bizim hep eşim korundu. 6 yıldır başımıza bişey gelmedi çok şükür. Şimdi yine öyle düşünüyoruz. Eşin korunması garanti değil mi? Şimdi de o korunacak başka gebelik düşünmüyoruz Allah olmayanlara nasip etsinarkadaslar. biraz ozel olacak ama birsey soracagim. cunku 40 kontrolu yaklasiyor ve dr soracak.. maglum spiral meselesi...
ben pihtilasma bozuklugu yuzunden hap ve igne kullanamam. bakirli spiral alerji yapti ve nedense psikolojimi bozdu o zaman. sanki kadinligim elimden alinmis gibi garip bir duyguya girmistim o zaman. kullanmadim.. neden bu spiral bana bu kadar kotu ve soguk geliyor onu cozemiyorum. hormonlu olani teklif edeck kesin bana. bu garip karsit olusum nasil gecer acaba dersiniz.. tekrar gebelik dusunmedigim icin korunma yontemi onemli biz de artik...
Kimi bebek zor olur yapacak pek birsey gercekten zor uyumuyor mu yoksa agliyor mu buyuk oglum 3 ay gece gunduz agladi. Mumkun oldugunca etrafinizdananne kv teyze hala yardim alin sabredin gececekYa arkadaşlar bu çocuk uyumuyor deliricem.
Gözlerinden uyku akıyor.
Yok dalmıyor bir türlü.
Karni tok altı temiz yeri güzel.
Sabrım tükeniyor artık.
Lohusa hüznünden çok annelik duygularının baskın gelmesinden bence. Kıyamıyoruz ya da yetemiyoruz hissi uyandırıyor bu durumlar. Şu an tamamen bize bağımlılar bu omuzlarımıza aşırı bir sorumluluk yüklüyor. Çok normal canm bugünler de geçecek. Allah dermansız dert vermesin çok şükür çözümü var bak R Rzg14 de ne kadar uğraştı sarılık ile atlatmışlar çok şükür. Çok geçmiş olsun.Ağla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.
Kaç günlük oldunuz canm. Bizim bugün 15. Gün aynı şeyler başladı 2 gündür. Koyardım uyurdu en az 3 saat. Şimdi sürekli kalkıyor ıkınıyor sıkınıyor.... zor uyuyor hemen kalkıyorYaa bizimkininde 3 4 gündür huyu çok değişti göğsümde uyurdu yerine koyardım uyanmazdı şimdi göğsüm de nadir uyuyor sürekli emmek istiyo çok ıkınıyo geceleri çook zorlanıyorum sürekli yüz üstü yatmak istiyor öyle yatınca bende uyuyamıyorum bişey olacak diye
Maşallahkizlaaar:)) okuyorum ama cok alinti yapamiyorum ya ozluyorum buralari:) tek elle cok yazamiyorumda ogrenemedim kizlar henuzya bide minigim kucagimdayken seyretmelere doyamiyorum kiii!
bugun evimizde ikinci gunumuz ♥ ilk gecemiz guzel gecti sukurler olsun. 2/2,5 saat uyku, 1/1,5 saat emzirme ve alt degistirme. ben alisabilirim bu duzene bebegimde uyarsa elbet:) esim benden once firliyo yataktan simdilik haha, zorla yataga gonderiyorum iki kisiyle emzirilmiuo malum:)
dün biz eve geldikten 1 saat sonra ebe geldi. 3 saat kaldi bol bol laf sifir icraat yordu beni. ilk banyomuzu yaptik ♥ gobek bagimiz bugun yarin dusecekmis oyle dedi. suyu cooook sevdi minigim! ama tum cildi soyuluyo su an. e yani cocuk karnimda 10 gun ekstradan kalinca yagi kalmamis, o yuzden boyle simdi. yaglamam gerekiyo bolca, ablam yagladi bu sabah yeniden ♥ aksamda ben yaglarim kuzumu.
bugun sabah erkenden ablam geldi, evimi sildi supurdu, camasirlarimi yikadi, uc tencere yemek yapti Allah ondan bin kere razi olsun. izinli gununde geldi bi ton yoruldu bende ♥
o arada ebe geldi, bunda daha baskin davrandim, lafa soze degil icraate ihtiyacim oldugunu anlasin diye. banyolarimi wclerimi temizledi, bebegin biraz camasirini yikadi, yatagimin nevresimini degistirdi. yarin utu yaptirmayi dusunuyorum, bide supurur evi tekrardan olduda bitti. basimda oturup bana ne anlaticak ki canim. persembeye kadar gunde 3 saat gelecek sukur.
ev bi sekilde yuvarlanip gider, ben daha cok bu duygusalligi napicaz onu dusunuyorum. annem turkiye ye gitti, aklima geldikce agliyorum. bebegim gozlerimin icine icine baktikca hungur hungur agliyorum. esim banyo yaptirirken agliyorum. hep bi aglama modundayim. bukadar mutlu ve huzurluyken yakismiyo bu gozyaslari. nekadar suruyo bu hamilelik huznu kizlar?
canim kafana gore ilaç kullanma nurofen bana dokunmuştu daha önce bi dogumda doktorlar o kadr abarttık i her gören doktor hangi ilaca alerjik var diye sorguya çektiKızlar annemin evi soğuktu üşüdüm ve 2kez hapşırdım burnum aktı. Soğuk algınlığı olabilir sanırım. Ne yapmam gerek bebeğe geçmesin eczaneden nurofen alacak eşim. Sıcak banyo ve sıcak çay içerim rezene özellikle. Üstümüde sıkı giyerim ayaklarada çorapeşim eczaneden maske de alsın diye söyledim evde takarım. Öneriniz var mı
kavun yedikten hemen sonra bu mesajı görmek hemen kimyon kaynatıp içmem lazımMerhaba anneler nasılsınız biz bugün aşı olduk çok ağladı yavrum ayrıca kavun yememenizi tavsiye ederim çok gaz yapiyor ebe soylemisti az yiyordum dün biraz kaçırdım gece çok gaz sancısı yaptı uyuyamadi ağladı huzursuzdu sürekli
Vallahi sana derken bizim bebege bisey oldu saatlerdir morarircasina agliyo susturamiyoruz odumuz patladi resmen emiyo gazi cikiyo ne yaptiysak olmadi komsular ayaga kalkti cocuk durmuyo anladim hicbi eeyMysonismysun ben oyle bir yerdeyim ki araf geceleri kolik bebek emmeme mücadeleleri gündüz ben uyuyamiyorum fiziken alışkın degilim mahvoldum zorlu cok.zorlu bir surecteyim lohusa hormonlari vesvese tavan basiyorlar psikoloji iptal
Yaw bu bebeklerin uyuyarakta buyumeeingerekmiyomu cocuk bileiguniz uyumuyo anlamadim benBugün benimki de aynıydı. Emzirmekten helak oldum tam yatağa koyuyorum yusyuvarlak açılıyor gözler. Uyku süresi çok kısaldı karnı mi doymuyor demeye başladım artik
Beni sağlık ocağından aradılar. Bilin bakalım ne sordular???
-doğurdunuz mu?
Yok dedim.
-Haftaya doğar muhtemelen, hastanede topuk kanı aldırmayacağım kağıdı imzalayın, topuk kanını burada alalım dedi.
Hastane sizi bir gün yatırıyor, topuk kanı 2.günden sonra alındığı için o kan boşa gidiyor, bebeğin canını iki kere yakmayalım. Doğum yapınca beni arayın size gün vereyim dedi.
Doğum yapacak az kisiyiz ama sizi de bilgilendireyim dedim.
aynen bende rezen kimyon octimkavun yedikten hemen sonra bu mesajı görmek hemen kimyon kaynatıp içmem lazım
Gecen gun 2 cocuktan sonra tobe eden yakin bi arkadasimla konustum spiral taktirmis. Bana da onerdi ama asla hormonlu taktirma dedi adet goremiyosun o yuzden hormonlarinin dengesi bozulduğu icin surekli pms li gibi gezinirsin psikolojin bozulur dedi. Ben zaten spirale soguk bakiyorum ama diğerlerine gore en kesin cozum de o gibi gorunuyor. napicam ben de bilmiyorum. Emzirenlerin de kullandigi dogum kontrol hapi varmis onu kullanayim dedim ama o da hormon sonucta bebege geçer bi sekilde dedi arkadasim en iyisi hic sevismemekarkadaslar. biraz ozel olacak ama birsey soracagim. cunku 40 kontrolu yaklasiyor ve dr soracak.. maglum spiral meselesi...
ben pihtilasma bozuklugu yuzunden hap ve igne kullanamam. bakirli spiral alerji yapti ve nedense psikolojimi bozdu o zaman. sanki kadinligim elimden alinmis gibi garip bir duyguya girmistim o zaman. kullanmadim.. neden bu spiral bana bu kadar kotu ve soguk geliyor onu cozemiyorum. hormonlu olani teklif edeck kesin bana. bu garip karsit olusum nasil gecer acaba dersiniz.. tekrar gebelik dusunmedigim icin korunma yontemi onemli biz de artik...
Sagol canim. Amiinnbebegine masallah. minik bir tosuncuk olmus..
insallah senin de sonuclarin tertemiz gelir cnm.
saol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?