2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uykusuz gecelerden merhaba, gündüzde uykusuz gerçi bu ara bakıyorum herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor.
Ama etrafımda sütten balkon yıkayan gruptan sonra şimdide ay benim çocum hiç ağlamazdı, emzirip atardım beşiğe grubu başladı.
Az kaldı sövecem, nerde o emzirip beşiğe atılan bebeler, bulun bem grupta görmedim vçdaha var mı aa dostlar

dimi, nasil bi huzur mutluluk sebebi bunlar, inanamiyorum! Rabbim bozmasin huzurumuzu cumlemizinde, evlatlarimizi korusun insallah
aynen oyle canim, bol bol sarilma, kokusunu doya doya icime cekerek sevme, sohbet etme
ebe olayi buyuuuk bi sans benim icin. ozellikle sezeryan sonrasi

Ne guzel canim vallahi ebenin gelipte boyle yardimci olmasu vallahi harika seyler... ben de 12 gun kadar surmmustu sonra bir anda kesildi o gunden sonra hatta bi daha aglamadim...
dimi? cok rahat oluyor gelmesi. simdilik iyi anlastik umarim persembeye kadarda iyi gider benim atesimi dikisimi vs de kontrol ediyor. oda bi nebze rahatlatiyor cunku bi sonraki randevum 6 hafta sonra (kendi kontrolum).

berler super masallah size.
lohusalik huznunu kendi icinde buyutme. bu bir surec ve gececek de. sorunmus gibi dusunursen seni mutsuz eder. ne kadar pozitif olursan o hizla gecer cnm
galiba isin sirri o. aksam annemi aradim oyle iyi geldi ki konusmak. bi kendime geldim

ah kuzum ah! Allah yardimcin olsun..

Gecmis olsun doktoruna danismadan nurofen ya da herhangi bi ilac icme canim. Balli ihlamur zencefil caylari vs iyi gelir. Usume ve terleyince ustunu mutlaka degistir

yorucu bi aksam gecirdik, gecemiz nasil olacak coook merak ediyorum.

ya ebe bide yazdiriyo bana saat kacta kac dk hangi memeyi icti, cisi nasil, atesi nasil diye. her alt acmada kucucuk totosuna ates olcer sokucakmisim oldu gozlerim doldu bakmiyorum tabikide. arada baktim, fiskirarak siciyo bebek e hakli ben olsam bende aynisini yapardim haha

nasil yorgunum. hadi Allah yardimcimiz olsun kizlar insallah misil misil uyurlar!

O aglaakkik 1 haftaya biter hormonlar halay cekiyo zaten bi de memeyi almiyo sarilik fototerapi derken iyice cosmuslardir. Masallh kilosu cok guzel fototerapiyle kisa surede iyilesicek umarim meemyi de israrla vermeye devam. bana normal dedi gonderdi doktor 1 aydir sarilikla ugrasiyoruz hala tam bitmedi. Allah daha kotusunu vermesin uzme kendini

Off evett çok hizli geciyo ve ben bu kdr cabuk buyumesini kaldiramiyorum hamileligimden beri dusunup dusunup uzulurdum buna zaten. Ben de bazen zaman dursun istiyorum. Amin canim

Hadi inşallah, bu gece kv var bide yatılı, umarım bebem çok üzmez anneyi
Çok amin

Ay vallahi bunlari duyduyca yalnizligima bi daha sariliyorum. Bitmiyor bitmeyecekler lafi yaoistirin gecin ya. Bana deseler gulerim amma da attin ha derim senin cocuk da bi rahatsizlik vardir aglamayan cocuk mu olur derim. Sov gitsin kiz bak gece gece ayar oldum

saol cnm da onda da sorun var. rshim yarasina sebep oldu ben de ;(

kesin cozum.

ha ha balkon yikamak supermis. montofondam bozma bahce hortumu teyzeler ...
bende de var... ben emzirir atar uyurdu. tuh tuj tuh gordun mj seninki hic durmuyor kucaga alisacak diyen grup . hepsi de öz teyzrelerim..

anamnoylr ebeye van kurban bize nie gelmiyorrr

Nurofenin emzirenlerde kullanılması önerilmiyor bilginiz olsun geçmiş olsun

ah kuzuma, sarilik nerden cikti yahu!! belkide senin stres oldugunu farkedip huzursuzlandi almadi memeni? hepimiz o aglama modundayiz, bi surecmis gececekmis ama senin zamanlaman iyi degil hasta bir bebisle. bitti mi bu fototerapi? daha sakin bi kafayla emzirirsin tekrar, baktin olmuyo ek olarak dayarsin mamayi aynen dedigin gibi

anamnoylr ebeye van kurban bize nie gelmiyorrr
hahah oyle de her iki/uc saatte bir diyerek strese soktu beni. bebegim durmuyo aksamdan beri saat basi biraz emiyim diyo.. bide her alt degismede sicakligini olc dedi filan, e yazik minigime da. ebe yarin geldiginde rapor vericem bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…