dimi, nasil bi huzur mutluluk sebebi bunlar, inanamiyorum! Rabbim bozmasin huzurumuzu cumlemizinde, evlatlarimizi korusun insallahMaşallahcanm. Tek hüzün sebebimiz bunlar olsun. Benim ki de öyle bakıyor ki gözlerime. Minik bir fasulye resmen döner mi bilmem ama renkli gözlü olacak sanırım. Çok masum çok savunmasız gerçekten insanlar nasıl cami önüne bırakıp gidebiliyor aklımı kaçıracağım düşündükçe anın tadını çıkar bol bol sarıl seviş canm. Allah kötü günlerini göstermesin. Ebe olayına inanılmaz özendim ne güzel ev işleri de yapıyor demek. Çok şanslısın valla.
dimi? cok rahat oluyor gelmesi. simdilik iyi anlastik umarim persembeye kadarda iyi giderNe guzel canim vallahi ebenin gelipte boyle yardimci olmasu vallahi harika seyler... ben de 12 gun kadar surmmustu sonra bir anda kesildi o gunden sonra hatta bi daha aglamadim...
galiba isin sirri o. aksam annemi aradim oyle iyi geldi ki konusmak. bi kendime geldimberler super masallah size.
lohusalik huznunu kendi icinde buyutme. bu bir surec ve gececek de. sorunmus gibi dusunursen seni mutsuz eder. ne kadar pozitif olursan o hizla gecer cnm
ah kuzum ah! Allah yardimcin olsun..Mysonismysun ben oyle bir yerdeyim ki araf geceleri kolik bebek emmeme mücadeleleri gündüz ben uyuyamiyorum fiziken alışkın degilim mahvoldum zorlu cok.zorlu bir surecteyim lohusa hormonlari vesvese tavan basiyorlar psikoloji iptal
Gecmis olsun doktoruna danismadan nurofen ya da herhangi bi ilac icme canim. Balli ihlamur zencefil caylari vs iyi gelir. Usume ve terleyince ustunu mutlaka degistirKızlar annemin evi soğuktu üşüdüm ve 2kez hapşırdım burnum aktı. Soğuk algınlığı olabilir sanırım. Ne yapmam gerek bebeğe geçmesin eczaneden nurofen alacak eşim. Sıcak banyo ve sıcak çay içerim rezene özellikle. Üstümüde sıkı giyerim ayaklarada çorapeşim eczaneden maske de alsın diye söyledim evde takarım. Öneriniz var mı
yorucu bi aksam gecirdik, gecemiz nasil olacak coook merak ediyorum.Uykusuz gecelerden merhaba, gündüzde uykusuz gerçi bu ara bakıyorum herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor.
Ama etrafımda sütten balkon yıkayan gruptan sonra şimdide ay benim çocum hiç ağlamazdı, emzirip atardım beşiğe grubu başladı.
Az kaldı sövecem, nerde o emzirip beşiğe atılan bebeler, bulun bem grupta görmedim vçdaha var mı aa dostlar
O aglaakkik 1 haftaya biter hormonlar halay cekiyo zaten bi de memeyi almiyo sarilik fototerapi derken iyice cosmuslardir. Masallh kilosu cok guzel fototerapiyle kisa surede iyilesicek umarim meemyi de israrla vermeye devam. bana normal dedi gonderdi doktor 1 aydir sarilikla ugrasiyoruz hala tam bitmedi. Allah daha kotusunu vermesin uzme kendiniAğla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.
3.580 dogdu, hastaneden 2 gun sonra cikarken 220gr kaybetmişti, bugün 4.gun kontrolde 3.175 çıktı sarilik icin kan bakıldı 16.7 ile fototerapi vurdu gol oldu.
Meme seven velet memeyi de almadi burda. Ben de gerildikce geriliyorum, iyice kısır döngüye girdik giriyoruz.
Mama vermek sorun degil de bu kadar bilincli sekilde kuveze bile hazirlanan ben gözyaşlarımi durduramıyorum.
Off evett çok hizli geciyo ve ben bu kdr cabuk buyumesini kaldiramiyorum hamileligimden beri dusunup dusunup uzulurdum buna zaten. Ben de bazen zaman dursun istiyorum. Amin canimZaman çok çabuk geçiyor farkında mısınız? Ve bu beni çok üzüyor. Ağustos u beklerken, geldi gitti sıra Eylül annelerine geçti bile... bebeklerimiz 10-20 günlük oldular
Zamanı tutamıyoruz..
bugün oğlumun yüzüne bakarken zamanı durdursam hep şu an ki gibi huzurla bakışsak dedim. Rabbim acılarını göstermesin...
Hadi inşallah, bu gece kv var bide yatılı, umarım bebem çok üzmez anneyiyorucu bi aksam gecirdik, gecemiz nasil olacak coook merak ediyorum.
ya ebe bide yazdiriyo bana saat kacta kac dk hangi memeyi icti, cisi nasil, atesi nasil diye. her alt acmada kucucuk totosuna ates olcer sokucakmisim oldu gozlerim do var ldu bakmiyorum tabikide. arada baktim, fiskirarak siciyo bebek e hakli ben olsam bende aynisini yapardim haha
nasil yorgunum. hadi Allah yardimcimiz olsun kizlar insallah misil misil uyurlar!
Ay vallahi bunlari duyduyca yalnizligima bi daha sariliyorum. Bitmiyor bitmeyecekler lafi yaoistirin gecin ya. Bana deseler gulerim amma da attin ha derim senin cocuk da bi rahatsizlik vardir aglamayan cocuk mu olur derim. Sov gitsin kizUykusuz gecelerden merhaba, gündüzde uykusuz gerçi bu ara bakıyorum herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor.
Ama etrafımda sütten balkon yıkayan gruptan sonra şimdide ay benim çocum hiç ağlamazdı, emzirip atardım beşiğe grubu başladı.
Az kaldı sövecem, nerde o emzirip beşiğe atılan bebeler, bulun bem grupta görmedim vçdaha var mı aa dostlar
saol cnm da onda da sorun var. rshim yarasina sebep oldu ben de ;(Canm ya bizim hep eşim korundu. 6 yıldır başımıza bişey gelmedi çok şükür. Şimdi yine öyle düşünüyoruz. Eşin korunması garanti değil mi? Şimdi de o korunacak başka gebelik düşünmüyoruz Allah olmayanlara nasip etsin
Gecen gun 2 cocuktan sonra tobe eden yakin bi arkadasimla konustum spiral taktirmis. Bana da onerdi ama asla hormonlu taktirma dedi adet goremiyosun o yuzden hormonlarinin dengesi bozulduğu icin surekli pms li gibi gezinirsin psikolojin bozulur dedi. Ben zaten spirale soguk bakiyorum ama diğerlerine gore en kesin cozum de o gibi gorunuyor. napicam ben de bilmiyorum. Emzirenlerin de kullandigi dogum kontrol hapi varmis onu kullanayim dedim ama o da hormon sonucta bebege geçer bi sekilde dedi arkadasim en iyisi hic sevismemek
ha ha balkon yikamak supermis. montofondam bozma bahce hortumu teyzelerUykusuz gecelerden merhaba, gündüzde uykusuz gerçi bu ara bakıyorum herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor.
Atak haftasi dedigin ne canim ben de merak ettim biade de bi tuhaflik varAtak haftasında olabilir canım
anamnoylr ebeye van kurban bize nie gelmiyorrrkizlaaar:)) okuyorum ama cok alinti yapamiyorum ya ozluyorum buralari:) tek elle cok yazamiyorumda ogrenemedim kizlar henuzya bide minigim kucagimdayken seyretmelere doyamiyorum kiii!
bugun evimizde ikinci gunumuz ♥ ilk gecemiz guzel gecti sukurler olsun. 2/2,5 saat uyku, 1/1,5 saat emzirme ve alt degistirme. ben alisabilirim bu duzene bebegimde uyarsa elbet:) esim benden once firliyo yataktan simdilik haha, zorla yataga gonderiyorum iki kisiyle emzirilmiuo malum:)
dün biz eve geldikten 1 saat sonra ebe geldi. 3 saat kaldi bol bol laf sifir icraat yordu beni. ilk banyomuzu yaptik ♥ gobek bagimiz bugun yarin dusecekmis oyle dedi. suyu cooook sevdi minigim! ama tum cildi soyuluyo su an. e yani cocuk karnimda 10 gun ekstradan kalinca yagi kalmamis, o yuzden boyle simdi. yaglamam gerekiyo bolca, ablam yagladi bu sabah yeniden ♥ aksamda ben yaglarim kuzumu.
bugun sabah erkenden ablam geldi, evimi sildi supurdu, camasirlarimi yikadi, uc tencere yemek yapti Allah ondan bin kere razi olsun. izinli gununde geldi bi ton yoruldu bende ♥
o arada ebe geldi, bunda daha baskin davrandim, lafa soze degil icraate ihtiyacim oldugunu anlasin diye. banyolarimi wclerimi temizledi, bebegin biraz camasirini yikadi, yatagimin nevresimini degistirdi. yarin utu yaptirmayi dusunuyorum, bide supurur evi tekrardan olduda bitti. basimda oturup bana ne anlaticak ki canim. persembeye kadar gunde 3 saat gelecek sukur.
ev bi sekilde yuvarlanip gider, ben daha cok bu duygusalligi napicaz onu dusunuyorum. annem turkiye ye gitti, aklima geldikce agliyorum. bebegim gozlerimin icine icine baktikca hungur hungur agliyorum. esim banyo yaptirirken agliyorum. hep bi aglama modundayim. bukadar mutlu ve huzurluyken yakismiyo bu gozyaslari. nekadar suruyo bu hamilelik huznu kizlar?
hosgeldinjzİyi geceler yeni gelenleri aranıza alıyomusunuz
3-5 gec olmus z3-5 nöbetinde olanlar beğen butonuna çöksün
Eğleniyor muyuz genjjjleerrrr?
Nurofenin emzirenlerde kullanılması önerilmiyor bilginiz olsun geçmiş olsunKızlar annemin evi soğuktu üşüdüm ve 2kez hapşırdım burnum aktı. Soğuk algınlığı olabilir sanırım. Ne yapmam gerek bebeğe geçmesin eczaneden nurofen alacak eşim. Sıcak banyo ve sıcak çay içerim rezene özellikle. Üstümüde sıkı giyerim ayaklarada çorapeşim eczaneden maske de alsın diye söyledim evde takarım. Öneriniz var mı
ah kuzuma, sarilik nerden cikti yahu!! belkide senin stres oldugunu farkedip huzursuzlandi almadi memeni? hepimiz o aglama modundayiz, bi surecmis gececekmis ama senin zamanlaman iyi degil hasta bir bebisle. bitti mi bu fototerapi? daha sakin bi kafayla emzirirsin tekrar, baktin olmuyo ek olarak dayarsin mamayi aynen dedigin gibiAğla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.
3.580 dogdu, hastaneden 2 gun sonra cikarken 220gr kaybetmişti, bugün 4.gun kontrolde 3.175 çıktı sarilik icin kan bakıldı 16.7 ile fototerapi vurdu gol oldu.
Meme seven velet memeyi de almadi burda. Ben de gerildikce geriliyorum, iyice kısır döngüye girdik giriyoruz.
Mama vermek sorun degil de bu kadar bilincli sekilde kuveze bile hazirlanan ben gözyaşlarımi durduramıyorum.
hahah oyle de her iki/uc saatte bir diyerek strese soktu beni. bebegim durmuyo aksamdan beri saat basi biraz emiyim diyo.. bide her alt degismede sicakligini olc dedi filan, e yazik minigime da. ebe yarin geldiginde rapor vericem bideanamnoylr ebeye van kurban bize nie gelmiyorrr
Bebe kucagimda 3ten 5e uyumusum bu nobette boyle gecti3-5 nöbetinde olanlar beğen butonuna çöksün
Eğleniyor muyuz genjjjleerrrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?