2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah.mutlu yıllar
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah canım Dogum günün kutlu olsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
hem dogum gunun hem dogumun kutlu mutlu olsun cnm. 2 gun daha sıksaydinda dogum gunlerinizi ayni olsaudi .
Canım hayırlı olsun mutlu yolların olsun sevdiklerinle inşallah
gözün aydin canim ne mutlu size oglusunla beraber yeni yaşın kutlu olsun
K ktphncanne Merhaba hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı mutlu ve sevdiklerinle biçe yılların olsun.
Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyümesi ni nasip etsin inşallah.nice güzel.yillarin olsun bu arada
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar ❤

kavun yedikten hemen sonra bu mesajı görmek hemen kimyon kaynatıp içmem lazım
Kızzzz bizde 2 kavun aldık iyiki girişmemişim valla pesss

anacigim orasi bebek anne iliskisine cok onem veriyo anlasilan burda dogum yaptin tamsm git evine oh be kirtulduk bir hastadan kafadinda

Aaa kacirmisim bunu bennn, tatlim coook tebrik ederim! Masallah gozunuz aydin olsuuun, Allah anali babali cok guzel gunlerde bereket icinde buyutmeyi nasip etsin!!
insallah en kisa zamanda rahatca toparlarsin canim. Kendini zorlama, iyi olsan bile dikkatli ol Oyy yerim sevginizi hahah, inanilmaz dimi yere goge sigmiyo icimizdeki sevgi

anacigim orasi bebek anne iliskisine cok onem veriyo anlasilan burda dogum yaptin tamsm git evine oh be kirtulduk bir hastadan kafadinda
hastaneler burdada oyle aslinda, hastaneden cik yer olsun baska hastalara, evde gunde uc dort saat yardimini al kafasindalar.

en iyisi sonucta herkedin annesi kv desi yada yakini olmayabiliyor.almanya ya mi orasi

Hoşbuldum ama burayı çözemedim henüz inş ilk bebeğim olacak 10+5 günlük olduk allahım evlatlarınızı bağışlasın
amin. siz de saglikla kavusun. siz 2020 annelerinde hangi ay dogum yapacaksaniz o topigi bulun derim yasadiginiz degisimleri takip etmeniz kolaylasir.

Bebe kucagimda 3ten 5e uyumusum bu nobette boyle gecti
iyiymis. saat 2 de kalkmisiz. simdi olmus 5.30. hala ayaktayiz bakalim.

Bebe kucagimda 3ten 5e uyumusum bu nobette boyle gecti
ay ciddi mi, kiz benim odum patliyo o kucagimda emerken veya kucagimda normal tutarken uyiicam diye bisey olur diye aklim cikiyo! annemle ablam esime tembihlediler siki siki dikkat et uyumasin bebek kucagindayken diye bide..oda ikidebir uyumuyosun dimi diyip duruyo.

en iyisi sonucta herkedin annesi kv desi yada yakini olmayabiliyor.almanya ya mi orasi

evet canim. aynen dedigin gibi, kv yok turkiye de yasiyo. annemde tatilde memlekette. ben yanliz. Allah razi olsun ablamla bizim buyuk gelin firsat buldukca geliyolar ama, yemek derdim yok:)) olsaydida esim hallederdi gerci ama simdi daha rahat adam calisiyo nekadar evde kalabilir ki.

ya kizlar, bebegin dün gece sirti (bez kisminin ust kismi) islakti, bugun yine ikinci kalkisimizda da ayni. her birinde citcitlisini ve gerekiyosa kiyafetini degistiriyorum. simdikinde altindaki muslin bezi bile islakti. cis degil eminim, bukadar sirtinin terlemesi normal degil sanki? sirti soguk bide degisirken.
havalar sicak degil bebegin sicakligida 36,7 lerde.

Evet canim hem biran evvel zaman gecsin bagirsak sistemi otursun daha ele avuca gelsin istiyorum hem de onun bu minicik haline bi daha donus yok bu masumiyetine yarim saat markete gitsem oyle ozluyorumki eve gelince sariliuorum canimdan can kopmus gbi oluyo cok degisik onun sut kokusunu ozluyorum

Yaa yeni gördüm gözün aydin canim alalh anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin! sen de d. Gunu annesi olmussun yaa nice mutlu yaşların olsun

Ay babanem gorse direkt kalpten gider zaten hahah daha hamileyken sakin uyuma diye basliyodu Emzirirken uyumamaya ve asla yanima yatirmamaya dikkst ediyorum burnu kapanir ustune yatarim falan allah korusun. Ama ben hafif yatay bir oturur pozisyonda onu da dik yuzu koyun gogsume koyuyorum etrafimizda da yastiklar var onun totosunun altinda da emzirme yastigi. gazini alayim derken o da ben de uyuyup kaliyoruz ki uyku da tilki uykusu bi goz acik alisiyo insan. Cok gazi vardi yatmadi yatagnda anca smdi cikardi gece 3ten berii kivraniyodu kucagmda gazi da olsa yatiyo

amin. siz de saglikla kavusun. siz 2020 annelerinde hangi ay dogum yapacaksaniz o topigi bulun derim yasadiginiz degisimleri takip etmeniz kolaylasir.

iyiymis. saat 2 de kalkmisiz. simdi olmus 5.30. hala ayaktayiz bakalim.

Hayirlisi be gülüm gazdan kivrana kivrana uyudu benmki de.. daha simdi yeni zortladi pirtladi kustu hickirik da tuttu emiyoruz basa sardik

Alla alla evin isisi kac derece ki ya da ustunj cok mu sarıyosun?

Kimi bebek zor olur yapacak pek birsey gercekten zor uyumuyor mu yoksa agliyor mu buyuk oglum 3 ay gece gunduz agladi. Mumkun oldugunca etrafinizdananne kv teyze hala yardim alin sabredin gececek
Ağlaması yok öyle...
Ama uyutuyorum yatağına koyuyorum geriniyor çılgın gibi ve uyanıyor hemen. Gazlı bir bebek ondan galiba
Valla hiçbirinin bana yararı yok aksine zararı var uzak dursunlar şimdilik.

Ah o ağlamalar...
44 gün oldu hala ağlıyorum bazen

Tecrubeli analar bilgili lohusalar bi sorum olacak
Anne sutu oda sicakliginda 3 saat duruyo ya. Ben sutumu sagip disari çıkarken yanimda goturmek istesem nasil olacak nasil yapmam gerekir?

Tecrubeli analar bilgili lohusalar bi sorum olacak
Anne sutu oda sicakliginda 3 saat duruyo ya. Ben sutumu sagip disari çıkarken yanimda goturmek istesem nasil olacak nasil yapmam gerekir?
Termos biberon kullanin.
En azindan ben mamayı o şekilde yapicam gibi görünüyor.
Sıpa mamayı bir türlü bırakamıyor. Tabi annede süt biraz az olunca...
Kavrama sorunları vs derken olan bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…