- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah.mutlu yıllar
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah canım Dogum günün kutlu olsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
hem dogum gunun hem dogumun kutlu mutlu olsun cnm. 2 gun daha sıksaydinda dogum gunlerinizi ayni olsaudi.
Canım hayırlı olsunmutlu yolların olsun sevdiklerinle inşallah
gözün aydin canim ne mutlu sizeoglusunla beraber yeni yaşın kutlu olsun
K ktphncanne Merhaba hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı mutlu ve sevdiklerinle biçe yılların olsun.
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar ❤Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyümesi ni nasip etsin inşallah.nice güzel.yillarin olsun bu arada
Kızzzz bizde 2 kavun aldık iyiki girişmemişim valla pessskavun yedikten hemen sonra bu mesajı görmek hemen kimyon kaynatıp içmem lazım
anacigim orasi bebek anne iliskisine cok onem veriyo anlasilan burda dogum yaptin tamsm git evine oh be kirtulduk bir hastadan kafadindaah kuzuma, sarilik nerden cikti yahu!! belkide senin stres oldugunu farkedip huzursuzlandi almadi memeni? hepimiz o aglama modundayiz, bi surecmis gececekmis ama senin zamanlaman iyi degil hasta bir bebisle. bitti mi bu fototerapi? daha sakin bi kafayla emzirirsin tekrar, baktin olmuyo ek olarak dayarsin mamayi aynen dedigin gibi
hahah oyle de her iki/uc saatte bir diyerek strese soktu beni. bebegim durmuyo aksamdan beri saat basi biraz emiyim diyo.. bide her alt degismede sicakligini olc dedi filan, e yazik minigime da. ebe yarin geldiginde rapor vericem bide
Aaa kacirmisim bunu bennn, tatlim coook tebrik ederim! Masallah gozunuz aydin olsuuun, Allah anali babali cok guzel gunlerde bereket icinde buyutmeyi nasip etsin!!Günaydın kızlar, yokluğumu hissettiniz mi
30 Ağustos Cuma günü acil ve zorunlu sezeryanla oğul balıma kavuştumYarabbim nasıl bir aşkmış bu. O kadar çok yazacak şeyim var ki. Ağrılardan fırsat bulunca yazıcam. Bebekte bende ıyiyiz şimdilik haberdar edemesim sizi hep aklimdaydiniz ve dualarimda. Ilk firsatta doğum hikayemi yazıcam.
Bugün Benim Doğum Günüm
hastaneler burdada oyle aslinda, hastaneden cik yer olsun baska hastalara, evde gunde uc dort saat yardimini al kafasindalar.anacigim orasi bebek anne iliskisine cok onem veriyo anlasilan burda dogum yaptin tamsm git evine oh be kirtulduk bir hastadan kafadinda
en iyisi sonucta herkedin annesi kv desi yada yakini olmayabiliyor.almanya ya mi orasiAaa kacirmisim bunu bennn, tatlim coook tebrik ederim! Masallah gozunuz aydin olsuuun, Allah anali babali cok guzel gunlerde bereket icinde buyutmeyi nasip etsin!!
insallah en kisa zamanda rahatca toparlarsin canim. Kendini zorlama, iyi olsan bile dikkatli ol ♥ Oyy yerim sevginizi hahah, inanilmaz dimi yere goge sigmiyo icimizdeki sevgi ♥
hastaneler burdada oyle aslinda, hastaneden cik yer olsun baska hastalara, evde gunde uc dort saat yardimini al kafasindalar.
amin. siz de saglikla kavusun. siz 2020 annelerinde hangi ay dogum yapacaksaniz o topigi bulun derimHoşbuldumama burayı çözemedim henüz inş ilk bebeğim olacak 10+5 günlük olduk allahım evlatlarınızı bağışlasın
Bebe kucagimda 3ten 5e uyumusum bu nobette boyle gecti
ay ciddi mi, kiz benim odum patliyo o kucagimda emerken veya kucagimda normal tutarken uyiicam diyeBebe kucagimda 3ten 5e uyumusum bu nobette boyle gecti
en iyisi sonucta herkedin annesi kv desi yada yakini olmayabiliyor.almanya ya mi orasi
Evet canim hem biran evvel zaman gecsin bagirsak sistemi otursun daha ele avuca gelsin istiyorum hem de onun bu minicik haline bi daha donus yok bu masumiyetine yarim saat markete gitsem oyle ozluyorumki eve gelince sariliuorum canimdan can kopmus gbi oluyo cok degisik onun sut kokusunu ozluyorumZaman çok çabuk geçiyor farkında mısınız? Ve bu beni çok üzüyor. Ağustos u beklerken, geldi gitti sıra Eylül annelerine geçti bile... bebeklerimiz 10-20 günlük oldular
Zamanı tutamıyoruz..
bugün oğlumun yüzüne bakarken zamanı durdursam hep şu an ki gibi huzurla bakışsak dedim. Rabbim acılarını göstermesin...
Kavun karpuz hatta bi meyveyi cig yemek diyelim direkt gaz yapiyo anca kompostosu iyi geliyikavun yedikten hemen sonra bu mesajı görmek hemen kimyon kaynatıp içmem lazım
Teşekkür ederim kendime uygun topiği buldumamin. siz de saglikla kavusun. siz 2020 annelerinde hangi ay dogum yapacaksaniz o topigi bulun derimyasadiginiz degisimleri takip etmeniz kolaylasir.
iyiymis. saat 2 de kalkmisiz. simdi olmus 5.30. hala ayaktayiz bakalim.
Yaa yeni gördümGünaydın kızlar, yokluğumu hissettiniz mi
30 Ağustos Cuma günü acil ve zorunlu sezeryanla oğul balıma kavuştumYarabbim nasıl bir aşkmış bu. O kadar çok yazacak şeyim var ki. Ağrılardan fırsat bulunca yazıcam. Bebekte bende ıyiyiz şimdilik haberdar edemesim sizi hep aklimdaydiniz ve dualarimda. Ilk firsatta doğum hikayemi yazıcam.
Bugün Benim Doğum Günüm
Ay babanem gorse direkt kalpten gider zaten hahah daha hamileyken sakin uyuma diye basliyoduay ciddi mi, kiz benim odum patliyo o kucagimda emerken veya kucagimda normal tutarken uyiicam diyebisey olur diye aklim cikiyo! annemle ablam esime tembihlediler siki siki dikkat et uyumasin bebek kucagindayken diye bide..oda ikidebir uyumuyosun dimi diyip duruyo.
amin. siz de saglikla kavusun. siz 2020 annelerinde hangi ay dogum yapacaksaniz o topigi bulun derimyasadiginiz degisimleri takip etmeniz kolaylasir.
iyiymis. saat 2 de kalkmisiz. simdi olmus 5.30. hala ayaktayiz bakalim.
Alla alla evin isisi kac derece ki ya da ustunj cok mu sarıyosun?ya kizlar, bebegin dün gece sirti (bez kisminin ust kismi) islakti, bugun yine ikinci kalkisimizda da ayni. her birinde citcitlisini ve gerekiyosa kiyafetini degistiriyorum. simdikinde altindaki muslin bezi bile islakti. cis degil eminim, bukadar sirtinin terlemesi normal degil sanki? sirti soguk bide degisirken.
havalar sicak degil bebegin sicakligida 36,7 lerde.
Ağlaması yok öyle...Kimi bebek zor olur yapacak pek birsey gercekten zor uyumuyor mu yoksa agliyor mu buyuk oglum 3 ay gece gunduz agladi. Mumkun oldugunca etrafinizdananne kv teyze hala yardim alin sabredin gececek
Ah o ağlamalar...Ağla ağla helak oldum. Lohusa hüznü dediginiz bu muydu? Yillardir bu kadar aglamadim, sinuslerim doldu resmen.
3.580 dogdu, hastaneden 2 gun sonra cikarken 220gr kaybetmişti, bugün 4.gun kontrolde 3.175 çıktı sarilik icin kan bakıldı 16.7 ile fototerapi vurdu gol oldu.
Meme seven velet memeyi de almadi burda. Ben de gerildikce geriliyorum, iyice kısır döngüye girdik giriyoruz.
Mama vermek sorun degil de bu kadar bilincli sekilde kuveze bile hazirlanan ben gözyaşlarımi durduramıyorum.
Umarım öyledir.Atak haftasında olabilir canım
Termos biberon kullanin.Tecrubeli analar bilgili lohusalar bi sorum olacak
Anne sutu oda sicakliginda 3 saat duruyo ya. Ben sutumu sagip disari çıkarken yanimda goturmek istesem nasil olacak nasil yapmam gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?