2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok sanslisin ahh ahh ibximkisi menemendmm baska bise bilme!z

Ayar olmak ne kelime, nese kv nağmeler devam ediyor
Bugün bende hepsini bi ara yazacağım.
Gıybet var ayrılmayın

Alla alla evin isisi kac derece ki ya da ustunj cok mu sarıyosun?
evin isisini bilmiyorum ama gun boyu biraz serin? sarma konusuna gelince ebe ne diyosa onu yapiyorum turk standartlarina gore aslinda biraz usuyo bile olmasi lazim:)) gece odamiz isiniyor elbette acaba cok mu sicak. ebeye sorayim bide.

Akşam bizimki sulu kuş yemli yeşilimsi kaka yaptı bu ne demek şimdi . Yemekte taZe fasulye bulgur pilavı yemiştim. Bi daha yeme falan mı demek istiyor bu çocuk bana
Kuş yemli sari kakalar yaptikca sariligi gecer demislerdi ,benim kizimda da yeşile döndü. bu acaba sariliginin gectiginin gostergesi mi.. Zaten geciyor belli.

elaide canim hayirli olsun bebegin saglikla buyut. Bebekle 2.gununu cok guzel yazmissin okuyunca ben de duygulandim ilk gunlerimizi hatirladim. Biz 37gunluk olduk bilee :)) ilk gunler "inanamama" halinde geciyor. Bunca guzellige sahip olmak, onun saglikli dogmasi, askinizin meyvesini kucagina almak, eslerimizin yuzundeki o sevinc, heyecan.. bunlari yasayip bir de hormonlarin etkisinde olunca cesmeler aciliyor...
Bu arada ablan süper masallah diyorum...

Ya arkadaşlar bu çocuk uyumuyor deliricem.
Gözlerinden uyku akıyor.
Yok dalmıyor bir türlü.
Karni tok altı temiz yeri güzel.
Sabrım tükeniyor artık.

Canim biz bebek arabasini simdilik evde kullaniyoruz. Bebegi icine yatirip evde gezdiriyoruz , hatta evde kedimiz var, kiskancligindan o da arabanin alt bölmesine atliyor. bremen mizikacilari gibi evde geziyoruz gozlerinin önünde goruntüler akip gittikce dayanamiyor 8 turda falan uykuya daliyor kizim. tavsiye ediyorum arkadaslar..

Termos biberon kullanin.
En azindan ben mamayı o şekilde yapicam gibi görünüyor.
Sıpa mamayı bir türlü bırakamıyor. Tabi annede süt biraz az olunca...
Kavrama sorunları vs derken olan bu..
İnternete emzirme kampı yazsana mamayı azaltıp anne sütünü çoğaltmak için yapılıyor

Tecrubeli analar bilgili lohusalar bi sorum olacak
Anne sutu oda sicakliginda 3 saat duruyo ya. Ben sutumu sagip disari çıkarken yanimda goturmek istesem nasil olacak nasil yapmam gerekir?
Onh ben de hep dusunmusumdur genelde restaurantlarda hep mama isitilirken goruyodum disarda bu sutu nasil sagliyolar taze tutmayi sanirim emzirme odalarina giduyolar

evin isisini bilmiyorum ama gun boyu biraz serin? sarma konusuna gelince ebe ne diyosa onu yapiyorum turk standartlarina gore aslinda biraz usuyo bile olmasi lazim:)) gece odamiz isiniyor elbette acaba cok mu sicak. ebeye sorayim bide.
Yani terlemesine bi sebep bulamadim ben bi sor bakalim merak ettim valla ya

Termos biberon kullanin.
En azindan ben mamayı o şekilde yapicam gibi görünüyor.
Sıpa mamayı bir türlü bırakamıyor. Tabi annede süt biraz az olunca...
Kavrama sorunları vs derken olan bu..
Sutu sogutup mu koyayim termosa?
Mamayi gece uyku arasi versen gunduz de daha cok meme versen alisir mi acaba

Akşam bizimki sulu kuş yemli yeşilimsi kaka yaptı bu ne demek şimdi . Yemekte taZe fasulye bulgur pilavı yemiştim. Bi daha yeme falan mı demek istiyor bu çocuk bana
yokkk. taze fasulyenin yesil olmasindan korkma. ben dere otunu abarttim. otomatik kaka rengi yesile döndü..

elaide oda cok sicak olabilir. kullandigin bezden kaynakli o bolge terleme yapiyor olabilir. bazen de demir degerleri dusuk oldugu icin fazla terliyor olabilir.

afroditi sutu posete yada biberone koy. onu da mama termosu ile tasiman lazim. hava sicak. disarda bozulabilir. gittigin yerde sicak su iste ve onun icinde ilit cnm. sonra bebege.

Sutu sogutup mu koyayim termosa?
Mamayi gece uyku arasi versen gunduz de daha cok meme versen alisir mi acaba
Normal sağıp koyarsın. Eğer sıcak iciriyorsan o zaman ısıtıp oyle koyarsın.

Yok anacim gece genelde emiyor çok şükür. Mama bir kere ister çoğu zaman o da az.
Ama gündüz meme emiyor peşine mama içiyor.
Mama vermezsek ortalığı yıkıyor.
Doymuyor sıpa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…