2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merak etme bısey olmaz bende hasta ıdım bısey olmadı

Bebek arabası almadık henüz..
Alışsın da istemiyorum...
Uyku eğitimi vereceğim zaman zor olur. 5. Ayda yani.
Gerçi biz de evde dolanıyoruz. Kucağında dik pozisyonda baka baka geziyoruz. Sonra hop yatay pozisyon iki pişpış uyuyor. Ama dün hic uyumadı sadece öğlen 2.5 saat uyudu o da artık yorgunluktan bayıldı. Kalktı 2 de akşam 8 e kadar kucakytaydi. 8 de bi uyudu neredeyse butun gece. Arada emzirdim o da uyuyordu...

Emziren anneler sadece parol veya minoset kullanabiliyor. Hele ki grip için kullanılan ilaçlar kesinlikle yasak. Kullanmayın...
Bir de rezene önerilmiyor doktorlar tarafından baya kanser yaptığı kanıtlanmış. Anne ve bebeklere yasaklıyorlar artık. Ben ısırgan otu ve papatya içiyorum. Isırgan bence güzel süt yapıyor. Papatya da gaz giderici ve sakinlestirici etkisi oluyor...

Sanki bizi yazmissin walla duzen muzen hak getire

elaide Canim bebis reflu yatağında mi yatiyor bizde dün annemlere gittik duz zemine yatti evde reflu yataginda yatıyor duz zeminden mi bilmiyorum ama surekli ust degistirdim sırtı hep islakti cis yaparken popoyu kaldırıyor sirtina gidiyor herhalde cisi egimli yatakta onu başaramıyor ona bi dikkat et

Canım bez küçük geliyor olabilir ya da çok çiş yapmıştır. Bebek Erkek ise bazen pipisi yan duruyor ondan da çıkmış olabilir. Bizde de ilk gunlerde olmustu.

Onh ben de hep dusunmusumdur genelde restaurantlarda hep mama isitilirken goruyodum disarda bu sutu nasil sagliyolar taze tutmayi sanirim emzirme odalarina giduyolar
Ben emzirme önlüğü ile emziriyorum her yerde ama aklima takildi sagdigim sütü nasil tasirim ihtiyacim olursa diye.
R Rzg14 sagip buzdolabina koyarim. Soguturum. termos cantalardan almistim ona koyarim termostada sicak su tasirsam icine koyup ilindirir veririm. Diye bi mantk kurdum. Sogukken daha uzun sure dayanir herhalde. Nasil dogru olur mu boyle

Tecrubeli analar bilgili lohusalar bi sorum olacak
Anne sutu oda sicakliginda 3 saat duruyo ya. Ben sutumu sagip disari çıkarken yanimda goturmek istesem nasil olacak nasil yapmam gerekir?
Canım ya çıkmadan hemen önce sahip termos çantaya koy 3 saat öyle geçsin ya da onceden sagip dolaba koy, dışarı çıkarken al yanına iliyinca verirsin.

Su altta yazdihini ben de uygulim bari cift termos olayi

Ehehe. 2 tanesini kendi elimle büyüttüğüm 4 bebek yakından gördüm. Hepsi de erkek. Öyle bebek görmedim. İlk oğlum da zordu bu da zor. Ama bebeklikten sonrA çok akıllı bit çocuk oldu 3 tanesi. Bu da inşallah öyle olur. Senin bebiş de umarım öyle olur. Zor gerçekten ama sabır. İnsanlar unutuyor bu zorlukları o yüzden öyle zannediyorlar. Dedim ya kv 3 çocuk büyütmüş. Bana diyor ki el kadar bebeğin sana ne zorluğu olacak.

Kızlar oğlumdan kalan süt saklama poşetleri var. 6 yıldır saklamışım.. kullanılır mı sizce? Poşetine bir şey olmuş mudur? Nerdeyse 1 kutu var.

Evet bazen uyumamak icin asiri direniyorlar. O zamanlarda evde yalniz olmak cok zorluyor insani. Saat 1-2 oluyor hala bisey yememis oluyorum .. aksama yemegi yapamamis oluyirum Allah guc kuvvet versin bize , bebislere de uyku versin.

Evet bazen uyumamak icin asiri direniyorlar. O zamanlarda evde yalniz olmak cok zorluyor insani. Saat 1-2 oluyor hala bisey yememis oluyorum .. aksama yemegi yapamamis oluyirum Allah guc kuvvet versin bize , bebislere de uyku versin.
Aynen gerçekten sabrimin sınırları zorlanıyor bazen.
Ev darmadağın yemek yok mesela...
Oysaki eşim asla istemiyor yapmamı.
O yapıyor zaten ama.nedense ben yapmalıymışım gibi geliyor.
Bakalım Allah sağlık versin bebişlere...

Ay hıc sormayın gulup gecıyorum benım cocuklarım hıc aglamazdı memelerımın kucuk olduguna bakma sütüm cok olurdu benım. Benım cocuklarım boyle olur soyle olur. Onlar Allahın lütfü bızımkıler Allahn cezası sankı. Ha bırde hepsı cok kılolu dogurmustur topac gıbı.

Kızlar bu çocuğun gazı yok, altı temiz, karnı tok niye saat başı uyanıyor yarabbim sürekli meme arıyor her saat başı iki memeyi birden boşaltıyor 2saatte içmesi gereken miktarı saat başı içip duruyor (70cc/ml). Kusmuyorda fazlasını acaba doymuyor mu anlamadım evde Sma mama var iki ölçek yapıp versemmi diye düşünüyorum artık

Ne kadar mama veriyorsun canım? Sanırım benimkide açları oynuyor saat başı 70ml içiyor ama yine meme arıyor

Canım emerken cekıstırerek mı emıyor gazı vardır gazı olsa ıkı memeyıde bosaltamaz. Ama cocuk gece gunduz uyuyamazda yanı uyanması normal kusması devaö edıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…