2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Atak haftasi dedigin ne canim ben de merak ettim biade de bi tuhaflik var
Atak haftaları diye yazınca internette görsellerde var canım. Ama bebeğin doğum değil beklenen doğum tarihine göre bakıyorsun haftalara. Örneğin hepimize en yakın 4buçuk-5buçuk hafta arası bir tane var

BEnde sadece anne sütü.veriyordum canım 3 gündür keşke bir saat uyuşa uyumayınca bende sma verdim 60 cc Onuda içti gene uyumadı :) yani açlık değil bizimki 15 dkda bir uyanıyor

Canım emerken cekıstırerek mı emıyor gazı vardır gazı olsa ıkı memeyıde bosaltamaz. Ama cocuk gece gunduz uyuyamazda yanı uyanması normal kusması devaö edıyor mu
Gazı şöyle hem ağızdan tuttuğu havayı hemde bağırsaklarındakini çıkartıyorum memeden sonra gayet sakince yatırıyorum 1saate tekrar ayakta. Memeyi normal emiyor gazı olduğu zaman ağlıyo çekiştiriyor ama bugun hiç öyle olmadı. Kusması ilaçlardan sonra düzeldi canım kusmuyor artık

Atak haftaları diye yazınca internette görsellerde var canım. Ama bebeğin doğum değil beklenen doğum tarihine göre bakıyorsun haftalara. Örneğin hepimize en yakın 4buçuk-5buçuk hafta arası bir tane var
Evet canim baktim olabilir mesela sabah 9 dan beri uyumadi suan saatlerimiz 4 u gosteriyor... Yalandan bi kahvalti yaptim bu kadar

Mahalle teyzesi modunda diyorum " emzige alıştırin"

kizlar kizim 19 gunluk bugün sağlık ocağa gittik orada 3670 gram cıktı kiyafetli
bende eve gelince kıyafetini tarttım 200 gram cıktı yani 3500 ortalama 3000 doğdu azmi almis 19 gunde

Ne kadar mama veriyorsun canım? Sanırım benimkide açları oynuyor saat başı 70ml içiyor ama yine meme arıyor

Değişiyor..
Emmedi ise 120 ml iciyor. 2.5-3 saat idare ediyor.
Emdi ise bazen 90 bazen 60 içiyor.
Bir de bazen saat başı beslenmek istiyor onda da 30 ml 30ml içiyor.

BEnde sadece anne sütü.veriyordum canım 3 gündür keşke bir saat uyuşa uyumayınca bende sma verdim 60 cc Onuda içti gene uyumadı :) yani açlık değil bizimki 15 dkda bir uyanıyor
Bu küçük canlarıyla nasıl böyle uykusuz duruyorlar anlamıyorum. Benimki içerden ho
Mahalle teyzesi modunda diyorum " emzige alıştırin"
valla veriyorum ben emzik hırslı hırslı emiyor uykuda. Ağzından düşünce uyanıyor bu sefer

Kızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri her istedikce besle diyor oteki 2 saatten once besleme cok gelir kusar mama cigerlerine kacar dedi biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor

Son düzenleme:
Günde iki kez yıkayın diyene cok güldüm
Yok daha neler
Annem 5 gün yapmazsa kaka kork dedi ben ce en güzelini anneler biliyor
Bizimki de 2-3 güne yapııo
Bugun 3.gündeydik yapmadı
Öglen 2 kez yaptı.

Günde iki kez yıkayın diyene cok güldüm
Yok daha neler
Annem 5 gün yapmazsa kaka kork dedi ben ce en güzelini anneler biliyor
Bizimki de 2-3 güne yapııo
Bugun 3.gündeydik yapmadı
Öglen 2 kez yaptı.
Sorma cnm daha neler varda saymadım beslenmeyle ilgili konuşmuşsunuz doktorun biri istedikçe ver dedi oteki diyo 2 saatten once besleme zararli cok gelir kusar cigerlerine gider mama dengesiz doktor bh bebek göbek fitigina yatkin bile dedi

Benimki de fazlasını kusuyor
Ay Allah korusun
Annem yogurt gibi kusuyor yarıyor demekki diyor
Valla ben onu dinliyorm artk
Saglık ocagı baska diyo,cocuk dru baska
D vitamini verdi dr hemen baslayabilirsün dedi
Saglık ocagı 15 günden sonra basla dedi
Sabah vercektim annem elimden aldı
Biz vitamin vermiyorz cocuklarımıza dedi
Bizim de kafalar karısık

Kızlar cuma günü 3470ti bebeğim bugün 3540cikti kilo alımı az gibi geldi üç günde 70gram iyi mi

Bu küçük canlarıyla nasıl böyle uykusuz duruyorlar anlamıyorum. Benimki içerden ho

valla veriyorum ben emzik hırslı hırslı emiyor uykuda. Ağzından düşünce uyanıyor bu sefer
Biz BU aslanları doyuramygz onu anladım benim minicik kedi doğunca arayi kapatmk için var gücüyle emiyo

canim napiyo benim kızların adaslari

valla annelik zaten cok içgüdüsel bisey
Allah hastalık vermesin normal bi bebeği hiç cocuk görmemiş annesi bile gayet iyi bakar
sende kızlarına çok iyi bakarsin uzme canini
evin8zin havası çok sıcaksa en iyisi gün aşırı banyo
beslenmeyi de her anne çözer bence

Canım her anne farklı herkes çocuğunu aynı yıkamıyor aynı yedirmiyor. Tabiki tecrübesisiz en doğrusunu bulmaya en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bence banyo konusunda 2günde bir ideal. Hergün bukadar küçüklerken olmaz bence üşürmesinden korkarım açıkçası. Mama konusunda benim doktorumda şöyle dedi önce seni emsin 15-20dk sonra soymazsa mama ver demişti. Zaten fazlasını kusar demişti. Ama saat başı mama vermek doğru olmaz diye düşünüyorum 2saatte bir 80cc hazırlarsın içerse tamamdır. Fazla gelirse diliyle iter yada kusar birazını. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi anlarsın. Bizde varız yardımlaşıyoruz fikir alıyoruz. Burası olmasa çoğu şeyi bilmiyordum

Gerçekten bunlar her geçen gün huy değiştiriyorlar. 17.gün oldu, “Oh bu konuda ne rahat” dediğim her şeyi değişmeye başladı. Düzen gerçekten oturmuyor bir türlü. Kaç gündür bu saatte uyuyor mesela, bugün öldür Allah uyutamadım. Bir gün gece 11’de uyuyor, ertesi gün gece 3’e kadar kuzuları sayıyoruz. Bu uyku vs. düzenleri ne zaman oturur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…