Atak haftaları diye yazınca internette görsellerde var canım. Ama bebeğin doğum değil beklenen doğum tarihine göre bakıyorsun haftalara. Örneğin hepimize en yakın 4buçuk-5buçuk hafta arası bir tane varAtak haftasi dedigin ne canim ben de merak ettim biade de bi tuhaflik var
BEnde sadece anne sütü.veriyordum canım 3 gündür keşke bir saat uyuşa uyumayınca bende sma verdim 60 cc Onuda içti gene uyumadı :) yani açlık değil bizimki 15 dkda bir uyanıyorKızlar bu çocuğun gazı yok, altı temiz, karnı tok niye saat başı uyanıyor yarabbim sürekli meme arıyorher saat başı iki memeyi birden boşaltıyor 2saatte içmesi gereken miktarı saat başı içip duruyor (70cc/ml). Kusmuyorda fazlasını acaba doymuyor mu anlamadım evde Sma mama var iki ölçek yapıp versemmi diye düşünüyorum artık
Gazı şöyle hem ağızdan tuttuğu havayı hemde bağırsaklarındakini çıkartıyorum memeden sonra gayet sakince yatırıyorum 1saate tekrar ayakta. Memeyi normal emiyor gazı olduğu zaman ağlıyo çekiştiriyor ama bugun hiç öyle olmadı. Kusması ilaçlardan sonra düzeldi canım kusmuyor artıkCanım emerken cekıstırerek mı emıyor gazı vardır gazı olsa ıkı memeyıde bosaltamaz. Ama cocuk gece gunduz uyuyamazda yanı uyanması normal kusması devaö edıyor mu
Evet canim baktim olabilir mesela sabah 9 dan beri uyumadi suan saatlerimiz 4 u gosteriyor... Yalandan bi kahvalti yaptim bu kadarAtak haftaları diye yazınca internette görsellerde var canım. Ama bebeğin doğum değil beklenen doğum tarihine göre bakıyorsun haftalara. Örneğin hepimize en yakın 4buçuk-5buçuk hafta arası bir tane var
Mahalle teyzesi modunda diyorum " emzige alıştırin"Gazı şöyle hem ağızdan tuttuğu havayı hemde bağırsaklarındakini çıkartıyorum memeden sonra gayet sakince yatırıyorum 1saate tekrar ayakta. Memeyi normal emiyor gazı olduğu zaman ağlıyo çekiştiriyor ama bugun hiç öyle olmadı. Kusması ilaçlardan sonra düzeldi canım kusmuyor artık
Ne kadar mama veriyorsun canım? Sanırım benimkide açları oynuyor saat başı 70ml içiyor ama yine meme arıyor
Bu küçük canlarıyla nasıl böyle uykusuz duruyorlar anlamıyorum. Benimki içerden hoBEnde sadece anne sütü.veriyordum canım 3 gündür keşke bir saat uyuşa uyumayınca bende sma verdim 60 cc Onuda içti gene uyumadı :) yani açlık değil bizimki 15 dkda bir uyanıyor
valla veriyorum ben emzikMahalle teyzesi modunda diyorum " emzige alıştırin"
Saat bası 70 ml mama cok degil miNe kadar mama veriyorsun canım? Sanırım benimkide açları oynuyor saat başı 70ml içiyor ama yine meme arıyor
Günde iki kez yıkayın diyene cok güldümKızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor
Sorma cnm daha neler varda saymadım beslenmeyle ilgili konuşmuşsunuz doktorun biri istedikçe ver dedi oteki diyo 2 saatten once besleme zararli cok gelir kusar cigerlerine gider mama dengesiz doktor bh bebek göbek fitigina yatkin bile dediGünde iki kez yıkayın diyene cok güldüm
Yok daha neler
Annem 5 gün yapmazsa kaka kork dedi ben ce en güzelini anneler biliyor
Bizimki de 2-3 güne yapııo
Bugun 3.gündeydik yapmadı
Öglen 2 kez yaptı.
Benimki de fazlasını kusuyorSorma cnm daha neler varda saymadım beslenmeyle ilgili konuşmuşsunuz doktorun biri istedikçe ver dedi oteki diyo 2 saatten once besleme zararli cok gelir kusar cigerlerine gider mama dengesiz doktor bh bebek göbek fitigina yatkin bile dedi
Biz BU aslanları doyuramygz onu anladımBu küçük canlarıyla nasıl böyle uykusuz duruyorlar anlamıyorum. Benimki içerden ho
valla veriyorum ben emzikhırslı hırslı emiyor uykuda. Ağzından düşünce uyanıyor bu sefer
canim napiyo benim kızların adaslariKızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri her istedikce besle diyor oteki 2 saatten once besleme cok gelir kusar mama cigerlerine kacar dedi biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor
Canım her anne farklı herkes çocuğunu aynı yıkamıyor aynı yedirmiyor. Tabiki tecrübesisiz en doğrusunu bulmaya en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bence banyo konusunda 2günde bir ideal. Hergün bukadar küçüklerken olmaz bence üşürmesinden korkarım açıkçası. Mama konusunda benim doktorumda şöyle dedi önce seni emsin 15-20dk sonra soymazsa mama ver demişti. Zaten fazlasını kusar demişti. Ama saat başı mama vermek doğru olmaz diye düşünüyorum 2saatte bir 80cc hazırlarsın içerse tamamdır. Fazla gelirse diliyle iter yada kusar birazını. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi anlarsın. Bizde varız yardımlaşıyoruz fikir alıyoruz. Burası olmasa çoğu şeyi bilmiyordumKızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri her istedikce besle diyor oteki 2 saatten once besleme cok gelir kusar mama cigerlerine kacar dedi biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor
Yok normaldi kilosu canım 3540doğdu, bencede çok ama istiyor az önce fazlasını çıkardı birazSaat bası 70 ml mama cok degil mi
Kilosu mu fazla dogdu bebegin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?