- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
canim sen hangi emzigi veriyosun benim sipa emzik emmiyo emzik niyetine beni kullaniyoYok normaldi kilosu canım 3540doğdu, bencede çok ama istiyor az önce fazlasını çıkardı biraz
Yani terlemesine bi sebep bulamadim ben bi sor bakalim merak ettim valla ya
elaide Canim bebis reflu yatağında mi yatiyor bizde dün annemlere gittik duz zemine yatti evde reflu yataginda yatıyor duz zeminden mi bilmiyorum ama surekli ust degistirdim sırtı hep islakti cis yaparken popoyu kaldırıyor sirtina gidiyor herhalde cisi egimli yatakta onu başaramıyor ona bi dikkat et
ebe bezin azizligi, takarken belindeki kisim kivrilmis haberin olmamis dediCanım bez küçük geliyor olabilir ya da çok çiş yapmıştır. Bebek Erkek ise bazen pipisi yan duruyor ondan da çıkmış olabilir. Bizde de ilk gunlerde olmustu.
Allah Allah ya strese bak gercekten. gitme kuzum doktora, yada en azindan bitanesinde takili kal. hastanede yattigimiz zaman icinde her ebe emzirme konusuna farkli yaklasiyordu. biri dogru digeri yanlis diye bisey yok bence, bebekten bebege degisir bence duzen?Kızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri her istedikce besle diyor oteki 2 saatten once besleme cok gelir kusar mama cigerlerine kacar dedi biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor
ay cidden degisecek mi hersey ikidebirGerçekten bunlar her geçen gün huy değiştiriyorlar. 17.gün oldu, “Oh bu konuda ne rahat” dediğim her şeyi değişmeye başladı. Düzen gerçekten oturmuyor bir türlü. Kaç gündür bu saatte uyuyor mesela, bugün öldür Allah uyutamadım. Bir gün gece 11’de uyuyor, ertesi gün gece 3’e kadar kuzuları sayıyoruz. Bu uyku vs. düzenleri ne zaman oturur acaba?
ebe bezin azizligi, takarken belindeki kisim kivrilmis haberin olmamis dedi
dikkat edicem bakalim sorun o muymus, simdiye kadar bi islaklik yok bakalim:))
Allah Allah ya strese bak gercekten. gitme kuzum doktora, yada en azindan bitanesinde takili kal. hastanede yattigimiz zaman icinde her ebe emzirme konusuna farkli yaklasiyordu. biri dogru digeri yanlis diye bisey yok bence, bebekten bebege degisir bence duzen?
hislerine guven, aynen dedigin gibi geleneksel yontemler iyi hissettiriyorsa onu kullanican ozaman.
ay cidden degisecek mi hersey ikidebirkorkutuyosunuz gozumu valla!
gaz basliicak 15. gun diye zaten korkuyla bekliyorum
Wevet agzindna dusunce daha da sinirleniyo Allah im yarabbim babamiz geldi yeni uyuduBu küçük canlarıyla nasıl böyle uykusuz duruyorlar anlamıyorum. Benimki içerden ho
valla veriyorum ben emzikhırslı hırslı emiyor uykuda. Ağzından düşünce uyanıyor bu sefer
Gazimiz 14 gun sonrasi basladi gece 12 den sabah 11 e kadar kolik saatlerimiz emmiyor deliriyor cildiriyor surekli araliksiz aglama gaz gaz uykum sıfır gunduz uyuyamiyorum.o uyurken gunduz de 5 saat toplam.anca uyuyordur yalnız degilsinGerçekten bunlar her geçen gün huy değiştiriyorlar. 17.gün oldu, “Oh bu konuda ne rahat” dediğim her şeyi değişmeye başladı. Düzen gerçekten oturmuyor bir türlü. Kaç gündür bu saatte uyuyor mesela, bugün öldür Allah uyutamadım. Bir gün gece 11’de uyuyor, ertesi gün gece 3’e kadar kuzuları sayıyoruz. Bu uyku vs. düzenleri ne zaman oturur acaba?
Gazimiz 14 gun sonrasi basladi gece 12 den sabah 11 e kadar kolik saatlerimiz emmiyor deliriyor cildiriyor surekli araliksiz aglama gaz gaz uykum sıfır gunduz uyuyamiyorum.o uyurken gunduz de 5 saat toplam.anca uyuyordur yalnız degilsin
masallah daha ne olsun annesikizlar kizim 19 gunluk bugün sağlık ocağa gittik orada 3670 gram cıktı kiyafetli
bende eve gelince kıyafetini tarttım 200 gram cıktı yani 3500 ortalama 3000 doğdu azmi almis 19 gunde
sen hislerine guven. mantikli gelen dr.la devam et cnm.Kızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri her istedikce besle diyor oteki 2 saatten once besleme cok gelir kusar mama cigerlerine kacar dedi biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor
gayet iyi cnm. gunluk 20-40 g arasi almali.Kızlar cuma günü 3470ti bebeğim bugün 3540cikti kilo alımı az gibi geldi üç günde 70gram iyi mi
rengi yeşil olabilir ama mukuslu olmaması lazım ona dikkat edinAkşam bizimki sulu kuş yemli yeşilimsi kaka yaptıbu ne demek şimdi . Yemekte taZe fasulye bulgur pilavı yemiştim. Bi daha yeme falan mı demek istiyor bu çocuk bana
bi kac ay sonra gece uykuları biraz daha iyi oluyo benim kiz misal 3 u görmeden uyumuyo önceki gün 4 du uyuduGerçekten bunlar her geçen gün huy değiştiriyorlar. 17.gün oldu, “Oh bu konuda ne rahat” dediğim her şeyi değişmeye başladı. Düzen gerçekten oturmuyor bir türlü. Kaç gündür bu saatte uyuyor mesela, bugün öldür Allah uyutamadım. Bir gün gece 11’de uyuyor, ertesi gün gece 3’e kadar kuzuları sayıyoruz. Bu uyku vs. düzenleri ne zaman oturur acaba?
Bence tamamen bebeklerin ritmine kulak verin.Kızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri her istedikce besle diyor oteki 2 saatten once besleme cok gelir kusar mama cigerlerine kacar dedi biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor
Ben de emzik verecektimcanim sen hangi emzigi veriyosun benim sipa emzik emmiyo emzik niyetine beni kullaniyo
Walla ben emzige alistiramiyorum gidip philipsinkinu mi alsam herkes ondan memnuncanim sen hangi emzigi veriyosun benim sipa emzik emmiyo emzik niyetine beni kullaniyo
Ben kendi doktorumun soylediklerini diim yasli bi prof ona baya saygi duyuyorum bana dedihi her aglayanq meme verilmes her aglama aclik degildir gazdan olabilir sana ihtiyaci vardir olabilir korkar aglar tek iletisim aglama... Banyoyu gunde bi kere banyo yaptir aksam suya sok cikar sok cikar eylul biteje kadar surekli suda olsun l... Kaka 1 haftadaa yapamayabilir dedi onemli olan cismis.. welhasil boyle canimKızlar bnm doktorlara hiç inancım kalmadı 3 ayrı doktora gittik miniklerim için üçüde ayrı telden çalıyor hangisine neye inanacağımizi bilmiyorum hepsi ayrı mama tavsiyesinde bulunuyor biri her istedikce besle diyor oteki 2 saatten once besleme cok gelir kusar mama cigerlerine kacar dedi biri hergun banyo yapsınlar diyo biri gün aşırı yaptır hasta olurlar diyo öteki zaten apayrı havada günde iki kez yıkayın diyor biri 3 gün kaka yapmadılar diye dayadı fitili öteki öyle şey olmaz deyip kızdı bize artık kafama gore takılmaya başladım yaşasın geleneksel yöntemler diyorum anlaşılan memlekette düzgün doktor kalmamış hepsi birbirini eleştiriyor
Memorialdaki cocuk doktorunundinledim oda enfeksiyon oluesunuz surekli emzirmeyin goguste tutum diyoBen de emzik verecektim
Sutum az diye emzirme danışmanı asla verme dedi.
Sutum iyice azalırmış.
Beni emzik yaptı dedim baya da kızdı... 3 ay sürekli emmek ister bebekler dedi.
Yapacak bir şey yok.
Ben mamadan kurtulmak istediğim için veremiyorum emzik
Belki ileri de -alırsa yani- 4. Ayda uyku eğitimi sırasında uykuya gecişi rahatlatması için verebilirim.
Avent ultra air canım. Alırken zorlanıyor aslında normal meme gibi kocaman acıyor ağzını ve birkaç denemeden sonra alıyor. Bazen verirken midesi bulanıyor. Ama ağzında genel olarak. Fakat şöyle bişey var bu sefer sürekli çenesi çalışıyor ve uyanık gibi kalıyor sanki düşünce uyanıyor hemen. Vermesek susmuyor iyimi ettik kötü mü anlamadımcanim sen hangi emzigi veriyosun benim sipa emzik emmiyo emzik niyetine beni kullaniyo
Niye sürekli suda onu anlamdım ben hasta ederim diye korkarımBen kendi doktorumun soylediklerini diim yasli bi prof ona baya saygi duyuyorum bana dedihi her aglayanq meme verilmes her aglama aclik degildir gazdan olabilir sana ihtiyaci vardir olabilir korkar aglar tek iletisim aglama... Banyoyu gunde bi kere banyo yaptir aksam suya sok cikar sok cikar eylul biteje kadar surekli suda olsun l... Kaka 1 haftadaa yapamayabilir dedi onemli olan cismis.. welhasil boyle canim
Gayet güzel almış maşallahkizlar kizim 19 gunluk bugün sağlık ocağa gittik orada 3670 gram cıktı kiyafetli
bende eve gelince kıyafetini tarttım 200 gram cıktı yani 3500 ortalama 3000 doğdu azmi almis 19 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?