2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iyilr çok şükür teyzesi artık hiç umursamıyorum doktorları geleneksel yöntemlere güveniyorum annem sağolsun nederse öyle yapıyorum

Bnm kızlar 1.5 - 2 saatte yiyorlar doyuncadediğin gibi itiyorlar mamayı similac iyi dedi bebelac gold den geçtik hem zor yiyorlar hem artık saat başı acıkmaya başladılar doyurmuyor demek ki diye düşünüyorum tekrar bebelac gold e geçicem anne sütü çok az yetmiyor ztn

Aynen cnm bnm kuzularda çok seviyor suyu birinin adını su kusu koydum ztn çıkmak istemiyor resmen sudan her akşam yıkıyorduk hava serinledi diye dün yıkamadık bugün huzursuz oldular beslenme konusunda da hemfikiriz bnce bebek kendi ayarlıyor ne kadar yiyeceğini

Canım bn iki saatte fln sağıyorum elle hiç denemedim gece hiç emmiyorlar mama veriyom gündüz 2 saatte bir önce meme sonra mama veriyom

Valla canim ben de uygulamiyorum ama o suyun sakinlestirici etkisine fok inaniyo bebekler uzerinde aabah normal banyo aksamdansabun olmadan suda yuzdur diyo kuvetinde ancak boyle rahatlar diyo
Havalar da sicak su iyi geliyor bence de. Ilk gunler usur mu diye cok yikamadim ama yaklasik 10 gundur hemen her gun yikiyorum. Yikamayinca uyumuyodu. Bir de her yerinde kucuk kucuk kizarikliklar vardim yikaninca gitti bunlar. Bir de boyun ve koltuk altlarinda ter toz cok birikiyor. Sirf bunun icin bile yikamakta fayda var.

ilk zamanlar emzik.emiyordu sonradan hic almadi agzina arada deniyorum midesi bulaniyor.mesela banyodan sonra cok agliyor üstünü giydirirken falan o zaman emzik emse susar rahatlar yada altini değiştirirken mizmizlanmaz. uykuya geçişte de emzik emse rahat olurdu.

ben aventin emzigini aldim ama onu da emmedi kusacak gibi oluyo zorlayamiyorum da annem geldiginde zorla vermeye calisiyo ama alisamadi bi turlu.

Kızlar Merhaba,
Ağustos annesi olarak çıktığım bu yolda 3 Eylül’de Doğum yapmak varmış kısmette.
Dün akşam sancıyla gittim hastaneye. 2 cm açıklık vardı. Doktor yatış verdi. Saat 9 dan sabah 6ya kadar kendi sancımla açıklığın artmasını bekledik. Artmayınca suni verdi. 7saat suni sancı sonunda sancılar tavan yaptı ancak bebeğin başı hiç bir harekette bulunmadı. Bizimki tam bir tembel teneke çıktı anlayacağınız. Doktorum da 6dan beri hastanedeydi 3 -4 kez kontrole geldi ve en sonunda seni de bebeği de yormanın alemi daha fazla yok dedi ve spinal anestezi ile sezaryene aldı. O kadar hızlı gelişti ki sonrası ne olduğunu ben de anlayamadım.
Karnımdan çıktığı gibi anladım daha ağlamadan , doğdu mu diye sordum anestezi uzmanına. Gördüğümde ise gözlerim doldu.
Hemen yanağıma koydular sıcacıktı
Annelik çok güzel bir duyguymuş
Aranıza hoşgeldim

Walla ben emzige alistiramiyorum gidip philipsinkinu mi alsam herkes ondan memnun
Avent chikko(yanlış yazdım sanırım) nuk wee bakkal emziği kiRaz uçlu emzik kauçuk ve silikon olanların hepsini denedim. Sadece nuk markanın kauçuk emziğini 30 saniye kadar alıyor. Bu da bir başlangıç Umut fakirin ekmeği

Emzirmeyi ikizlerde naail yapiyosun canim biri emerken diger uyuyomu oluyo ya da annene mi pasliuosun
Geceleri emmiyor sipalar sağıyorum gündüz de bir öğün birini emziriyorum diğer öğün oburunu emziriyorum bazende bir göğsümü birine otekini birinr veriyirum zaten her memeden sonra mamada veriyorum sütüm çok az biri uyumuyor doğdu doğalı çok az uykusu ilk onu besliyorum her defasında diğeri uykucu sonra onu besliyorum peşpeşe uyanıyorlar

Hoşgeldin canım hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da geçmiş olsun. Hemen toparlanırsın umarım

Uykuya geçişte evet iyi olabilir. Ama.cok dikkatli olmak.lazim eğer emzik ağzından düşünce veya alınınca uyanmaya baslar ise büyük sorun demektir. Evolvia bence çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…