2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünüz aydın Hayırlı evlat olsun cnm

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun ins

hastanede bebegime Nuk markanin sari agizli bi memesini verdiler, bitane daha istedim verdiler. kaybolurlarsa napicam bilmiyorum aynisindan satilik online bulamadim

Helal olsun guzel anne ve Allah guc kuwet wersin

Ayyy bi emzige alissalar iste kolaylasacak

Ben de her gunduzenli yikiyorum canim yikamadgm olmadi ama bidaha suya sokma yapmadim aklima bile gelmedi

Yaaa yerim sizi ben hayirli ugulu olsjn tebrik ederim Allah size bagislasin bebisi

Zor gecelerden birindeyiz gene uyumuyo kakasını yapmakta zorlanıyo 2 gün yapmamıştı baktım çok zorlanıyo kulak çöpüni zeytinyağına batırdım poposunun etrafına sürdüm azcıkda uyardım inanın saniyesinde elimi çekemeden kakasını yaptı yavrum şimdi gene çok zorlanıyo ama yapmayacam bağırsak tembelliğine sebep oluyomuş allah korusun çok uykusuzum çok yorgunum eşimi salona gönderdim uyusun diye sen bak ben biraz yatıyım diyemiyorum hafta sonları gündüzleri bakıyo yatıyorum 1 2 saat ama hafta içi diyemiyorum kıyamıyorum ama zorlanıyorum bu aralar

Yüz üstü yatmaya alıştı yüz üstü yatırınca 2 saat falan uyuyo ama bu seferde ben ona bakmaktan uyuyamıyorum allah korusun nefessiz kalabilir napacağımı şaşırdım düz yatınca uyumuyo yüz üstü yatınca gazını çok güzel çıkarıyo çok rahat ediyo ama geceleri yatıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…