2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
erkek mi kuzu senin,) pipidi saga sola kayiyorsa bezden disari yapiyorsa olur:) ah ah daha neler nler gorecen

Kolik ve reflü için olan yataklar var onlar yüzüstü yatarsa bebek boğulmasın diye delikli yapıda. Benim büyük oğlan da öyle uyurdu. Bu yataklardan alıp yanına yatırıp sen de uyuyabilirsin belki. İnternetten bir bakabilirsin. Allah kolaylık versin canım.

Eki Görüntüle 2304183 Hooop emzikli hayata biz de ilk günden giriş yaptık ve emziği sevdi
hahah ooooyyy masallah subhanallah bal oglanaaa! yerim o guzelliginiii!
bizimkiler ayni model desene, ilk günden emzik annem asiri karsi olmasina ragmen emzige (bos emiyo, cenesini bosuna yoruyo blabla) bana sezeryanli oldugumdan kiyamadigindan kendi eliyle verdi emzigi ogluma.

gule gule buyu bal oglannn

Bi cay kasigina yakin z. Yagi ver canim. Biz de zorlanıyoruz kaka da ozellkle sabahlari basliyo. Benm kullandigim d vitamini z. Yagli sabahlari veriyorum cok ise yariyo. Bi de bacaklarini karnina cekip birakin oyle jimnastik yaptiriyoruz iyi geliyo

Yuz ustu yatmayi cok seviyolar yaa ben de magdurum kucagimda yatiriyorum mecbur geceleri

Aaaaa benm reflu yataginda delikler var ondan miymiss ayy nasil guzel bi haber verdin suaan deneyeyim ama yine de yalniz birakamam galiba

Bugün şöyle bir post gördüm paylaşayım sizinle

Lohusalıga hoş geldin canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah.Allah kolaylıklar versin

Hayırlı uğurlu olsun canım gördüm fotoğrafları maşallah Allah analı babalı büyütsün Herhangi bir sorun olursa yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…