- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
erkek mi kuzu senin,) pipidi saga sola kayiyorsa bezden disari yapiyorsa olur:) ah ah daha neler nler gorecenya kizlar, bebegin dün gece sirti (bez kisminin ust kismi) islakti, bugun yine ikinci kalkisimizda da ayni. her birinde citcitlisini ve gerekiyosa kiyafetini degistiriyorum. simdikinde altindaki muslin bezi bile islakti. cis degil eminim, bukadar sirtinin terlemesi normal degil sanki? sirti soguk bide degisirken.
havalar sicak degil bebegin sicakligida 36,7 lerde.
demekki cok fazla emiyorBebeğim ne kadar emerse olduğu gibi kusuyor, bu saat oldu ne yapacağımı şaşırdım
Kolik ve reflü için olan yataklar var onlar yüzüstü yatarsa bebek boğulmasın diye delikli yapıda. Benim büyük oğlan da öyle uyurdu. Bu yataklardan alıp yanına yatırıp sen de uyuyabilirsin belki. İnternetten bir bakabilirsin. Allah kolaylık versin canım.Yüz üstü yatmaya alıştı yüz üstü yatırınca 2 saat falan uyuyo ama bu seferde ben ona bakmaktan uyuyamıyorum allah korusun nefessiz kalabilir napacağımı şaşırdım düz yatınca uyumuyo yüz üstü yatınca gazını çok güzel çıkarıyo çok rahat ediyo ama geceleri yatıramam
hahah ooooyyy masallah subhanallah bal oglanaaa! yerim o guzelliginiii!
evet canim bezi taktiktan sonra citcitlisini siyirirken belinde duz kalmasini saglamamisim bezinerkek mi kuzu senin,) pipidi saga sola kayiyorsa bezden disari yapiyorsa olur:) ah ah daha neler nler gorecen
evet canim bezi taktiktan sonra citcitlisini siyirirken belinde duz kalmasini saglamamisim bezine bir haftalik anneden ancak bukadar
Bari bu guzelligi yapsin anasina dimi
Bi cay kasigina yakin z. Yagi ver canim. Biz de zorlanıyoruz kaka da ozellkle sabahlari basliyo. Benm kullandigim d vitamini z. Yagli sabahlari veriyorum cok ise yariyo. Bi de bacaklarini karnina cekip birakin oyle jimnastik yaptiriyoruz iyi geliyoZor gecelerden birindeyiz geneuyumuyo kakasını yapmakta zorlanıyo 2 gün yapmamıştı baktım çok zorlanıyo kulak çöpüni zeytinyağına batırdım poposunun etrafına sürdüm azcıkda uyardım inanın saniyesinde elimi çekemeden kakasını yaptı yavrum şimdi gene çok zorlanıyo ama yapmayacam bağırsak tembelliğine sebep oluyomuş allah korusun çok uykusuzum çok yorgunum eşimi salona gönderdim uyusun diye sen bak ben biraz yatıyım diyemiyorum hafta sonları gündüzleri bakıyo yatıyorum 1 2 saat ama hafta içi diyemiyorum kıyamıyorum ama zorlanıyorum bu aralar ☹
Ooo d. Gunumde dogmus31 agustosta zorunlu sezeryanla dogum yaptim canim sanırım ağustosun kapanışını ben yaptım
Yuz ustu yatmayi cok seviyolar yaa ben de magdurum kucagimda yatiriyorum mecbur geceleriYüz üstü yatmaya alıştı yüz üstü yatırınca 2 saat falan uyuyo ama bu seferde ben ona bakmaktan uyuyamıyorum allah korusun nefessiz kalabilir napacağımı şaşırdım düz yatınca uyumuyo yüz üstü yatınca gazını çok güzel çıkarıyo çok rahat ediyo ama geceleri yatıramam
Aaaaa benm reflu yataginda delikler var ondan miymiss ayy nasil guzel bi haber verdin suaan deneyeyimKolik ve reflü için olan yataklar var onlar yüzüstü yatarsa bebek boğulmasın diye delikli yapıda. Benim büyük oğlan da öyle uyurdu. Bu yataklardan alıp yanına yatırıp sen de uyuyabilirsin belki. İnternetten bir bakabilirsin. Allah kolaylık versin canım.
Reflusu olabılır hepsını cıkarıyorsa. Ama bıraz cıkarıyorsa fazlasını cıkarır. Kesık kesık kusuyorsa ıyı bıseyBebeğim ne kadar emerse olduğu gibi kusuyor, bu saat oldu ne yapacağımı şaşırdım
2 gündür böyleyiz. Emdiği an kusuyor. Hatta kusarak uyandığı oluyorReflusu olabılır hepsını cıkarıyorsa. Ama bıraz cıkarıyorsa fazlasını cıkarır. Kesık kesık kusuyorsa ıyı bısey
Bugün şöyle bir post gördüm paylaşayım sizinleya kizlar, bebegin dün gece sirti (bez kisminin ust kismi) islakti, bugun yine ikinci kalkisimizda da ayni. her birinde citcitlisini ve gerekiyosa kiyafetini degistiriyorum. simdikinde altindaki muslin bezi bile islakti. cis degil eminim, bukadar sirtinin terlemesi normal degil sanki? sirti soguk bide degisirken.
havalar sicak degil bebegin sicakligida 36,7 lerde.
tesekkurler canim. biz bezin azizligine (veya annenin acemiligine) geldik, ter degilmis:))Bugün şöyle bir post gördüm paylaşayım sizinle
Eki Görüntüle 2304201
Lohusalıga hoş geldin canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah.Allah kolaylıklar versinKızlar Merhaba,
Ağustos annesi olarak çıktığım bu yolda 3 Eylül’de Doğum yapmak varmış kısmette.
Dün akşam sancıyla gittim hastaneye. 2 cm açıklık vardı. Doktor yatış verdi. Saat 9 dan sabah 6ya kadar kendi sancımla açıklığın artmasını bekledik. Artmayınca suni verdi. 7saat suni sancı sonunda sancılar tavan yaptı ancak bebeğin başı hiç bir harekette bulunmadı. Bizimki tam bir tembel teneke çıktı anlayacağınız. Doktorum da 6dan beri hastanedeydi 3 -4 kez kontrole geldi ve en sonunda seni de bebeği de yormanın alemi daha fazla yok dedi ve spinal anestezi ile sezaryene aldı. O kadar hızlı gelişti ki sonrası ne olduğunu ben de anlayamadım.
Karnımdan çıktığı gibi anladım daha ağlamadan , doğdu mu diye sordum anestezi uzmanına. Gördüğümde ise gözlerim doldu.
Hemen yanağıma koydular sıcacıktı
Annelik çok güzel bir duyguymuş
Aranıza hoşgeldim
Hayırlı uğurlu olsun canım gördüm fotoğrafları maşallah Allah analı babalı büyütsünKızlar Merhaba,
Ağustos annesi olarak çıktığım bu yolda 3 Eylül’de Doğum yapmak varmış kısmette.
Dün akşam sancıyla gittim hastaneye. 2 cm açıklık vardı. Doktor yatış verdi. Saat 9 dan sabah 6ya kadar kendi sancımla açıklığın artmasını bekledik. Artmayınca suni verdi. 7saat suni sancı sonunda sancılar tavan yaptı ancak bebeğin başı hiç bir harekette bulunmadı. Bizimki tam bir tembel teneke çıktı anlayacağınız. Doktorum da 6dan beri hastanedeydi 3 -4 kez kontrole geldi ve en sonunda seni de bebeği de yormanın alemi daha fazla yok dedi ve spinal anestezi ile sezaryene aldı. O kadar hızlı gelişti ki sonrası ne olduğunu ben de anlayamadım.
Karnımdan çıktığı gibi anladım daha ağlamadan , doğdu mu diye sordum anestezi uzmanına. Gördüğümde ise gözlerim doldu.
Hemen yanağıma koydular sıcacıktı
Annelik çok güzel bir duyguymuş
Aranıza hoşgeldim
yumurta akı gibi süner uzar canımMukuslu nasıl oluyor tam olarak? Google’dan resimlere baktım da tam anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?