2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi

Darisi sizlerin basina kizlar

Amin İnşAllah.Ayy maşallah çok sevindim canım.Sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah evlatlarımızı.

free beta hcg 24.8
papp a 1.25
crl 51,29
nt 0,87
biyo kimyasal triso 1:3153
kombine triso <1:10000
trimosy 13/18 +NT <1:10000
Sikinti yok bu degerlere gore yani sizinle gebe olan 3153 kisiden birinin bebegi demek oluyor bu digeride 10000 de 1 kisi demek yani gayet yuksek oran

Tamam canım mutlaka deneyeceğim hafta da bir kere yapmak şuanlık için yeterli olur diye düşünüyorum sen ne sıklıkta yapıyorsun?
Ben 3 günde bir filan yapıyorum canım. Ne kadar yeterli olur bilmiyorum ama her gün süren arkadaşlarım vardı. Belki biraz kilo almaya başlayınca sıklaştırabilirim ben de:)

Hangi hormon degerleri canım? Benim anti tpo ve anti tg anormal onun dışındakiler normal . Dediğini ilk defa duydum bi araştirayim canım sağol
Ay ben onu yazmayı unutmuşum canım:) TSH’tan bahsediyorum ben:) diğerleri normal çıkmıştı eskisi gibi yani sadece Tsh alt sınıra yakındı gerçi dahiliyeci hiç önemli değil dedi ama ben yine de takip ettireceğim

Kızlar tahlillerimde hipertroid cıktı ama ultrason da bisey cıkmadı boyle bisey yasayan var mı ılac vermediler bı daha tahlil yapacaklar korkmaya basladım

İştahsızlık bulantı ve kusma yaşayıp 12. Haftaya girince geçen varmı acaba ben 11. Haftanın içindeyim pek geçicek gibi durmuyor
Ben de yeniletecegim testleri canım iyi olur

İnşallah gösterir yarın bizimlede paylaş Allah hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı bir şekilde

İnşallah canım sağolasın yazarım

Catlak derinin esnekligi ile ilgili erkenden surmeye baslamak esnekligini artiriyor tabiki

Ben pek değilim sanırım ergenliğmde de çok çatlamıştım başlayayım o zaman

Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi

Darisi sizlerin basina kizlar

Ay şu kibar duruşunu sevsinler maşallah

Ben yazayım hemen ceres2310-31yaş-sat 28ekim2019-dt 06mayıs1988-belli değil-1.bebeğim-istanbul-53kg

Snowmotion 29 20 kasim cinsiyet belli degil 2. Bebek ankara 70 bebegin dogum tarihi 27 agustos

bebeğin doğum tarihini yazar mısınız :)

Bir dost yas 23 2 kasim. 30.07.1996 cinsyet belli degil 1. Bebek istanbul kilo 59

Arkadaşlar bugün sol bacağım kasiliyor sanki neden olabilir başına gelen varmi

Adlinaa yaş:28 SAT:11.11.2018 DT.:18.08.2019 cinsiyet belli değil, ilk bebeğim İzmir Kilo: 54

Hayir klima yoktu ve hic pisik olmadi bebekler cok hassas yarim kollu badiden üsürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…