Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi
Ben 3 günde bir filan yapıyorum canım. Ne kadar yeterli olur bilmiyorum ama her gün süren arkadaşlarım vardı. Belki biraz kilo almaya başlayınca sıklaştırabilirim ben de:)
Ay ben onu yazmayı unutmuşum canım:) TSH’tan bahsediyorum ben:) diğerleri normal çıkmıştı eskisi gibi yani sadece Tsh alt sınıra yakındı gerçi dahiliyeci hiç önemli değil dedi ama ben yine de takip ettireceğim
Benim ilgimi en çok şu sol göz kapağını aşağıya çekince v şeklinde damar çıkar diyor ya o çekti ve gerçekten var evet çok çok çok saçma ama var sağda yok
Kızlar tahlillerimde hipertroid cıktı ama ultrason da bisey cıkmadı boyle bisey yasayan var mı ılac vermediler bı daha tahlil yapacaklar korkmaya basladım
Ay ben onu yazmayı unutmuşum canım:) TSH’tan bahsediyorum ben:) diğerleri normal çıkmıştı eskisi gibi yani sadece Tsh alt sınıra yakındı gerçi dahiliyeci hiç önemli değil dedi ama ben yine de takip ettireceğim
Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Ben de boş zamanlarımda tablo oluşturayım.
Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi
Hanımlar isterseniz ;
Üye Adı, Yaş, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Yaşadığınız şehir, Başlangıç Kilosu
bilgilerinizi yazın.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
Hanımlar isterseniz ;
bilgilerinizi yazın.
merhaba ben diger kizimi da agustos ayinda dogurdum sakin ba kisa kollu alma cunku bebekler kuşun kanadindan hasta oluyor ben hep uzun kollu aldim hatay da yasiyirum buranin sicagi cok kotu fakat doktora sordum her zaman senden 1 kat kalin giydir demisti[/QUOTE
Sıcaktan pişik olur diyorlardı. Oda da klima vs var mıydı bu kıyafet meselesi benim de kafamı karıştırıyor. Bazıları da çıtçıtlı kısa kol badi çorap eldiven ve ince battaniye pamuklu yeter diyor