- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
kuzu merak ettim kucağında uyuyunca yerine yatırmıyor musun?Ne emzirmesi bitiyo ne sagmasii4bucuktan emzirmeye basladim kucagimda uyudu 6ya kdr simdi de sagimdayim daha da uyuyamiyorm bu saatten sonra.. yine mal gibi dolasicam bugun makineye camasir atayim bari
Ben doğduğundan beri uyur uyumaz direk yerine yatırıyorum çok şükür kucakta uyuma huyu olmadı yüz üstü uyuma huyu oluştukuzu merak ettim kucağında uyuyunca yerine yatırmıyor musun?
Ayşe Öner’in gaz masajlarını izleyip uygulamanı tavsiye ederim. Karnını zeytinyağıyla ovabilirsin bir de zeytinyağlı bir d vitaminini sabah içirebilirsin çok iyi geliyor.Zor gecelerden birindeyiz geneuyumuyo kakasını yapmakta zorlanıyo 2 gün yapmamıştı baktım çok zorlanıyo kulak çöpüni zeytinyağına batırdım poposunun etrafına sürdüm azcıkda uyardım inanın saniyesinde elimi çekemeden kakasını yaptı yavrum şimdi gene çok zorlanıyo ama yapmayacam bağırsak tembelliğine sebep oluyomuş allah korusun çok uykusuzum çok yorgunum eşimi salona gönderdim uyusun diye sen bak ben biraz yatıyım diyemiyorum hafta sonları gündüzleri bakıyo yatıyorum 1 2 saat ama hafta içi diyemiyorum kıyamıyorum ama zorlanıyorum bu aralar ☹
2 haftadır aynı sorun bizde de var..dr söyledim ne kadar kusuyor dedi çay kasigimi yemek kaşığı kadar mi dedi..dedim.ne kaşığı oluk oluk kusuyoruz..cok emzir me dedi 5 dakika bebek alacagini aliyor dedi. Ki benim minyatur zaten hic 15 dakika emmemistir maxsimum 7.8 dakika tek gogus herseferinde oda dinlenerek..ama kilo alımı gayet iyi dedi ve şaşırdı..reflu olabilir dedi yada kan damlasından yapmış olabilir dedi..sanırım.kan damlasından bizim kisi ondan sonra başladı çünkü.. birde gazimiz var ıkınmak tan da direk kusuyoruz..kan damlasini ac karnina ver birde bebegi oturur pozisyonda emzir dediBebeğim ne kadar emerse olduğu gibi kusuyor, bu saat oldu ne yapacağımı şaşırdım
ben de kucağımda iyice dalınca yerine yatırıyorım ama gözünü açar açmaz kucak istiyorBen doğduğundan beri uyur uyumaz direk yerine yatırıyorum çok şükür kucakta uyuma huyu olmadı yüz üstü uyuma huyu oluştu
Ever arkadaşlar onu önermiş ama genede içim rahat etmez sanırım onda yatarkene gene ben uyumamben de kucağımda iyice dalınca yerine yatırıyorım ama gözünü açar açmaz kucak istiyor. Yüzüstü reflü yatağına yatırıyorım başında bekliyorum bir iki saat öyle uyuyor bazen
Hemen alıp deneyecem zeytinyağlı vitamani canım teşekkürlerAyşe Öner’in gaz masajlarını izleyip uygulamanı tavsiye ederim. Karnını zeytinyağıyla ovabilirsin bir de zeytinyağlı bir d vitaminini sabah içirebilirsin çok iyi geliyor.
Evet ya hele gazlı bebeklere çok iyi geliyo yüz üstü yatmak çok rahat uyuyo yüz üstü yatınca dünya umrunda olmuyoYuz ustu yatmayi cok seviyolar yaa ben de magdurum kucagimda yatiriyorum mecbur geceleri
ben gaz şurubu veriyorum bebeğe, o biraz tatlı. emziği şuruba bandırıp öyle verdim o şekilde aldı. altını değiştirirken ya da kahvaltıya otururken arada o şekilde veriyorum mecburen , yoksa almıyor emzikilk zamanlar emzik.emiyordu sonradan hic almadi agzina arada deniyorum midesi bulaniyor.mesela banyodan sonra cok agliyor üstünü giydirirken falan o zaman emzik emse susar rahatlar yada altini değiştirirken mizmizlanmaz. uykuya geçişte de emzik emse rahat olurdu.
Çok teşekkürler canım bakacağımKolik ve reflü için olan yataklar var onlar yüzüstü yatarsa bebek boğulmasın diye delikli yapıda. Benim büyük oğlan da öyle uyurdu. Bu yataklardan alıp yanına yatırıp sen de uyuyabilirsin belki. İnternetten bir bakabilirsin. Allah kolaylık versin canım.
Ben basindan beri babyjem in reflu yatagini kullaniyorum hic kusmadi hemen hemen tavsiye ederimÇok teşekkürler canım bakacağım
Hepsini yaptım ama malesef çok zorlanıyo kıpkırmızı oluyo inan ıkınmaktan çocuğun sesi değişti ıkındıkçada kusuyoBi cay kasigina yakin z. Yagi ver canim. Biz de zorlanıyoruz kaka da ozellkle sabahlari basliyo. Benm kullandigim d vitamini z. Yagli sabahlari veriyorum cok ise yariyo. Bi de bacaklarini karnina cekip birakin oyle jimnastik yaptiriyoruz iyi geliyo
Aynısından bende kullanıyorum eczaneden almıştım benimkide yeni yeni almaya başladı bazen hiç istemiyohastanede bebegime Nuk markanin sari agizli bi memesini verdiler, bitane daha istedim verdiler. kaybolurlarsa napicam bilmiyorum aynisindan satilik online bulamadim
Gunduz ve aksam uyuttugumda emzirip gazini cikarip yatagina koyuyoruz emzikle kendi kendine uyuyo. Bazen de kucagimizda pispisleyerek uyutup yatiriyoruz. Ama gece 3 emzirmesinde o kadar uykulu oluyoruz ki ikimiz de memede hemen uyuyo gazini da cikartmiyo gogsumde uyuyo yatirinca da ikinip sikiniyo bnde oturarak onla uyuyorum. Odasinda ikili bi kanepe var orda emziriyorum zaten takiliyoruz 1 2 saat oyle memnunum aslinda bu durumdankuzu merak ettim kucağında uyuyunca yerine yatırmıyor musun?
Aşırı bi durum var o halde canim. Basindan beri mi boyle yeni yeni mi basladi pekiHepsini yaptım ama malesef çok zorlanıyo kıpkırmızı oluyo inan ıkınmaktan çocuğun sesi değişti ıkındıkçada kusuyo
1 haftadır ıkınması var canım ama kabız değildi sabah mamasına zeytinyağı koydum şimdi azda olsa yaptı kakasını şükürAşırı bi durum var o halde canim. Basindan beri mi boyle yeni yeni mi basladi peki
Kızlar Merhaba,
Ağustos annesi olarak çıktığım bu yolda 3 Eylül’de Doğum yapmak varmış kısmette.
Dün akşam sancıyla gittim hastaneye. 2 cm açıklık vardı. Doktor yatış verdi. Saat 9 dan sabah 6ya kadar kendi sancımla açıklığın artmasını bekledik. Artmayınca suni verdi. 7saat suni sancı sonunda sancılar tavan yaptı ancak bebeğin başı hiç bir harekette bulunmadı. Bizimki tam bir tembel teneke çıktı anlayacağınız. Doktorum da 6dan beri hastanedeydi 3 -4 kez kontrole geldi ve en sonunda seni de bebeği de yormanın alemi daha fazla yok dedi ve spinal anestezi ile sezaryene aldı. O kadar hızlı gelişti ki sonrası ne olduğunu ben de anlayamadım.
Karnımdan çıktığı gibi anladım daha ağlamadan , doğdu mu diye sordum anestezi uzmanına. Gördüğümde ise gözlerim doldu.
Hemen yanağıma koydular sıcacıktı
Annelik çok güzel bir duyguymuş
Aranıza hoşgeldim
hay masallah sana kucuk adam
cnm. kaka da sorun var ve dr.a gotur demek oluyor.
Ya maşallah gerçekten biz biye bebişlerin fotolarını koymadık hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?