2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayşe Öner’in gaz masajlarını izleyip uygulamanı tavsiye ederim. Karnını zeytinyağıyla ovabilirsin bir de zeytinyağlı bir d vitaminini sabah içirebilirsin çok iyi geliyor.

Bebeğim ne kadar emerse olduğu gibi kusuyor, bu saat oldu ne yapacağımı şaşırdım
2 haftadır aynı sorun bizde de var..dr söyledim ne kadar kusuyor dedi çay kasigimi yemek kaşığı kadar mi dedi..dedim.ne kaşığı oluk oluk kusuyoruz..cok emzir me dedi 5 dakika bebek alacagini aliyor dedi. Ki benim minyatur zaten hic 15 dakika emmemistir maxsimum 7.8 dakika tek gogus herseferinde oda dinlenerek..ama kilo alımı gayet iyi dedi ve şaşırdı..reflu olabilir dedi yada kan damlasından yapmış olabilir dedi..sanırım.kan damlasından bizim kisi ondan sonra başladı çünkü.. birde gazimiz var ıkınmak tan da direk kusuyoruz..kan damlasini ac karnina ver birde bebegi oturur pozisyonda emzir dedibakalim bide oyle deneyecegim duzelir belki

Ben doğduğundan beri uyur uyumaz direk yerine yatırıyorum çok şükür kucakta uyuma huyu olmadı yüz üstü uyuma huyu oluştu
ben de kucağımda iyice dalınca yerine yatırıyorım ama gözünü açar açmaz kucak istiyor . Yüzüstü reflü yatağına yatırıyorım başında bekliyorum bir iki saat öyle uyuyor bazen

ben de kucağımda iyice dalınca yerine yatırıyorım ama gözünü açar açmaz kucak istiyor . Yüzüstü reflü yatağına yatırıyorım başında bekliyorum bir iki saat öyle uyuyor bazen
Ever arkadaşlar onu önermiş ama genede içim rahat etmez sanırım onda yatarkene gene ben uyumam

Ayşe Öner’in gaz masajlarını izleyip uygulamanı tavsiye ederim. Karnını zeytinyağıyla ovabilirsin bir de zeytinyağlı bir d vitaminini sabah içirebilirsin çok iyi geliyor.
Hemen alıp deneyecem zeytinyağlı vitamani canım teşekkürler

ben gaz şurubu veriyorum bebeğe, o biraz tatlı. emziği şuruba bandırıp öyle verdim o şekilde aldı. altını değiştirirken ya da kahvaltıya otururken arada o şekilde veriyorum mecburen , yoksa almıyor emzik

Çok teşekkürler canım bakacağım

Hepsini yaptım ama malesef çok zorlanıyo kıpkırmızı oluyo inan ıkınmaktan çocuğun sesi değişti ıkındıkçada kusuyo

kuzu merak ettim kucağında uyuyunca yerine yatırmıyor musun?
Gunduz ve aksam uyuttugumda emzirip gazini cikarip yatagina koyuyoruz emzikle kendi kendine uyuyo. Bazen de kucagimizda pispisleyerek uyutup yatiriyoruz. Ama gece 3 emzirmesinde o kadar uykulu oluyoruz ki ikimiz de memede hemen uyuyo gazini da cikartmiyo gogsumde uyuyo yatirinca da ikinip sikiniyo bnde oturarak onla uyuyorum. Odasinda ikili bi kanepe var orda emziriyorum zaten takiliyoruz 1 2 saat oyle memnunum aslinda bu durumdan

Eki Görüntüle 2304183 Hooop emzikli hayata biz de ilk günden giriş yaptık ve emziği sevdi
hay masallah sana kucuk adam
gozun aydin cnm. gule gule buyut.

Bu neye delalet oluyo ishal gbi mi R Rzg14
cnm. kaka da sorun var ve dr.a gotur demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…