Akşam bizimki sulu kuş yemli yeşilimsi kaka yaptı bu ne demek şimdi . Yemekte taZe fasulye bulgur pilavı yemiştim. Bi daha yeme falan mı demek istiyor bu çocuk bana
2 haftadır aynı sorun bizde de var..dr söyledim ne kadar kusuyor dedi çay kasigimi yemek kaşığı kadar mi dedi..dedim.ne kaşığı oluk oluk kusuyoruz..cok emzir me dedi 5 dakika bebek alacagini aliyor dedi. Ki benim minyatur zaten hic 15 dakika emmemistir maxsimum 7.8 dakika tek gogus herseferinde oda dinlenerek..ama kilo alımı gayet iyi dedi ve şaşırdı..reflu olabilir dedi yada kan damlasından yapmış olabilir dedi..sanırım.kan damlasından bizim kisi ondan sonra başladı çünkü.. birde gazimiz var ıkınmak tan da direk kusuyoruz..kan damlasini ac karnina ver birde bebegi oturur pozisyonda emzir dedibakalim bide oyle deneyecegim duzelir belki
Gazimiz 14 gun sonrasi basladi gece 12 den sabah 11 e kadar kolik saatlerimiz emmiyor deliriyor cildiriyor surekli araliksiz aglama gaz gaz uykum sıfır gunduz uyuyamiyorum.o uyurken gunduz de 5 saat toplam.anca uyuyordur yalnız degilsin
Gazimiz 14 gun sonrasi basladi gece 12 den sabah 11 e kadar kolik saatlerimiz emmiyor deliriyor cildiriyor surekli araliksiz aglama gaz gaz uykum sıfır gunduz uyuyamiyorum.o uyurken gunduz de 5 saat toplam.anca uyuyordur yalnız degilsin
Zor gecelerden birindeyiz gene uyumuyo kakasını yapmakta zorlanıyo 2 gün yapmamıştı baktım çok zorlanıyo kulak çöpüni zeytinyağına batırdım poposunun etrafına sürdüm azcıkda uyardım inanın saniyesinde elimi çekemeden kakasını yaptı yavrum şimdi gene çok zorlanıyo ama yapmayacam bağırsak tembelliğine sebep oluyomuş allah korusun çok uykusuzum çok yorgunum eşimi salona gönderdim uyusun diye sen bak ben biraz yatıyım diyemiyorum hafta sonları gündüzleri bakıyo yatıyorum 1 2 saat ama hafta içi diyemiyorum kıyamıyorum ama zorlanıyorum bu aralar ☹
Bebek zeytinyagı aldık biz e bebekten
Gazı olunca veriyorm ben gece
Rahatlatıyor kaka yapıyor
Bide sıcak havlu kapıyoruz karnına(el yakmıcak sıcaklıkta)o da kaka yaptırıyor benimkine.
Allah kolaylık versin cnm
Bebeğin hayırlı olsun canım. Sana da geçmiş olsun. Umarım kısa süre de toparlarsın. Ayni hastane çıkışından benim oglumunda var. Senin oğluna da çok yakışmış maşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin :)
Bebek zeytinyagı aldık biz e bebekten
Gazı olunca veriyorm ben gece
Rahatlatıyor kaka yapıyor
Bide sıcak havlu kapıyoruz karnına(el yakmıcak sıcaklıkta)o da kaka yaptırıyor benimkine.
Allah kolaylık versin cnm
Ah kuzum kiyamam. denemeye devam ozaman, henuz ihtiyacimiz olmadi bebisimiz 8 gunluk (odumu patlatiyosunuz valla kramp basliicak 15te diye diye), ama ben bunu hazirladim daha oncede koymustum fotosunu buraya:
En cok kullanilan bu hollanda da. Bide bunu denesen?
Kizlar bugun ilk kez tek olarak parka gittik tam 1 ayimiz roldu yarim saat 45 dakka oturduk yuruyus yaptik geldik bundan once babayla beraber doktora falan gitmistik... 40 i vikmadan disari gezdirme dediler ama artik bunaldim aldim gittim valla cocuga da iyi geldi uyudu kaldi