2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kan damlasını ne zaman verdiler benim yine hiç haberim yok öyle birşeyden

Gazimiz 14 gun sonrasi basladi gece 12 den sabah 11 e kadar kolik saatlerimiz emmiyor deliriyor cildiriyor surekli araliksiz aglama gaz gaz uykum sıfır gunduz uyuyamiyorum.o uyurken gunduz de 5 saat toplam.anca uyuyordur yalnız degilsin
Damla kullanmıyorsanız drunuza yazdırın
Gercekten büyük rahatlık

Gazimiz 14 gun sonrasi basladi gece 12 den sabah 11 e kadar kolik saatlerimiz emmiyor deliriyor cildiriyor surekli araliksiz aglama gaz gaz uykum sıfır gunduz uyuyamiyorum.o uyurken gunduz de 5 saat toplam.anca uyuyordur yalnız degilsin
Subsimplex biogia bu iki ilaci al rahatlayacaktir canim tawsiye ederim

Bebek zeytinyagı aldık biz e bebekten
Gazı olunca veriyorm ben gece
Rahatlatıyor kaka yapıyor
Bide sıcak havlu kapıyoruz karnına(el yakmıcak sıcaklıkta)o da kaka yaptırıyor benimkine.
Allah kolaylık versin cnm

Eki Görüntüle 2304183 Hooop emzikli hayata biz de ilk günden giriş yaptık ve emziği sevdi
Bebeğin hayırlı olsun canım. Sana da geçmiş olsun. Umarım kısa süre de toparlarsın. Ayni hastane çıkışından benim oglumunda var. Senin oğluna da çok yakışmış maşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin :)

Biogio laktazm bisey iki damla var yaramadi ose
Ah kuzum kiyamam. denemeye devam ozaman, henuz ihtiyacimiz olmadi bebisimiz 8 gunluk (odumu patlatiyosunuz valla kramp basliicak 15te diye diye), ama ben bunu hazirladim daha oncede koymustum fotosunu buraya:

En cok kullanilan bu hollanda da. Bide bunu denesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…