2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iyi yapmissin cnm. biz her gun 2 saat disardayiz. maglum abi var. o oynasin diye iniyoruz. 3-5 dk ka da gunese tutuyorum. eli yuzu gunes aliyor.

iyi yapmissin cnm. biz her gun 2 saat disardayiz. maglum abi var. o oynasin diye iniyoruz. 3-5 dk ka da gunese tutuyorum. eli yuzu gunes aliyor.
Wallahi ben de esimle cikinca aklim hep cocukta kaliuodu ikide bir annemi ariyodum parka yuruyuse bile gitsek... Boyle olacgina alim dedim cocugu da kendim gidim... Evet abi evde skiliyodur en iyisi vallahi o bebek arabasini kurarken bile ustumde bi telas vardi puseti takabilicemmi falan malum ilk defa tek aparatlari taktim falan bizim asansor bozuk araba asagida kendim kurdum acilisi yaptim arrik insallah eski hayata yeni yeni donus...

Kizlar yarin 1. Ay asimuz yapilacak cok mu ates yapiyomus oyle diyolar bu asi icin ama skinti ceken war mi

Ne kadar veriyorsun canım bebişe ve sende kullanıyor musun
Ben hergun 1 bastak bunu iciyorum bi bardakta normal kimyonu kendim yapuo iciyorum . Bu caydan bebege sancisi arttikca kasikla veriyoeum sabah 3 4 cay kasihi ama arkasinda direkt bebege verilebilir yaziyo tanidiklarim mamalarina karistieiyolar bebegin 20 30 cc kadar ben o kadar vermedim ama belki zorda kalirsam veririm

Subsimplex ve metsil aynı şey. İçinde simetrinin var etken madde. O kadar para verdiriyorlar metsil bu. Simetikon. Nurse harveys Damla’da da simetikon var. Biogaia farklı o probiyotik bakteri.
Bana da subin cakmasi metsil kullanma dediler

İyi yapmışsın canım bizde 2kez avmye gittik. Geçen sefer 4saat kaldık neredeyse. Eşinle benim alışveriş yapmamız gerekiyordu topluca. Evden çıkmadan emzirmiştim. Arabaya biner binmez uyuyor zaten. Alışveriş merkezinin emzirme odasında da emzirdim 2saat sonra. Deliksiz uyudu benimki. Tabi gaz sancısı girse ağlasa direk arabaya arlar eve dönerdim. Benim içşn problem yok ama eşim çok bunalıyor dışarı çıkalım diyor sürekli sanki o lohusa

Zaten bu bebekler için üretilmiş bir çay ama anneler kullanıyor genel olarak. Tamam bende 3 4çay kaşığı denerim bakalım faydası olacak mı bugun alayım

Kizlar yarin 1. Ay asimuz yapilacak cok mu ates yapiyomus oyle diyolar bu asi icin ama skinti ceken war mi
1.ayda yapilan hepatit 2.doz ates yapmiyo diye biliyorum. Bizde yapmadida zaten. Ama asinin ertesi gunu cok mizmjzlandi pek uyumadi aksama kdr

Merhaba kızlar çalışanlara bişey sorcam doğum izin paranız ksc parçada yatıyor bilgisi olan var mı? Bu arada bizim uykusuz geceler forever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…