Kizlar bugun ilk kez tek olarak parka gittik tam 1 ayimiz roldu yarim saat 45 dakka oturduk yuruyus yaptik geldik bundan once babayla beraber doktora falan gitmistik... 40 i vikmadan disari gezdirme dediler ama artik bunaldim aldim gittim valla cocuga da iyi geldi uyudu kaldi
Ben bebısı yüzustu tutup omzundan poposunu kavrıyorum oyle rahat kaka yapıyor. Bırde kımyon ıcıyorum o da ıyı oluyor benden gaz gecmemıs oluyor. Ayak altlarınıda ov o da gaz yaptırıyor
Subsimplex ve metsil aynı şey. İçinde simetrinin var etken madde. O kadar para verdiriyorlar metsil bu. Simetikon. Nurse harveys Damla’da da simetikon var. Biogaia farklı o probiyotik bakteri.
Wallahi ben de esimle cikinca aklim hep cocukta kaliuodu ikide bir annemi ariyodum parka yuruyuse bile gitsek... Boyle olacgina alim dedim cocugu da kendim gidim... Evet abi evde skiliyodur en iyisi vallahi o bebek arabasini kurarken bile ustumde bi telas vardi puseti takabilicemmi falan malum ilk defa tek aparatlari taktim falan bizim asansor bozuk araba asagida kendim kurdum acilisi yaptim arrik insallah eski hayata yeni yeni donus...
Ben hergun 1 bastak bunu iciyorum bi bardakta normal kimyonu kendim yapuo iciyorum . Bu caydan bebege sancisi arttikca kasikla veriyoeum sabah 3 4 cay kasihi ama arkasinda direkt bebege verilebilir yaziyo tanidiklarim mamalarina karistieiyolar bebegin 20 30 cc kadar ben o kadar vermedim ama belki zorda kalirsam veririm
Subsimplex ve metsil aynı şey. İçinde simetrinin var etken madde. O kadar para verdiriyorlar metsil bu. Simetikon. Nurse harveys Damla’da da simetikon var. Biogaia farklı o probiyotik bakteri.
Kizlar bugun ilk kez tek olarak parka gittik tam 1 ayimiz roldu yarim saat 45 dakka oturduk yuruyus yaptik geldik bundan once babayla beraber doktora falan gitmistik... 40 i vikmadan disari gezdirme dediler ama artik bunaldim aldim gittim valla cocuga da iyi geldi uyudu kaldi
İyi yapmışsın canım bizde 2kez avmye gittik. Geçen sefer 4saat kaldık neredeyse. Eşinle benim alışveriş yapmamız gerekiyordu topluca. Evden çıkmadan emzirmiştim. Arabaya biner binmez uyuyor zaten. Alışveriş merkezinin emzirme odasında da emzirdim 2saat sonra. Deliksiz uyudu benimki. Tabi gaz sancısı girse ağlasa direk arabaya arlar eve dönerdim. Benim içşn problem yok ama eşim çok bunalıyor dışarı çıkalım diyor sürekli sanki o lohusa
Ben hergun 1 bastak bunu iciyorum bi bardakta normal kimyonu kendim yapuo iciyorum . Bu caydan bebege sancisi arttikca kasikla veriyoeum sabah 3 4 cay kasihi ama arkasinda direkt bebege verilebilir yaziyo tanidiklarim mamalarina karistieiyolar bebegin 20 30 cc kadar ben o kadar vermedim ama belki zorda kalirsam veririm