2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar istanbulda olanlarınız süt ve doğum parası için nereye başvuru yaptınız. Merkez Fatihte ama hafta içi eşimin veya benim gitmemiz imkansız. Kaymakamlıklara da yapılıyormuş bilgisi olan var mı? Birde evrak ne isteniyor? Kimliklerin fotokopisi doğum belgesi hastane belgem başka birşey varmı acaba?

Slm kızlar konuşmalarınızı okumaya çalışıyorum bazen ama yazmaya first bulamıyorum bu mukusu kaka muhabbeti olmuş benimkinde de var biraz siz söyleyince dikkat ettim ciddi biseymi 16 sında doktr randevum var o günü bekleyemmi yksa hemen doktra gitmemmi lazm

Ben daha bugun basvurdum. Asagidaki linkte basvurabilecegin yerler bulunuyor. Kendine hangisi yakinsa oradan basvurabilirsin. Evrak olarak bisey istemediler oradan bi form verdiler onu dolduruyorsun. Ama Kimligi geldi mi diye sordular, gelmediyse dogum belgesi gibi bisey isteyebilirler sanirim. 45 gun icinde pttye yatacakmis.Bu dogum parasi icin bu arada. Sut parasi icin 170 i aramami soylediler ama henuz aramadim.

Allah razı olsun canım evime 2dk uzaktaymış

Her bebekte olcak diye bir sart yok tatlim. Kimi bebek cok rahat oluyor

Merhaba kızlar çalışanlara bişey sorcam doğum izin paranız ksc parçada yatıyor bilgisi olan var mı? Bu arada bizim uykusuz geceler forever.
Izine ayrildin bebek dogana kadar bir yatiyor sonra bebek dogumundan ise baslayana kadar bir yatiyor. Ben ilk parami aldim izine ciktigimdan bebek dogana kadar olan kismi

Izine ayrildin bebek dogana kadar bir yatiyor sonra bebek dogumundan ise baslayana kadar bir yatiyor. Ben ilk parami aldim izine ciktigimdan bebek dogana kadar olan kismi
Bende öyle sanıyordum ama oyle olmadı bi sorun mu var acaba aylığa ki döndü acaba odeme şekli

arada sırada olabilir canım ama sürekli yeşil ve mukusluysa doktora gitmekte fayda var bence canım. birçok sebebi olabiliyormuş
benim oğlumda sürekli böyle yapardı çok az kilo alıyordu ön sütüm fazla olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum.

Giremedim kaç gündür gelen giden oldu ya bitti misafir ağırlaması da çok şükür

Kızlar ogleden sonra bebek kendı uyamak ıstedı emzırıyorum yatıyor normalde aglardı hep korkmaya başladım hasta fılan olabılır mı hasta olsa aglar mıydı alıskın degılım sakınlıgıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…