2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her bebekte olcak diye bir sart yok tatlim. Kimi bebek cok rahat oluyor
gaz olmama ihtimali oooyle kucukmus ki. bugun ebemizle gaz olayini konustuk. soyledigi seyler sunlar:

- anne cok baharatli acili yemeyecek, asitli icmeyecek
- gunde iki/uc bardak rooibos cayi, hatta daha iyi olan rooibos annique cayi icecek anne. bebege de verebilir, iki hafta araliksiz kullaninca etkisini gosterir bebekte.
- bebegi her aksam banyo yaptirmak
- bebegin karnina sicak havlu/tulum koymak
- en son care Lansinoh damla kullanmak her mamadan once.

Yaa kurutur mu dersin.. Böyle sızdıkça geçmşcekmiş gibime geliyo kabuk bağladı gibi dışı ya Bi değişik oldu
Benım gec dustu bırgun kanlı kaldı ertesı gun yıkadık normal gobek gorunumundeydı. Ilk dusunce yapmıstı aglayıp sısmesın kanamasın dıye yapmıslardı. Bılemedım ama sen gecmedıgını saglık ocagına bıldır

Doğum yapalı 16 gün oldu iki güde bir ateşim yükseliyor bulantı halsizlik oluyo bugünde burnum kanadı normal doğum yaptım böyle olması normal mi

Kaç gündür geliyo kan damla damla böyle bilemedim sağlıkocağına sorarım cuma günü geçmezse
Hastanede ilk doğduğu gün yapılan k vitamini dozajı yeterli ve normalmis fakat bazı bebeklerde yeterli gelemeyebiliyormus bu nedenle göbek dustukten sonra kanama olabilirmiş. Benim oğlumda oldu Dr bu şekilde söyledi. Kanama devam ederse k vitamini takviyesi gerekir dedi ama devam etmedi kesildi kanama. Bir de götürdüğünde Dr bir çubuk yardımıyla gobegine bir şeyler yaptı tıbbi ismini bilmiyorum ama kuruttu o göbeği. Bence Dr a gösterin hiçbir şey surmeyin

Yaa kurutur mu dersin.. Böyle sızdıkça geçmşcekmiş gibime geliyo kabuk bağladı gibi dışı ya Bi değişik oldu
Baticon sürmeyin dediler bana fazladan iyot giriyomus bebegin bunyeye. Gobegi dustukten sonra bikac gun kan gelmesi normal dedi ebe bana. Bizim de 2 3 gun kurumuş kan oluyodu sonra kesildi canim

Öyle yapiyim cuma kontrol var doktora gösteririm gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…