2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa kurutur mu dersin.. Böyle sızdıkça geçmşcekmiş gibime geliyo kabuk bağladı gibi dışı ya Bi değişik oldu
Ben büyük oğlumda batikon günde 1 kez pamuklu çubukla aZıcık pansuman yapmıştım 1 haftada düşmüştü. Şimdi batikon tavsiye etmiyorlar ama ben geleneksel yöntemim diye günde 1 yaptım yine. 1 haftada düştü. Çabuk iyileşmesini sağlıyor. Neden artık önermiyorlar onu da araştırmadım.

Benim diğer çocuklarda göbek bakım seti yazdırmıştı doktor onları kullanmıştım hatırlıyorum da şimdi niye bişey sürmeyin diyorlar bilemedim

Anneye gaz yapan bebegede yapiyor. Her bebegin gaz sorunu oluyor mesela bu oglum ilkine gore daha kolay gaz cikariyor. Buyugu daha zor bir bebekti. Biraz sans. En guzeli gecici olacagini bilmek buyugunde hic bitmiycek saniyordum bunda bittigini biliyorum sabretmek daha kolay

Biz de 2 haftanın dolmasını bekliyoruz gaz macerası başlayacak korkusuyla yazık bizeee

Rooibos cay ne canim turkiye de var mi etkili biseyse... Suan karninda sicak hawlu war onla biraz rajatladi uyudu evet sicak hawlu demekki ise yariyor ayaklarinin altina elma yagiyla masajda yaptim patirdatti

Takriben ne zman bitti gaz sorunu buyugun

Misafir gelen aileler bile olsa eve dolusuldugu anda bebis moraranq kqdar aglamaya basliyo cocuk bunaliyo gelenlerde masallah saat 10 olmusncocuhun durmadigini goruyosunuz gogsum acik yatak odasina tikilmisim...gazli bi bebek yarim saat oturun gidin yok anam... Cocuk yirtiniyo ay noldu dendikce bana geliuolar gittikleri anda cocuk rahatlkyo nefes alislari duzeliyo resmen... O stres yetiyo bana kendimi dar attim banyoya her yerimden ter akmis

Arkadaşlar bugün tam 1 hafta oldu sezaryan olali ilk 5 gün baş ağrısı çektim bir suru serumdan sonra düzeldi sukur. Dünden beri ara ara giren bir sanci yaşıyorum sanki gaz sancısı gibi biran çok kötü burkuyor beni ve geçiyor ama sürekli girip çıkıyor var mi yaşayan böyle birşey? Ilk sezaryanimda hiç sıkıntı yasamadim 3 gunde iyilesmistim ama bunda okadar çok sorunum oldu ki bi iyilesemedim. Bugünde bikini bölgem hiç bakmamıştım dikisin altı bildiğiniz mosmor onada ayrı sasirdim.

Rooibos cay ne canim turkiye de var mi etkili biseyse... Suan karninda sicak hawlu war onla biraz rajatladi uyudu evet sicak hawlu demekki ise yariyor ayaklarinin altina elma yagiyla masajda yaptim patirdatti
rooibos benim bildigim turkiye de rooibos olarak geciyo canim. bulunmasi gerekir bi google amcaya soru istersen?
rooibos annique daha etkili dedi ebe ama o bulunmayabilir turkiyede.
aksamlari banyo fikride kafama yatti benim onuda tavsiye ederim.

benim sezeryanima 8 gun oldu canim. bas agrisi yasamadim, fiziksel olarak dikis yerleri rahatsizligim coktu. bide tabiki dedigin gibi ara ara gaz sancim vardi, sukur bayagi azaldi. banyo yaparken karninin ust kismina sag elinle yarim halka seklinde sagdan sola masaj yapabilirsin? gaz sancisina iyi gelebiliyormus.

inanirmisin dikislerime hala bakmadim. bakamiyorum nedense.
cok gecmis olsun Allah iyiligini versin canim

Sağ ol canim bu sezaryan beni çok zorladı ilkinde 3 gunde atlatmıştım bugün 7. Gün daha gecilikli pijamaliyim Dikişlerime bende bakamadım hiç ayna karşında bian dikkatimi çekti çamaşır altında kalan kısım simsiyah inceleyemedim bile ama bi Garip oldum. Ameliyat esnasindada orda bir ağırlık hissetmiştim

pijamalari iki gun önce taytla degistirebildim. uzunca bi sure de taytlarla devam edicem gibi:) karnim sukur artik gozle gorulur sekilde inmeye basladi; 7 aylik hamile gibiydim ilk dogum yaptigimda simdi 5 aylik hamile gibiyim:)))
az bi sabir daha, eski halimize doncez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…