- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Bugün olduk asiyi ateş yok ama cok huzursuz cok huysuz. Huyu değişti çocugun uyumakta zorlanıyor ağlıyor inşallah biran önce düzelirKizlar yarin 1. Ay asimuz yapilacak cok mu ates yapiyomus oyle diyolar bu asi icin ama skinti ceken war mi
Offf yandik yandik zaten huzursuz oluyo genelde aksamlariBugün olduk asiyi ateş yok ama cok huzursuz cok huysuz. Huyu değişti çocugun uyumakta zorlanıyor ağlıyor inşallah biran önce düzelir
bizimki 20 gun oldu hala tam kapanmış gibi degil canimBenim kızın göbüşlü iyileşmedi daha ya teyzeleri 5. Gün düştü ama sızdırıyo kaç güne geçer unutmuşum baya baya
vücudun zayıf düşmüştür canim vitamin fln devam et yinede bi doktora gözük insallhDoğum yapalı 16 gün oldu iki güde bir ateşim yükseliyor bulantı halsizlik oluyo bugünde burnum kanadı normal doğum yaptım böyle olması normal mi
5. Gün düştü göbeği işte 5 gündür hala sızdırıyo kurumadı bekliyorum ama bakalım cuma doktor bişey der herhaldebizimki 20 gun oldu hala tam kapanmış gibi degil canim
Ben büyük oğlumda batikon günde 1 kez pamuklu çubukla aZıcık pansuman yapmıştım 1 haftada düşmüştü. Şimdi batikon tavsiye etmiyorlar ama ben geleneksel yöntemim diye günde 1 yaptım yine. 1 haftada düştü. Çabuk iyileşmesini sağlıyor. Neden artık önermiyorlar onu da araştırmadım.Yaa kurutur mu dersin.. Böyle sızdıkça geçmşcekmiş gibime geliyo kabuk bağladı gibi dışı ya Bi değişik oldu
Benim diğer çocuklarda göbek bakım seti yazdırmıştı doktor onları kullanmıştım hatırlıyorum da şimdi niye bişey sürmeyin diyorlar bilemedimBen büyük oğlumda batikon günde 1 kez pamuklu çubukla aZıcık pansuman yapmıştım 1 haftada düşmüştü. Şimdi batikon tavsiye etmiyorlar ama ben geleneksel yöntemim diye günde 1 yaptım yine. 1 haftada düştü. Çabuk iyileşmesini sağlıyor. Neden artık önermiyorlar onu da araştırmadım.
Ben ilk kismi aldim ziraat hesabima otomatik yatmisBende öyle sanıyordum ama oyle olmadı bi sorun mu var acaba aylığa ki döndü acaba odeme şekli
Doktor normal bodye bulascak kadar sizinti olabikir dedi kanama yoksa problem yok dediBekleyeyim bi kaç gün daha o zmn badisine bulaşıyor hep
Anneye gaz yapan bebegede yapiyor. Her bebegin gaz sorunu oluyor mesela bu oglum ilkine gore daha kolay gaz cikariyor. Buyugu daha zor bir bebekti. Biraz sans. En guzeli gecici olacagini bilmek buyugunde hic bitmiycek saniyordum bunda bittigini biliyorum sabretmek daha kolaygaz olmama ihtimali oooyle kucukmus ki. bugun ebemizle gaz olayini konustuk. soyledigi seyler sunlar:
- anne cok baharatli acili yemeyecek, asitli icmeyecek
- gunde iki/uc bardak rooibos cayi, hatta daha iyi olan rooibos annique cayi icecek anne. bebege de verebilir, iki hafta araliksiz kullaninca etkisini gosterir bebekte.
- bebegi her aksam banyo yaptirmak
- bebegin karnina sicak havlu/tulum koymak
- en son care Lansinoh damla kullanmak her mamadan once.
Yaa e öyle zaten bunun da damla damla bulaşma oluyo sadece..Doktor normal bodye bulascak kadar sizinti olabikir dedi kanama yoksa problem yok dedi
Biz de 2 haftanın dolmasını bekliyoruz gaz macerası başlayacak korkusuylagaz olmama ihtimali oooyle kucukmus ki. bugun ebemizle gaz olayini konustuk. soyledigi seyler sunlar:
- gunde iki/uc bardak rooibos cayi, hatta daha iyi olan rooibos annique cayi icecek anne. bebege de verebilir, iki hafta araliksiz kullaninca etkisini gosterir bebekte.
Rooibos cay ne canim turkiye de var mi etkili biseyse... Suan karninda sicak hawlu war onla biraz rajatladi uyudu evet sicak hawlu demekki ise yariyor ayaklarinin altina elma yagiyla masajda yaptim patirdattigaz olmama ihtimali oooyle kucukmus ki. bugun ebemizle gaz olayini konustuk. soyledigi seyler sunlar:
Takriben ne zman bitti gaz sorunu buyugunAnneye gaz yapan bebegede yapiyor. Her bebegin gaz sorunu oluyor mesela bu oglum ilkine gore daha kolay gaz cikariyor. Buyugu daha zor bir bebekti. Biraz sans. En guzeli gecici olacagini bilmek buyugunde hic bitmiycek saniyordum bunda bittigini biliyorum sabretmek daha kolay
rooibos benim bildigim turkiye de rooibos olarak geciyo canim. bulunmasi gerekir bi google amcaya soru istersen?Rooibos cay ne canim turkiye de var mi etkili biseyse... Suan karninda sicak hawlu war onla biraz rajatladi uyudu evet sicak hawlu demekki ise yariyor ayaklarinin altina elma yagiyla masajda yaptim patirdatti
benim sezeryanima 8 gun oldu canim. bas agrisi yasamadim, fiziksel olarak dikis yerleri rahatsizligim coktu. bide tabiki dedigin gibi ara ara gaz sancim vardi, sukur bayagi azaldi. banyo yaparken karninin ust kismina sag elinle yarim halka seklinde sagdan sola masaj yapabilirsin? gaz sancisina iyi gelebiliyormus.Arkadaşlar bugün tam 1 hafta oldu sezaryan olali ilk 5 gün baş ağrısı çektim bir suru serumdan sonra düzeldi sukur. Dünden beri ara ara giren bir sanci yaşıyorum sanki gaz sancısı gibi biran çok kötü burkuyor beni ve geçiyor ama sürekli girip çıkıyor var mi yaşayan böyle birşey? Ilk sezaryanimda hiç sıkıntı yasamadim 3 gunde iyilesmistim ama bunda okadar çok sorunum oldu ki bi iyilesemedim. Bugünde bikini bölgem hiç bakmamıştım dikisin altı bildiğiniz mosmor onada ayrı sasirdim.
rooibos benim bildigim turkiye de rooibos olarak geciyo canim. bulunmasi gerekir bi google amcaya soru istersen?
rooibos annique daha etkili dedi ebe ama o bulunmayabilir turkiyede.
aksamlari banyo fikride kafama yatti benim onuda tavsiye ederim.
benim sezeryanima 8 gun oldu canim. bas agrisi yasamadim, fiziksel olarak dikis yerleri rahatsizligim coktu. bide tabiki dedigin gibi ara ara gaz sancim vardi, sukur bayagi azaldi. banyo yaparken karninin ust kismina sag elinle yarim halka seklinde sagdan sola masaj yapabilirsin? gaz sancisina iyi gelebiliyormus.
inanirmisin dikislerime hala bakmadim. bakamiyorum nedense.
cok gecmis olsun Allah iyiligini versin canim ♥
pijamalari iki gun önce taytla degistirebildim. uzunca bi sure de taytlarla devam edicem gibi:) karnim sukur artik gozle gorulur sekilde inmeye basladi; 7 aylik hamile gibiydim ilk dogum yaptigimda simdi 5 aylik hamile gibiyim:)))Sağ ol canim bu sezaryan beni çok zorladı ilkinde 3 gunde atlatmıştım bugün 7. Gün daha gecilikli pijamaliyim Dikişlerime bende bakamadım hiç ayna karşında bian dikkatimi çekti çamaşır altında kalan kısım simsiyah inceleyemedim bile ama bi Garip oldum. Ameliyat esnasindada orda bir ağırlık hissetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?