2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yeşil değil sarı ama sümüksü oluyor çoğunda cnm bide sen gittinmi doktra ne demişti doktr ön sütun fazla olduğunu nasıl anladın

Muhtemelen gaz sıkistiriyordur.dogumdan bi hafta sonra falan bir gün boyunca bana da oldu nefesim kesiliyordu resmentam dikiş yerlerine baskı oluyordu.

ben kendimden şunu fark ettim bebek mesela bi memeyi 3 5 saat emmedi o zman on süt daha belirgin olrak ayrioyo emmedikçe on süt son sit ayrımı cogaliyo devamli emince belli olmuyo o ayrim

Yüzüstü gelecek şekilde düz bir zeminde önce 30 saniye bekltyrm 5 dakikaya kdr cikarcgm. Bunun bir çok alanda gaz bağırsak harektlrnden tutun omuz gelişimne emeklrkn o kaslar gelismis olacgndan kolay yürümeye kadar bir çok faydası varmış.ama bırakıp gitmeden gözünüzü ayırmadan olacak dememn gereği yok sanırım

Kızlar benim doğum sonrası kanamam 27 gün sürmüştü 16 gün sonra bugün avuç içi kadar kahve rengi leke geldi yoğun kıvamlı bu ne oluyo

5. Gün düştü göbeği işte 5 gündür hala sızdırıyo kurumadı bekliyorum ama bakalım cuma doktor bişey der herhalde

Canım benim de aynısı oldu göbeği 5 günlükken düştü altta daha kurulmamış parça vardı oradan hep kan gelmeye iltihap gibi şeyler gelmeye başladı. Dr çocuk cerrahına sevk etti çubuk gibi birşey le toz döküp yaktı göbeğini ama korkma acıtan bi işlem değil. 5 tane de iğne yazdı ampulünü kırıp göbeğine döküyoruz içeride kalan parçalar kuruyup çıkmaya başladı. Doktor göbeği düşmesi gerekenden erken düşmüş altta kalan kısım yaş kalmış göbek kapandıkça da nemli kalmaya devam etmiş dedi

Gözü açık olduğu an sürekli bana bakıyor inceliyor birkaç kez gülücük attı ama şansa mı denk geldi bilemedim
Benımkı herseye bakmak ıstıyor benı goruyor mı bılmem ama hıssedıyor gülücük sabahları atıyor bazendr kasını catıp bakıyor. Ben ılk gunden berı kucagıma alıp uyutuyorum. Bebegınızı bol bol kucagınaza alın guvende hıssettırın cevreyı bırakın bosverın yok alısır kucaga alıssın ıste anne sevgısıne. Bılsın kı o aglamadan ben onun yanındaym.

Gecmıs olsun canım.Iyı kı gec dusmus benım o zamn 13 gunde dustu temızdı nerdeyse

kizlar bebisleriniz sizleri tanımaya başladımı gülücük falan yapıyorlar mi size
gulucuk var da orataya ..ama sesimi taniyor cnm.
Kızlar benim doğum sonrası kanamam 27 gün sürmüştü 16 gün sonra bugün avuç içi kadar kahve rengi leke geldi yoğun kıvamlı bu ne oluyo
regl mi acep?
ben oglanda 9.5ay olmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…