arada sırada olabilir canım ama sürekli yeşil ve mukusluysa doktora gitmekte fayda var bence canım. birçok sebebi olabiliyormuş
benim oğlumda sürekli böyle yapardı çok az kilo alıyordu ön sütüm fazla olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar bugün tam 1 hafta oldu sezaryan olali ilk 5 gün baş ağrısı çektim bir suru serumdan sonra düzeldi sukur. Dünden beri ara ara giren bir sanci yaşıyorum sanki gaz sancısı gibi biran çok kötü burkuyor beni ve geçiyor ama sürekli girip çıkıyor var mi yaşayan böyle birşey? Ilk sezaryanimda hiç sıkıntı yasamadim 3 gunde iyilesmistim ama bunda okadar çok sorunum oldu ki bi iyilesemedim. Bugünde bikini bölgem hiç bakmamıştım dikisin altı bildiğiniz mosmor onada ayrı sasirdim.
Muhtemelen gaz sıkistiriyordur.dogumdan bi hafta sonra falan bir gün boyunca bana da oldu nefesim kesiliyordu resmentam dikiş yerlerine baskı oluyordu.
ben kendimden şunu fark ettim bebek mesela bi memeyi 3 5 saat emmedi o zman on süt daha belirgin olrak ayrioyo emmedikçe on süt son sit ayrımı cogaliyo devamli emince belli olmuyo o ayrim
Bi cay kasigina yakin z. Yagi ver canim. Biz de zorlanıyoruz kaka da ozellkle sabahlari basliyo. Benm kullandigim d vitamini z. Yagli sabahlari veriyorum cok ise yariyo. Bi de bacaklarini karnina cekip birakin oyle jimnastik yaptiriyoruz iyi geliyo
Yüzüstü gelecek şekilde düz bir zeminde önce 30 saniye bekltyrm 5 dakikaya kdr cikarcgm. Bunun bir çok alanda gaz bağırsak harektlrnden tutun omuz gelişimne emeklrkn o kaslar gelismis olacgndan kolay yürümeye kadar bir çok faydası varmış.ama bırakıp gitmeden gözünüzü ayırmadan olacak dememn gereği yok sanırım
Canım benim de aynısı oldu göbeği 5 günlükken düştü altta daha kurulmamış parça vardı oradan hep kan gelmeye iltihap gibi şeyler gelmeye başladı. Dr çocuk cerrahına sevk etti çubuk gibi birşey le toz döküp yaktı göbeğini ama korkma acıtan bi işlem değil. 5 tane de iğne yazdı ampulünü kırıp göbeğine döküyoruz içeride kalan parçalar kuruyup çıkmaya başladı. Doktor göbeği düşmesi gerekenden erken düşmüş altta kalan kısım yaş kalmış göbek kapandıkça da nemli kalmaya devam etmiş dedi
Benımkı herseye bakmak ıstıyor benı goruyor mı bılmem ama hıssedıyor gülücük sabahları atıyor bazendr kasını catıp bakıyor. Ben ılk gunden berı kucagıma alıp uyutuyorum. Bebegınızı bol bol kucagınaza alın guvende hıssettırın cevreyı bırakın bosverın yok alısır kucaga alıssın ıste anne sevgısıne. Bılsın kı o aglamadan ben onun yanındaym.
Canım benim de aynısı oldu göbeği 5 günlükken düştü altta daha kurulmamış parça vardı oradan hep kan gelmeye iltihap gibi şeyler gelmeye başladı. Dr çocuk cerrahına sevk etti çubuk gibi birşey le toz döküp yaktı göbeğini ama korkma acıtan bi işlem değil. 5 tane de iğne yazdı ampulünü kırıp göbeğine döküyoruz içeride kalan parçalar kuruyup çıkmaya başladı. Doktor göbeği düşmesi gerekenden erken düşmüş altta kalan kısım yaş kalmış göbek kapandıkça da nemli kalmaya devam etmiş dedi