Evet canım kahverengi, adetin son günü damla damla akıntı olur ya aynı öyle birkaç gün geldi durdu yineKahverengi leke olarak mı geldi canım
Canm biz de düz yatırmaya çalışıyoruz sürekli yana dönüyor kafası. Bende mendil koyayım barigunaydinlaaar, huysuz babylerin anneleri burda migecenin ikinci yarisi cok yordu. nasil uykum var. simdi doyurdum, uyu dimi? i ih mirildanip duruyo, her an aglamaya baglayabilirim mirildanmasi
ufaktan gazi mi var acaba. ebe dun ondan suphelendi insallah degildir
bu arada ebemizin son gunu, bugun bebegi banyo yaptiricaz birlikte. yine emzirme saatlerine uyamadikuc saatten uc saate cikarmam icin epey gayret gosterdi ama olamadi haha..
annem bebegin basi sivri olmasin her tarafa yatir dedi, mendiller sikistiriyorum basinin kenarlarina düzde yatsin diye (yan ceviriyo basini hep), siz nasil yapiyosunuz kizlar? iki tane ‘orjinal’ kundak siparis verdim (ebe nin israri uzerine) onlari kullanicaz insallah, bacaklari duz olsun mus (bunu annem diyo ebe de onayladi)ayrica seviyo kundagi galiba..
kayinvalidem turkiyeden gelmek istiyo, acikca soyleyemiyo ama dramaqueenlik yapip duruyo. onu habersiz birakmisiz uc bes saat, kalbine iniyomus ne hallere gelmis haberimiz yokmus, bayilacakmis nerdeyse blablabla. bi yandan oglunu stalkliyo bi yandan beni.
sen ordan benim bebege taktigim sapkaya, degecek nazara, giydirdigime, sutumun yetip yetmemesine (oglunu sikistirarak), sut cok sanirmisiz ama yaramayabilirmisine karisiyosunda seni getirtip dertsiz basima dert mi alayim simdi
Bu kadar çabuk regl mi olunur yav daha yeni kırkım çıktıydı tüh
Günaydın cnm bnm kızlarında kafa uzadı arkaya doğru napsam yatıramiyom sırt üstü kafaları düz en son havludan iki yanını kivirdim kafaları sığacak kadar yer bıraktım gündüz gözümun önündeyken 10 ar dk yatiriyom onda hemen ağlıyor öyle yan döndürmek istiyorlar kafayı napcam bilmiyorum kundakta yaz sıcak diye kundak yaoamiyoz her zmn ama muslinleriyle geleneksel kundak yapıyoruz arada biri çok seviyor kundağı ama öteki eller dışarda olacak yoksa patlıyor ama kundakliyken daha kolay uyuyor ve mama yiyorlar havlu aparatimin resmini atayım barigunaydinlaaar, huysuz babylerin anneleri burda migecenin ikinci yarisi cok yordu. nasil uykum var. simdi doyurdum, uyu dimi? i ih mirildanip duruyo, her an aglamaya baglayabilirim mirildanmasi
bu arada ebemizin son gunu, bugun bebegi banyo yaptiricaz birlikte. yine emzirme saatlerine uyamadikuc saatten uc saate cikarmam icin epey gayret gosterdi ama olamadi haha..
annem bebegin basi sivri olmasin her tarafa yatir dedi, mendiller sikistiriyorum basinin kenarlarina düzde yatsin diye (yan ceviriyo basini hep), siz nasil yapiyosunuz kizlar? iki tane ‘orjinal’ kundak siparis verdim (ebe nin israri uzerine) onlari kullanicaz insallah, bacaklari duz olsun mus (bunu annem diyo ebe de onayladi)ayrica seviyo kundagi galiba..
kayinvalidem turkiyeden gelmek istiyo, acikca soyleyemiyo ama dramaqueenlik yapip duruyo. onu habersiz birakmisiz uc bes saat, kalbine iniyomus ne hallere gelmis haberimiz yokmus, bayilacakmis nerdeyse blablabla. bi yandan oglunu stalkliyo bi yandan beni.
sen ordan benim bebege taktigim sapkaya, degecek nazara, giydirdigime, sutumun yetip yetmemesine (oglunu sikistirarak), sut cok sanirmisiz ama yaramayabilirmisine karisiyosunda seni getirtip dertsiz basima dert mi alayim simdi
Yae bugun gittihimiz doktorun cofugu 11 ay kolikmis odlerim patladi insallah bu kadar uzun surmez3 ay canim bebek hareketlene kadar devam ediyor sonra yine ara ara huysuzlaniyor ama ilk zamanlara gore cok rahat
Ben doktoruma sormustum buyuk oglanda. Ben nasil yaparsam yapayim surekli sirt ustu yatiyor kafa sekli bozulur diyorlar dedim. Cocugu rahat birak nasil yatarsa yatsin dedi kafa sekli bozuksa dikkat ederiz duzgun olan bozukmaz dedi tabi ana yuregi ben yine dikkat ettim ama ne kadar olduysa gayet guzel bir kafasi vargunaydinlaaar, huysuz babylerin anneleri burda migecenin ikinci yarisi cok yordu. nasil uykum var. simdi doyurdum, uyu dimi? i ih mirildanip duruyo, her an aglamaya baglayabilirim mirildanmasi
Benim doktorun cocugu 4 ay aglamis. Dedim cocuk doktorunun cocugu bile 4 ay agladiysa demekki bir cozumu yok bununYae bugun gittihimiz doktorun cofugu 11 ay kolikmis odlerim patladi insallah bu kadar uzun surmez
Haklisin vallaBenim doktorun cocugu 4 ay aglamis. Dedim cocuk doktorunun cocugu bile 4 ay agladiysa demekki bir cozumu yok bunun
Bu ne ki kiz hicbi eey anlamadimKızlar biz düz yatırmak için bunu kullanıyoruz
Bende aldım bundan şuan bunun üzerinde yan çevirdi kafasını öyle yatıyorKızlar biz düz yatırmak için bunu kullanıyoruz
Zorunlh zaten benim bildigimKızlar merhabalar, bugün 1.ay aşımızı olduk. 2.ayda özel aşı olarak rota virüs aşısı varmış. Bunu yaptıracak mısınız? Bizim ebe yaptırmamış çocukları hastalanmamış, yaptırdığı halde bu hastalığı şiddetli geçiren de hafif geçiren de hiç geçirmeyen de varmış sen karar ver dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bilemiyrm ki cnm. devami geliyrsa regldir diye dusunuyorum.Bu kadar çabuk regl mi olunur yav daha yeni kırkım çıktıydı tüh
aman dursun durdugu yerde sana karisacaksa...gunaydinlaaar, huysuz babylerin anneleri burda migecenin ikinci yarisi cok yordu. nasil uykum var. simdi doyurdum, uyu dimi? i ih mirildanip duruyo, her an aglamaya baglayabilirim mirildanmasi
oglumda yaptirdim. o yil salgin oldu. oglum yakalanmadi canim.Kızlar merhabalar, bugün 1.ay aşımızı olduk. 2.ayda özel aşı olarak rota virüs aşısı varmış. Bunu yaptıracak mısınız? Bizim ebe yaptırmamış çocukları hastalanmamış, yaptırdığı halde bu hastalığı şiddetli geçiren de hafif geçiren de hiç geçirmeyen de varmış sen karar ver dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
rota virus en son ozel asiydi. 2 doz pahali bir asi.Zorunlh zaten benim bildigim
al emzirme önlugunu milletin icinde hem otut hem emzir. magdem kimse gelmedi daha bir seferde cikar aradan gitsin.Ya kizlar simdi mevlut yapmak istiyorum tek sebebi herkes bir arada gelsin gitsinler ama cocuk oyke emeyim uyuyayim denecek bi cocukta degil o kalabaljkta durabilecek mi... Obur turlu de tek tek gelecekler o daha kotu onda da durmicakki aslinda kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?