Obursa o gun sag sütünü odada ver gazınıda bırı cıkarsın kısa tut ıkı saate gıtsınler canım normal zaman degıl yaYa kizlar simdi mevlut yapmak istiyorum tek sebebi herkes bir arada gelsin gitsinler ama cocuk oyke emeyim uyuyayim denecek bi cocukta degil o kalabaljkta durabilecek mi... Obur turlu de tek tek gelecekler o daha kotu onda da durmicakki aslinda kafam cok karisti
ay kucaktan inmiyorki sıpaBenımkı herseye bakmak ıstıyor benı goruyor mı bılmem ama hıssedıyor gülücük sabahları atıyor bazendr kasını catıp bakıyor. Ben ılk gunden berı kucagıma alıp uyutuyorum. Bebegınızı bol bol kucagınaza alın guvende hıssettırın cevreyı bırakın bosverın yok alısır kucaga alıssın ıste anne sevgısıne. Bılsın kı o aglamadan ben onun yanındaym.
Kundakta bacakları bol olmalı canım sakın birleştirip sıkıca sarmayın kalça problemi olur. Sen emzir boşver ne 3saatigunaydinlaaar, huysuz babylerin anneleri burda migecenin ikinci yarisi cok yordu. nasil uykum var. simdi doyurdum, uyu dimi? i ih mirildanip duruyo, her an aglamaya baglayabilirim mirildanmasi
ufaktan gazi mi var acaba. ebe dun ondan suphelendi insallah degildir
bu arada ebemizin son gunu, bugun bebegi banyo yaptiricaz birlikte. yine emzirme saatlerine uyamadikuc saatten uc saate cikarmam icin epey gayret gosterdi ama olamadi haha..
annem bebegin basi sivri olmasin her tarafa yatir dedi, mendiller sikistiriyorum basinin kenarlarina düzde yatsin diye (yan ceviriyo basini hep), siz nasil yapiyosunuz kizlar? iki tane ‘orjinal’ kundak siparis verdim (ebe nin israri uzerine) onlari kullanicaz insallah, bacaklari duz olsun mus (bunu annem diyo ebe de onayladi)ayrica seviyo kundagi galiba..
kayinvalidem turkiyeden gelmek istiyo, acikca soyleyemiyo ama dramaqueenlik yapip duruyo. onu habersiz birakmisiz uc bes saat, kalbine iniyomus ne hallere gelmis haberimiz yokmus, bayilacakmis nerdeyse blablabla. bi yandan oglunu stalkliyo bi yandan beni.
sen ordan benim bebege taktigim sapkaya, degecek nazara, giydirdigime, sutumun yetip yetmemesine (oglunu sikistirarak), sut cok sanirmisiz ama yaramayabilirmisine karisiyosunda seni getirtip dertsiz basima dert mi alayim simdi
Benim ertesi gün huzursuz oldu ama ondan mıdır bilemiyorum kucağımdan inmediAsi yaptiran bi arkadas vardi huzursuz bugun yazmieti simdi nasil oldu bebis suan asimj yaptirdik
C Şöyle düşünelim en azından bir sonu varmışYae bugun gittihimiz doktorun cofugu 11 ay kolikmis odlerim patladi insallah bu kadar uzun surmez
Kızlar merhabalar, bugün 1.ay aşımızı olduk. 2.ayda özel aşı olarak rota virüs aşısı varmış. Bunu yaptıracak mısınız? Bizim ebe yaptırmamış çocukları hastalanmamış, yaptırdığı halde bu hastalığı şiddetli geçiren de hafif geçiren de hiç geçirmeyen de varmış sen karar ver dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Benim 37. gün arada duruyor arada sarı geliyor mesela bu sabah birkaç damla kırmızı şekilde vardı bir de 40 sonunda adet gibi kanama olacak diyebiliyorum sonra adet olursa Periyot başlar olmazsa bir sonraki adet periyot sayılıyor emzirenlerin genelde gecikir benim büyük oğlan da az emzirip mamayla gitmeme rağmen Altay sonra başlamıştı şimdi sütüm daha da az belki hemen başlar bilmiyorumKızlar benim yaklaşık 10-12gündür sarı renk akıntım vardı. Bugun kırmızı geliyor sabahtan beri. Daha doğum yapalı 26gün oldu. Regl falan olmamışımdır dimi arada böyle kırmızı kanamalar olabiliyor mu?
Kisa hayatta durmazlar aksami buldururlar cene calarak ama obur turlude tek tek gelseler yine aksami buldururlar en azindan bunda bi kerede bitiyoObursa o gun sag sütünü odada ver gazınıda bırı cıkarsın kısa tut ıkı saate gıtsınler canım normal zaman degıl ya
Yok degilmis zorunlu ben zorunlu biliyodum simdi baktim ben de cok onwmli olduhhnu biliyodum nasil olsa zorunludur diye..rota virus en son ozel asiydi. 2 doz pahali bir asi.
eger zorunlu kapsamina alindiysa sevinirim. o kadar parayi dokmeyiz.
Evet aslinda iste onu dusunuyorum yoksa hic basedemicem... Bide gelene pasta borek corek verilecek bunda pide ayran bitti... Daha iyi gbi ama tabii bebekle mevlut biraz cesaret istiyoral emzirme önlugunu milletin icinde hem otut hem emzir. magdem kimse gelmedi daha bir seferde cikar aradan gitsin.
Bızde mevlut yapcaz ben onu dugmelı elbıse alcam cabuk cabuk emzırırım kv oldugum ıcın gece kadar kalsalarda onlar agırlayacak ben bebısko ıle ılgılenırım. Sana da yardım eden olur. Ablama yardım etmıstım komsuları fılanda yardım ermıstıKisa hayatta durmazlar aksami buldururlar cene calarak ama obur turlude tek tek gelseler yine aksami buldururlar en azindan bunda bi kerede bitiyo
Yok yardim eden olur tabii ki de iste yine de gozumde buyuyor maalesef onu dugmeli elbise iyi fikirBızde mevlut yapcaz ben onu dugmelı elbıse alcam cabuk cabuk emzırırım kv oldugum ıcın gece kadar kalsalarda onlar agırlayacak ben bebısko ıle ılgılenırım. Sana da yardım eden olur. Ablama yardım etmıstım komsuları fılanda yardım ermıstı
Regl olmuşumbilemiyrm ki cnm. devami geliyrsa regldir diye dusunuyorum.
aman dursun durdugu yerde sana karisacaksa...
buarada bize ebe kagit vermisti. bir saga bir sola yatir diye. sirt ustu ve yuzustu yatirma yoktu onda. o yuzden hic yatirmiyorum o sekilde.
oglumda yaptirdim. o yil salgin oldu. oglum yakalanmadi canim.
Acilisi yaptin ilkRegl olmuşum
Aynen yaAcilisi yaptin ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?