2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Obursa o gun sag sütünü odada ver gazınıda bırı cıkarsın kısa tut ıkı saate gıtsınler canım normal zaman degıl ya

rota virus asisina baktim. hala ozel asi statusunde gorunuyor nette. 2 doz yapiliyr. tek doz fiyati 160-220tl arasinda degisiyrmus.

Kızlar bebıskonun kafasında hafıf cıkıntıkar var kafatası daha yumusak oldugu ıcın mı acaba dun farkettım arka kısmında puruzsuz degıl

ay kucaktan inmiyorki sıpa alışmasını falan hiç düşünecek zamanım olmadı valla. Dediğin gibi bende hep kucakta uyuttum zaten yerine koyunca uyumuyor ki

Kızlar benim yaklaşık 10-12gündür sarı renk akıntım vardı. Bugun kırmızı geliyor sabahtan beri. Daha doğum yapalı 26gün oldu. Regl falan olmamışımdır dimi arada böyle kırmızı kanamalar olabiliyor mu?

Kundakta bacakları bol olmalı canım sakın birleştirip sıkıca sarmayın kalça problemi olur. Sen emzir boşver ne 3saati

Ben Ben yine de bir doktor olan görümcemlere sorarım ama büyük oğluma yaptırmadım birkaç sene önce çocuk çok fena hastalandı sabahlara kadar acillerde serum yedi eğer koruyorsa yaptırabilirim çok zor çünkü

Benim 37. gün arada duruyor arada sarı geliyor mesela bu sabah birkaç damla kırmızı şekilde vardı bir de 40 sonunda adet gibi kanama olacak diyebiliyorum sonra adet olursa Periyot başlar olmazsa bir sonraki adet periyot sayılıyor emzirenlerin genelde gecikir benim büyük oğlan da az emzirip mamayla gitmeme rağmen Altay sonra başlamıştı şimdi sütüm daha da az belki hemen başlar bilmiyorum

al emzirme önlugunu milletin icinde hem otut hem emzir. magdem kimse gelmedi daha bir seferde cikar aradan gitsin.
Evet aslinda iste onu dusunuyorum yoksa hic basedemicem... Bide gelene pasta borek corek verilecek bunda pide ayran bitti... Daha iyi gbi ama tabii bebekle mevlut biraz cesaret istiyor

Kisa hayatta durmazlar aksami buldururlar cene calarak ama obur turlude tek tek gelseler yine aksami buldururlar en azindan bunda bi kerede bitiyo
Bızde mevlut yapcaz ben onu dugmelı elbıse alcam cabuk cabuk emzırırım kv oldugum ıcın gece kadar kalsalarda onlar agırlayacak ben bebısko ıle ılgılenırım. Sana da yardım eden olur. Ablama yardım etmıstım komsuları fılanda yardım ermıstı

Yok yardim eden olur tabii ki de iste yine de gozumde buyuyor maalesef onu dugmeli elbise iyi fikir

Regl olmuşum

Doğum sonrası kanamadan sonra hemen regl olmak rahmin toparlandığına yumurtalıkların çalışmaya başladığı anlamına geliyomuş yani iyi bişeymiş kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…