2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben bugün yaptım mevlüt iyi oldu böyle topluca geldiler. Uyanıkken biraz oturdum yanlarında, bebeğe dua okutturdum. Durmazsa geç odana al bebeğini emzir canım.

Kızlar emzirirkene bazen göğüslerim o kadar çok kaşınıyorki kaşımaktan yırtıyorum resmen çocuğun ağzından çıkarıyorum deli gibi kaşıyorum sizede oluyo mu sebebi ne olabilir
Benim hep kasimaktan kan topladi ki devamli lansinoh kremle bakim yapiyorum gogus kalkani philipsin gogsumden ona ragmen kasintinkuruluk

Kızlar aranızda cerazette (emzirme döneminde kullanılan doğum kontrol hapı) kullanan var mı bi zararı olur mu

Swaddle Me markasini siparis verdim canim yarin ulasicak elime insallah. bacaklarini asiri sikmayan bi modelmis, saglik bakimindan iyiymis guya.
Ay Muge deme bana sabah sabah o anneye on ton sövdüm Allah aklimizi fikrimizi korusun insallah ne diyelim..sasirmayalim insallah!

Aaaa cok akillica! tamam gunduzleri oyle bisey dusuneyim bende
gece malum cesaret edemem kontrol edemeyince. simdilik guzel yuvarlar oyle kalmasini istiyorum tabiki ne hallere sokuyo bu minikler bizi yaa haha..

duzgun olan tabiki bozuluyo doktor bey sacmalamayin deseydin tedbiz bizden takdir Allah’tan diyelim

aman dursun durdugu yerde sana karisacaksa...
buarada bize ebe kagit vermisti. bir saga bir sola yatir diye. sirt ustu ve yuzustu yatirma yoktu onda. o yuzden hic yatirmiyorum o sekilde.
tabiki karisicak durur mu kaynana. dun gorumcelerden biri yazmis napiyosunuz diye, markete gittik halasi diye foto attim. kirki cikmadan nazar degermis dikkat edecekmisiz. kirki cikan bebeklere nazar degmiyo mu yani diger gorumce (gelemediler henuz tatilde olduklarindan; bana tebrik msji dahi yazmadi, ama esime yazmis ilgili sekilde beni sormus simdi yalan soylemiim); her fotoda bebek kucaktaymis kucaga alistirmiicakmisiz.
sevgili gorumcelerim, bayramdan bayrama ve birilerinin dugununden dugunune ancak gorusuyoruz. saglikli mesafenizi bence koruyun
sirt ustu yatirmiyorum derken anlamadim canim?

Kundakta bacakları bol olmalı canım sakın birleştirip sıkıca sarmayın kalça problemi olur. Sen emzir boşver ne 3saati
Evet bu siparis verdigim kundaklarda bacaklar bol canim!

Doğum sonrası kanamadan sonra hemen regl olmak rahmin toparlandığına yumurtalıkların çalışmaya başladığı anlamına geliyomuş yani iyi bişeymiş kızlar

hadi hayirli olsun. o kadar caliskan yumurtaliklara iyi bir korunma lazim. dikkat .. yoksa 9 aya bakar olay ..
ben de dusunuyrm deli gibi korunma yontemi ki cogu yasak. hastaya 40 kontrolunde bakalim dr ne onerecek.

Kızlar emzirirkene bazen göğüslerim o kadar çok kaşınıyorki kaşımaktan yırtıyorum resmen çocuğun ağzından çıkarıyorum deli gibi kaşıyorum sizede oluyo mu sebebi ne olabilir
benim goguste degilde ozellikle yuz ve boynumda var cnm kasinti. netten baktim hormon degisikliginden dolayi oluyormus. cok artarsa dr.a gidiniz diyordu.

ufff herkes cok biliyr deseydin. beni de her goren bu boyle kucakta mi buyuyecek diyor. size ne...

cnm kafasini ya saga ya sola cevirip yatiriyroum. kafasinin arkasina yatirmiyrm. anlatabildim umarim. sanirim kusma durumunda bogulmayi onlemek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…