Ben bugün yaptım mevlüt iyi oldu böyle topluca geldiler. Uyanıkken biraz oturdum yanlarında, bebeğe dua okutturdum. Durmazsa geç odana al bebeğini emzir canım.Ya kizlar simdi mevlut yapmak istiyorum tek sebebi herkes bir arada gelsin gitsinler ama cocuk oyke emeyim uyuyayim denecek bi cocukta degil o kalabaljkta durabilecek mi... Obur turlu de tek tek gelecekler o daha kotu onda da durmicakki aslinda kafam cok karisti
Valla 1 yil olmayan bile oluyo benim tanirigim seninki hizli cikmisAynen yaçok hızlıı oldu etrafımdakiler hemem olman 2 3 ay sonra anca olunuyo dediler
İyi hari Allah kabul etsin nasil gecti bide ne dagittin diye sorsam
Ben bugün yaptım mevlüt iyi oldu böyle topluca geldiler. Uyanıkken biraz oturdum yanlarında, bebeğe dua okutturdum. Durmazsa geç odana al bebeğini emzir canım.
Benim hep kasimaktan kan topladi ki devamli lansinoh kremle bakim yapiyorum gogus kalkani philipsin gogsumden ona ragmen kasintinkurulukKızlar emzirirkene bazen göğüslerim o kadar çok kaşınıyorki kaşımaktan yırtıyorum resmen çocuğun ağzından çıkarıyorum deli gibi kaşıyorum sizede oluyo mu sebebi ne olabilir
Ama ucu değil ki komple göğsüm kaşınıyo ucu kaşınmıyo canım yaBenim hep kasimaktan kan topladi ki devamli lansinoh kremle bakim yapiyorum gogus kalkani philipsin gogsumden ona ragmen kasintinkuruluk
Aynı zamanda korunman gerektiğine dair bişey demekkiDoğum sonrası kanamadan sonra hemen regl olmak rahmin toparlandığına yumurtalıkların çalışmaya başladığı anlamına geliyomuş yani iyi bişeymiş kızlar
Korunmamı oda ne 9 ay unutmuştuk biz onuAynı zamanda korunman gerektiğine dair bişey demekkiyumurtalıkların çalıştığına göre
No ilişki yöntemiKorunmamı oda ne 9 ay unutmuştuk biz onuşaka maka öyle onu düşünüyorum kafam çok karışık hangi yöntem emzirirkene iyi olur onu araştırıyorum
İlk zamanlar kullandım canım çok iyi geliyo mycey marka olanını aldım ben göğüs ucu kremini sürüp bunu takıyodum şükür yara olmadı hiç 2 haftadan sonra göğüs pedine geçtim bemBunlardan kullanan var mı yaralara iyi geliyor muEki Görüntüle 2304723
Swaddle Me markasini siparis verdim canim yarin ulasicak elime insallah. bacaklarini asiri sikmayan bi modelmis, saglik bakimindan iyiymis guya.Günaydın kızlar ve huzursuz Ağustos böcekleri
Canm biz de düz yatırmaya çalışıyoruz sürekli yana dönüyor kafası. Bende mendil koyayım barikız ne şanslısın kv nin geleceği senin ellerinde benim ki zırt deyip Çıkıp çıkıp geliyor gece 3 ten sonra mır mır geçiyor sürekli. Bugün 18. Günümüz. 10. Günden sonra başladı ıkınmaya başlamalar. Senin de yakındır bekle bunlar daha iyi günlerin
Kundak hangi marka? Bende düşünüyorum kundağı seviyor müslinlerle kundak yapıyorum...
Müge Anlı yı izliyorum, kadın en büyüğü 13 en küçüğü 1 yaşlarında olan 7 çocuğunu bırakıp başka bir evli adamla imam nikahı yaparak kaçmış. 20 yıl geçmiş aradan 3 çocuk daha yapmış. Şimdi buluşturdular.
Ne ağladım yaa
Aaaa cok akillica! tamam gunduzleri oyle bisey dusuneyim bendeGünaydın cnm bnm kızlarında kafa uzadı arkaya doğru napsam yatıramiyom sırt üstü kafaları düz en son havludan iki yanını kivirdim kafaları sığacak kadar yer bıraktım gündüz gözümun önündeyken 10 ar dk yatiriyom onda hemen ağlıyor öyle yan döndürmek istiyorlar kafayı napcam bilmiyorum kundakta yaz sıcak diye kundak yaoamiyoz her zmn ama muslinleriyle geleneksel kundak yapıyoruz arada biri çok seviyor kundağı ama öteki eller dışarda olacak yoksa patlıyor ama kundakliyken daha kolay uyuyor ve mama yiyorlar havlu aparatimin resmini atayım bari
duzgun olan tabiki bozuluyo doktor bey sacmalamayin deseydinBen doktoruma sormustum buyuk oglanda. Ben nasil yaparsam yapayim surekli sirt ustu yatiyor kafa sekli bozulur diyorlar dedim. Cocugu rahat birak nasil yatarsa yatsin dedi kafa sekli bozuksa dikkat ederiz duzgun olan bozukmaz dedi tabi ana yuregi ben yine dikkat ettim ama ne kadar olduysa gayet guzel bir kafasi var
tabiki karisicak durur mu kaynana. dun gorumcelerden biri yazmis napiyosunuz diye, markete gittik halasi diye foto attim. kirki cikmadan nazar degermis dikkat edecekmisiz. kirki cikan bebeklere nazar degmiyo mu yaniaman dursun durdugu yerde sana karisacaksa...
buarada bize ebe kagit vermisti. bir saga bir sola yatir diye. sirt ustu ve yuzustu yatirma yoktu onda. o yuzden hic yatirmiyorum o sekilde.
Evet bu siparis verdigim kundaklarda bacaklar bol canim!Kundakta bacakları bol olmalı canım sakın birleştirip sıkıca sarmayın kalça problemi olur. Sen emzir boşver ne 3saati
Regl olmuşum
Doğum sonrası kanamadan sonra hemen regl olmak rahmin toparlandığına yumurtalıkların çalışmaya başladığı anlamına geliyomuş yani iyi bişeymiş kızlar
benim goguste degilde ozellikle yuz ve boynumda var cnm kasinti. netten baktim hormon degisikliginden dolayi oluyormus. cok artarsa dr.a gidiniz diyordu.Kızlar emzirirkene bazen göğüslerim o kadar çok kaşınıyorki kaşımaktan yırtıyorum resmen çocuğun ağzından çıkarıyorum deli gibi kaşıyorum sizede oluyo mu sebebi ne olabilir
Gogusler sutle dolunca gerginlesmistir. Belki o yuzdendir. Bilmiyorum boyle salladimKızlar emzirirkene bazen göğüslerim o kadar çok kaşınıyorki kaşımaktan yırtıyorum resmen çocuğun ağzından çıkarıyorum deli gibi kaşıyorum sizede oluyo mu sebebi ne olabilir
ufff herkes cok biliyr deseydin. beni de her goren bu boyle kucakta mi buyuyecek diyor. size ne...Swaddle Me markasini siparis verdim canim yarin ulasicak elime insallah. bacaklarini asiri sikmayan bi modelmis, saglik bakimindan iyiymis guya.
Ay Muge deme bana sabah sabah o anneye on ton sövdümAllah aklimizi fikrimizi korusun insallah ne diyelim..sasirmayalim insallah!
Aaaa cok akillica! tamam gunduzleri oyle bisey dusuneyim bende
gece malum cesaret edemem kontrol edemeyince. simdilik guzel yuvarlar oyle kalmasini istiyorum tabiki ♥ ne hallere sokuyo bu minikler bizi yaa haha..
duzgun olan tabiki bozuluyo doktor bey sacmalamayin deseydintedbiz bizden takdir Allah’tan diyelim
tabiki karisicak durur mu kaynana. dun gorumcelerden biri yazmis napiyosunuz diye, markete gittik halasi diye foto attim. kirki cikmadan nazar degermis dikkat edecekmisiz. kirki cikan bebeklere nazar degmiyo mu yanidiger gorumce (gelemediler henuz tatilde olduklarindan; bana tebrik msji dahi yazmadi, ama esime yazmis ilgili sekilde beni sormus simdi yalan soylemiim); her fotoda bebek kucaktaymis kucaga alistirmiicakmisiz.
sevgili gorumcelerim, bayramdan bayrama ve birilerinin dugununden dugunune ancak gorusuyoruz. saglikli mesafenizi bence koruyun
sirt ustu yatirmiyorum derken anlamadim canim?
Evet bu siparis verdigim kundaklarda bacaklar bol canim!
Benimde komple.kasiniyo canim beya kisimlari da dahilAma ucu değil ki komple göğsüm kaşınıyo ucu kaşınmıyo canım ya
Guzel bir yontem de yok ki. Spiralden de cok korkuyorum kayar mayar diye. En iyisi kondom galiba.Korunmamı oda ne 9 ay unutmuştuk biz onuşaka maka öyle onu düşünüyorum kafam çok karışık hangi yöntem emzirirkene iyi olur onu araştırıyorum
Bunlardan kullanan var mı yaralara iyi geliyor muEki Görüntüle 2304723
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?