2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Onu şikayet et bence sgk ya geçenlerde habere çıkmıştı

Bir ocak annesi aynen olarak senin gibi giydirdim kışın Şimdi kac yaşında 2011 li benim ki topikte varmısın?

Bugün hem ilk evlilik yıldönümüm hemde bebek Mevlütü yapıyorum kızlar, sonrasında da eşim ve bi arkadaşımız foto çekimine gidicez öyle kendimiz çekim yapıcaz bakalım nasıl olucak
Ne guzel Allah kabul etsin ayrica tebrikleeer nice guzel mutlu senelere insallah!
Hahah haaaayir konusmadik, bu konu tabu Dogumdan iki hafta sonra tartil demisti kadin doktorum, dayanamadim tabi. 12. gunde 8 kilo gitmis. ikinci haftamizda 10 kilo gitmis olur diye umit ediyorum! toplam 19/20 kilo almistim. yavas yavas verilir, sezeryan hesapta olmadigindan herseyi daha ‘agirdan’ almaya karar verdim:)

Biz yine gezmelerdeyiz hahah eminonune geldik bi de bogaz turu yapicaz bu cocuk benm yuzumden iyice gezenti olacak yahuu
Ayrica emzirme onlugu canmis can o olmasa bu kdr gezemezdk sanirim. Buyuk ozgurluk her yerde emciriyorum valla
dusundum yaa o onlugu, sonra zaten kış a girdik sayilir, nerde kullanicam ki diye vazgectim. ay oglumu gezmelere alistirmaya calismak istiyorum bendeee ah bu sezeryan!

dusundum yaa o onlugu, sonra zaten kış a girdik sayilir, nerde kullanicam ki diye vazgectim. ay oglumu gezmelere alistirmaya calismak istiyorum bendeee ah bu sezeryan!
Biraz daha zamanin var sakın zorlama kendini. ufak ufak takıl.. Ben sadece meme verdigim icin emzirme odalarina kapanmamak adina iyi ki almisim diyorum. Ihtiyaca gore iste.
ayrica evet ah bu sezaryen

Teşekkür ederim canım. Bende hurma helva tahin ve dereotunu tüketiyorum. Sanki arttı gibi geliyor sütüm sagmak için elektrikli almak lazım Manuel ile olmuyor. Marka konusunda kararsız kalmıştık. Ama lansinohtan herkes mennun almışken iyi bir şey alalım.

Bende toplam 10 kilo almıştım. 55 buçuk ile başladım. Şuanda 56 buçuk kiloyum. Doğum yapalı 28 gün oldu.

Şikayet tamam ama yazdıkları hep sarf malzeme. Kanıtlanamaz ki
Incelemeye alırlar. Bızım burda bır hastane ay ıcınde bır hastayı 8 kere gırıs yapmıs ozel hastane mesaj gelmıs o da boyle bısey olmadıgını soylemıs asılsız dıye baya yuklu ceza kesmıslerdı. Arayıp bu kadar malzeme kullanılmadıgını soyleyın e nabıza baktıgımda gordum dersınız belkı dıger harcamalara bakılır

Biraz daha zamanin var sakın zorlama kendini. ufak ufak takıl.. Ben sadece meme verdigim icin emzirme odalarina kapanmamak adina iyi ki almisim diyorum. Ihtiyaca gore iste.
ayrica evet ah bu sezaryen
sen hic mama vermiyosun dimi? sutunu sagiyor musun peki? bende sadece emziriyorum (henuz hic sagmadim sagacak kadar sutum yoktur zaten herhalde), bebegime yetip yetmedigini nekadar kilo aldigini filan bilmiyorum ama. doyuyor, tuvaletinde sorun yok yani yetmesine yetiyo ama kilo aliyo mu bilmiyorum. bu hafta doktora goturucem, sadece tartmak icin kontrolumuz bu ayin sonunda bekleyemicem okadar.

Canm medela mini elektrikli kullanıyorum ben de çok memnunun 6 yıl önce oğluma kullanmıştım şimdi arada sağıyorum ben de. Ona da bir bak istersen

Arkadaşlar gazlı bebeleri olan güzel analar
Kiraz çekirdeği kemeri puf ayakkabsi ve doktornn önerisi ile bir damla da aldım çok acil olursa ilaç kullncm.
Masaj yapıyorum ama olmuyor çok ağladi 3 gecedir çocuğum dayanamdm bakalm.
Bir de şu boynuna simit takilp havuz olayı var ya bizim mahallede açıldı onu da inceledm artık hiç olmadı ona da götürcem. Başka ne yapsam diye dusunyrm tavsiyelernzi beklerim

Canm medela mini elektrikli kullanıyorum ben de çok memnunun 6 yıl önce oğluma kullanmıştım şimdi arada sağıyorum ben de. Ona da bir bak istersen
Bakıyım canım. Mennun olunan bir ürün almak istiyorum. Pişman olmamak için.

kiraz cekirdekli kemeri bende aldim ama pek bi esprisi yok kullanmadim biraktim faydasini goremedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…