- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Onu şikayet et bence sgk ya geçenlerde habere çıkmıştıE nabız uygulamasına girdim ki hastane bana 30 lu iki paket hasta bezi 30 lu iki paket yatak koruyucu emboli karşıtı varis çorabı kullandı olarak yaZmış. 1 koruyucu 3 hasta bezi kullandılar. Varis çorabını hiç görmedim. Tıbbi isimlerle yazılan malzemeler hakkında hiç yorum yapamıyorum. SGK ya kazık atıyorlar özel hastaneler. Kızdım resmen
Bir ocak annesi aynen olarak senin gibi giydirdim kışın Şimdi kac yaşında 2011 li benim ki topikte varmısın?Ben oglumda kisin bodyleri uzun kollu yapip uzun kollu penye giydirdim. Cok soguksa penye yelek oglum orme hic giymedi rahatsiz oldu. Altta ise ya kiz cocuklari icin olan tayt yada kulotlu corap giydirdim lcw de erkek cocuklara gore erkek desenli coraplarda var icine giydirilen seyin sarmasi lazim yoksa cift kat pijama olmuyor. Oglum patikte giymedi hic ayaklarini surte surte cikardi hep. Havlu kalin coraplar giydirdim. Oglum 4 ayliktan 27 aylik olana kadar su akitti yine lcw de ucgen sekilde arkadan citcitli onlukler kullandim obir onlukler uzun oldugu icin oglum hic sevmedi. Bir ocak annesinin anilari
Ne guzel Allah kabul etsinBugün hem ilk evlilik yıldönümüm hemde bebek Mevlütü yapıyorum kızlar, sonrasında da eşim ve bi arkadaşımız foto çekimine gidicez öyle kendimiz çekim yapıcaz bakalım nasıl olucak
Hahah haaaayir konusmadik, bu konu tabuMutlaka doğumdan sonra kaç kilo verildi konuşulmuştur ama o bunalımlı günlerimde telefona bakamadığım için bilmiyorum.
Ben hamilelikte 15 kg almıştım. Az once tartıldım 10 kg gitmiş yarın tam 10 gün olucak. Sizde durumlar nasıl? Bnm gidişat normal mi acaba?
dusundum yaa o onlugu, sonra zaten kış a girdik sayilir, nerde kullanicam ki diye vazgectim. ay oglumu gezmelere alistirmaya calismak istiyorum bendeeeBiz yine gezmelerdeyiz hahah eminonune geldik bi de bogaz turu yapicaz bu cocuk benm yuzumden iyice gezenti olacak yahuu
Ayrica emzirme onlugu canmis can o olmasa bu kdr gezemezdk sanirim. Buyuk ozgurluk her yerde emciriyorum valla
Biraz daha zamanin var sakın zorlama kendini. ufak ufak takıl.. Ben sadece meme verdigim icin emzirme odalarina kapanmamak adina iyi ki almisim diyorum. Ihtiyaca gore iste.dusundum yaa o onlugu, sonra zaten kış a girdik sayilir, nerde kullanicam ki diye vazgectim. ay oglumu gezmelere alistirmaya calismak istiyorum bendeeeah bu sezeryan!
Teşekkür ederim canım. Bende hurma helva tahin ve dereotunu tüketiyorum. Sanki arttı gibi geliyor sütüm sagmak için elektrikli almak lazım Manuel ile olmuyor. Marka konusunda kararsız kalmıştık. Ama lansinohtan herkes mennun almışken iyi bir şey alalım.Çok teşekkür ederim cnm. Valla doktor bana tek ilacın uyku demişti gerçekten de öyleymiş. Geceleri kesintisiz 6-7 saat uyuman lazım dedi ama bnmle kalıcak kimse yok onu pek uygulayamiyorum. Diğer her fırsatta uyumaya çalışıyorum.
Pompaya gelince lansinoh 2li elektirikli olani kullanıyorum. Aşırı memnunum. 6 sene önce ablam ilk bebeğine almıştı 2 çocukta kullandı sonra kuzenime verdi o kullandı şimdi ben kullanıyorum. Her göğsümü 10 dk günde 2 kez sağıyorum. Ilk göğsümü sağlığımda 30 ml falan çıkmıştı ama gün geçtikçe 100leri gördük. Bol bol su içiyorum ve kompostu hurma tavsiye ederim. Göğüslerimi tamamen boşaltmıyorum oğlan emmek istediğinde hemen taze taze emsin diye. Sagdiklarimi şimdilik dondurucuya attım. Bebişim biraz büyüyüp porsiyonları artınca dondurucudan takviye yapmayı planlıyorum kısmetse ❤
Pompa yaptıkça süt daha çok artıyor bilginize
Ben de aldim onlukten babyjem ozellikle arabada cok ise yariyoBiraz daha zamanin var sakın zorlama kendini. ufak ufak takıl.. Ben sadece meme verdigim icin emzirme odalarina kapanmamak adina iyi ki almisim diyorum. Ihtiyaca gore iste.
ayrica evet ah bu sezaryen
Teşekkür ederim cevabın içinLansilodh ciftli elektrikli
Bende toplam 10 kilo almıştım. 55 buçuk ile başladım. Şuanda 56 buçuk kiloyum. Doğum yapalı 28 gün oldu.Mutlaka doğumdan sonra kaç kilo verildi konuşulmuştur ama o bunalımlı günlerimde telefona bakamadığım için bilmiyorum.
Ben hamilelikte 15 kg almıştım. Az once tartıldım 10 kg gitmiş yarın tam 10 gün olucak. Sizde durumlar nasıl? Bnm gidişat normal mi acaba?
kadife takim giydiriyrdum ben. gundux ustune yelek gerekirse.Kızlar bebek diyelimki 3 aylık oldu kasıma falan denk geliyo. O zaman çocuğun içine altına ne giydiriliyo? Çok sıkmayan tayt yada külotlu çorap felan mı
Suan gece neyle yatiriyosun ve ustune ne ortuyosun canimkadife takim giydiriyrdum ben. gundux ustune yelek gerekirse.
Şikayet tamam ama yazdıkları hep sarf malzeme. Kanıtlanamaz kiOnu şikayet et bence sgk ya geçenlerde habere çıkmıştı
Incelemeye alırlar. Bızım burda bır hastane ay ıcınde bır hastayı 8 kere gırıs yapmıs ozel hastane mesaj gelmıs o da boyle bısey olmadıgını soylemıs asılsız dıye baya yuklu ceza kesmıslerdı. Arayıp bu kadar malzeme kullanılmadıgını soyleyın e nabıza baktıgımda gordum dersınız belkı dıger harcamalara bakılırŞikayet tamam ama yazdıkları hep sarf malzeme. Kanıtlanamaz ki
sen hic mama vermiyosun dimi? sutunu sagiyor musun peki? bende sadece emziriyorum (henuz hic sagmadim sagacak kadar sutum yoktur zaten herhalde), bebegime yetip yetmedigini nekadar kilo aldigini filan bilmiyorum ama. doyuyor, tuvaletinde sorun yok yani yetmesine yetiyo ama kilo aliyo mu bilmiyorum. bu hafta doktora goturucem, sadece tartmak icinBiraz daha zamanin var sakın zorlama kendini. ufak ufak takıl.. Ben sadece meme verdigim icin emzirme odalarina kapanmamak adina iyi ki almisim diyorum. Ihtiyaca gore iste.
ayrica evet ah bu sezaryen
Tamm canm saol bi bakayım bendeMuslinler de is gorur canim ama ruzgar vardi mesela ipi var onu bagladim belime ucusmadi ustumden. Suan foto atamiyorum disardayim ama emzirme onlugu yaz google hepsi aynıdır buyuk ihtimal. Babyjem marka benmki
Canm medela mini elektrikli kullanıyorum ben de çok memnunun 6 yıl önce oğluma kullanmıştım şimdi arada sağıyorum ben de. Ona da bir bak istersenTeşekkür ederim canım. Bende hurma helva tahin ve dereotunu tüketiyorum. Sanki arttı gibi geliyor sütüm sagmak için elektrikli almak lazım Manuel ile olmuyor. Marka konusunda kararsız kalmıştık. Ama lansinohtan herkes mennun almışken iyi bir şey alalım.
Bakıyım canım. Mennun olunan bir ürün almak istiyorum. Pişman olmamak için.Canm medela mini elektrikli kullanıyorum ben de çok memnunun 6 yıl önce oğluma kullanmıştım şimdi arada sağıyorum ben de. Ona da bir bak istersen
kiraz cekirdekli kemeri bende aldim ama pek bi esprisi yok kullanmadim biraktim faydasini goremedim yani.Arkadaşlar gazlı bebeleri olan güzel analar
Kiraz çekirdeği kemeri puf ayakkabsi ve doktornn önerisi ile bir damla da aldım çok acil olursa ilaç kullncm.
Masaj yapıyorum ama olmuyor çok ağladi 3 gecedir çocuğum dayanamdm bakalm.
Bir de şu boynuna simit takilp havuz olayı var ya bizim mahallede açıldı onu da inceledm artık hiç olmadı ona da götürcem. Başka ne yapsam diye dusunyrm tavsiyelernzi beklerim
masallah herkes fitBende toplam 10 kilo almıştım. 55 buçuk ile başladım. Şuanda 56 buçuk kiloyum. Doğum yapalı 28 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?