2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hangi marka kullanıyorsun? Bende Manuel var. Ama çok uzun sürüyor ve çekim gücü de az. Mennun musun? Bu arada aynı şeyleri Yaşamışız. Çok şükür geçti sayılır ama gene de ne kadar dinlenirsen o kadar kendini iyi hissediyorsun. Bebeğinde hayırlı olsun :)

Canım anne sütü damlat bnm kizdada oldu 3 4 damladan sonra geçti

Çok teşekkür ederim cnm. Valla doktor bana tek ilacın uyku demişti gerçekten de öyleymiş. Geceleri kesintisiz 6-7 saat uyuman lazım dedi ama bnmle kalıcak kimse yok onu pek uygulayamiyorum. Diğer her fırsatta uyumaya çalışıyorum.
Pompaya gelince lansinoh 2li elektirikli olani kullanıyorum. Aşırı memnunum. 6 sene önce ablam ilk bebeğine almıştı 2 çocukta kullandı sonra kuzenime verdi o kullandı şimdi ben kullanıyorum. Her göğsümü 10 dk günde 2 kez sağıyorum. Ilk göğsümü sağlığımda 30 ml falan çıkmıştı ama gün geçtikçe 100leri gördük. Bol bol su içiyorum ve kompostu hurma tavsiye ederim. Göğüslerimi tamamen boşaltmıyorum oğlan emmek istediğinde hemen taze taze emsin diye. Sagdiklarimi şimdilik dondurucuya attım. Bebişim biraz büyüyüp porsiyonları artınca dondurucudan takviye yapmayı planlıyorum kısmetse ❤

Pompa yaptıkça süt daha çok artıyor bilginize

Mutlaka doğumdan sonra kaç kilo verildi konuşulmuştur ama o bunalımlı günlerimde telefona bakamadığım için bilmiyorum.

Ben hamilelikte 15 kg almıştım. Az once tartıldım 10 kg gitmiş yarın tam 10 gün olucak. Sizde durumlar nasıl? Bnm gidişat normal mi acaba?

Kızlar biz düz yatırmak için bunu kullanıyoruz

Bizde de benzer bir ürün var ama 1 yıla kadar yastık gereksiz diyor doktorlar. Gerçi burada bu tarz ürünler çok popüler, ebe de bu tarz yastıkları kullanabilirsiniz, kullanmasanız da olur dedi. Ben kullanmıyorum şimdilik..

Vok gecmis olsun ah bu sezeryan.... Sana yardimci olacak birileri var mi evde

Uyku mu o ne yahu tropikal meyve falan mi

Ben de 16 kg almıştım 12 kg gitmiş bende de normal bence ama benim sezeryan göbeği duruyo hala arada korse takıyorum, takınca da iğne vurulan yer ağrımaya başlıyo

4e kadar uyuduysan ne güzel. Ben tüm gece tek nöbet tutuyorum. Eşimi acil durumlarda arayıp içerik odadan çağırıyorum.

Vok gecmis olsun ah bu sezeryan.... Sana yardimci olacak birileri var mi evde

Saolasin, Gündüz varda geceleri yok sayılır

Ben de 16 kg almıştım 12 kg gitmiş bende de normal bence ama benim sezeryan göbeği duruyo hala arada korse takıyorum, takınca da iğne vurulan yer ağrımaya başlıyo
Doktor bana mutlaka korse takmalısın dedi. Yoksa sen hareket ettikçe bağırsakların rahmine değer ve hep ağrı çekersin dedi. Bende dünden beri takiyorum sadece geceleri çıkarıyorum. Bnmde dikiş yerim bu gece çok ağrıdı yanlış mı taktım naptım

Benım bır ay aktı cok zır oluyor doktıra götur damla versın bısey yapma göz hassas bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…