Hangi marka kullanıyorsun? Bende Manuel var. Ama çok uzun sürüyor ve çekim gücü de az. Mennun musun? Bu arada aynı şeyleri Yaşamışız. Çok şükür geçti sayılır ama gene de ne kadar dinlenirsen o kadar kendini iyi hissediyorsun. Bebeğinde hayırlı olsun :)Cok teşekkür ederim
Bencede bebeklerle aynı kokuyoruz ondan alamiyo olabilirsiniz. Bugün eşim işe başladı. İş arkadaşları demiş ki olum sende bebek kokusu var
Elektrikli pompa bende kullanıyorum her seferinde deterjansız sadece suyla yıkıyorum.
Lansilodh ciftli elektrikliCanım hangi makineyi kullanıyorsun? Mennun musun?
Bizimki bi rutin oluşturmuş kendine bi gün iyi bi gün kötü bugün iyi günündeyiz beyimizinNobetteyiz... Felaket uykum var bu gece gozler kapaniyo acilsin diye kk ya girildi
Benide ekleyin gececi tayfayabenimde uykum var ya daha hiç uyumadi kaç saatrrr
Canım anne sütü damlat bnm kizdada oldu 3 4 damladan sonra geçtiKızlar bebişin sol gözü akıyor baya sarı sarı kaynamış ılık su gazlı bezle temizliyorum aktıkça yaşayan varmı birde bu serum fizyolojik damlatsammı üzerinde göz temizliğinde yazıyor ama bilemedim
Çok teşekkür ederim cnm. Valla doktor bana tek ilacın uyku demişti gerçekten de öyleymiş. Geceleri kesintisiz 6-7 saat uyuman lazım dedi ama bnmle kalıcak kimse yok onu pek uygulayamiyorum. Diğer her fırsatta uyumaya çalışıyorum.Hangi marka kullanıyorsun? Bende Manuel var. Ama çok uzun sürüyor ve çekim gücü de az. Mennun musun? Bu arada aynı şeyleri Yaşamışız. Çok şükür geçti sayılır ama gene de ne kadar dinlenirsen o kadar kendini iyi hissediyorsun. Bebeğinde hayırlı olsun :)
Kızlar biz düz yatırmak için bunu kullanıyoruz
Vok gecmis olsun ah bu sezeryan.... Sana yardimci olacak birileri var mi evdeKızlarrrrr ben geldim
Nasıl özlemişim sizi anlatamam
Doğumdan sonra spinal anestezinin Allah belasını versin çok yan etkisini yaşadım. Kolumu kaldıramadım halsizlikten yorgunluktan ölücek gibi hissettim hep ağladım çok zor 1 haftanın ardından bugün biraz ayaklanabildim sonunda. Allahımmm dedim sen sağlığımı ver ben her işimi yaparım. Ben iyileşemiyorum yok dedim gittikçe kötüye gidiyorum bu bebek napıcak bensiz. Düşündükçe ağlayasım geliyo. Allah kimseyi sağlığından etmesin.
Sizinle muhabbet etmeyi dedikoduları okumayı size sorylar sormayı özledim resmen hissettim yokluğunuzu.
Ohhh aman yat dinlen o zaman firseat bu firsatBizimki bi rutin oluşturmuş kendine bi gün iyi bi gün kötü bugün iyi günündeyiz beyimizin
Uyku mu o ne yahu tropikal meyve falan miGece mesaisi. 04:00de eşimden aldığım nöbet hala devam ediyor. Bir gazman doğurdum yahu. Gece gündüz gazlı. Uyku güzel bir şeydi. Umarım yeniden yollarımız kesişir. Bu sefer kıymetini bileceğim söz
Ben de 16 kg almıştım 12 kg gitmiş bende de normal bence ama benim sezeryan göbeği duruyo hala arada korse takıyorum, takınca da iğne vurulan yer ağrımaya başlıyoMutlaka doğumdan sonra kaç kilo verildi konuşulmuştur ama o bunalımlı günlerimde telefona bakamadığım için bilmiyorum.
Ben hamilelikte 15 kg almıştım. Az once tartıldım 10 kg gitmiş yarın tam 10 gün olucak. Sizde durumlar nasıl? Bnm gidişat normal mi acaba?
Gece mesaisi. 04:00de eşimden aldığım nöbet hala devam ediyor. Bir gazman doğurdum yahu. Gece gündüz gazlı. Uyku güzel bir şeydi. Umarım yeniden yollarımız kesişir. Bu sefer kıymetini bileceğim söz
Vok gecmis olsun ah bu sezeryan.... Sana yardimci olacak birileri var mi evde
Doktor bana mutlaka korse takmalısın dedi. Yoksa sen hareket ettikçe bağırsakların rahmine değer ve hep ağrı çekersin dedi. Bende dünden beri takiyorum sadece geceleri çıkarıyorum. Bnmde dikiş yerim bu gece çok ağrıdı yanlış mı taktım naptımBen de 16 kg almıştım 12 kg gitmiş bende de normal bence ama benim sezeryan göbeği duruyo hala arada korse takıyorum, takınca da iğne vurulan yer ağrımaya başlıyo
Benım bır ay aktı cok zır oluyor doktıra götur damla versın bısey yapma göz hassas bırseyKızlar bebişin sol gözü akıyor baya sarı sarı kaynamış ılık su gazlı bezle temizliyorum aktıkça yaşayan varmı birde bu serum fizyolojik damlatsammı üzerinde göz temizliğinde yazıyor ama bilemedim
Sut kesınlıkle damlatma dedı doktorsutunuzden sıkabilirsiniz 1 haftayi geçerse goz doktoruna götürüp goz damlasi kullanirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?