- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
Mama vermiyorum hic. Sütumu sagiyorum ilk gunden beri. Ilk gunler zaten cok azdi ama sislikler oldu gogsumde sagmaya basladim bnde. Sagdikca ve emzirdikce de sutumun arttigini dusunuyorum cunku ben hic bisey yemedim sut arttirsin diye ekstradan. Senin de sagmani tavsiye ederim. Kakali cisli bezi oluyosa ki dedigine gore oluyo o zaman doyuyodr ve kesin kilo almıştır. Ben kontrole kdr meraktan çatlayıp kendimle birlkte tartip bakmistimsen hic mama vermiyosun dimi? sutunu sagiyor musun peki? bende sadece emziriyorum (henuz hic sagmadim sagacak kadar sutum yoktur zaten herhalde), bebegime yetip yetmedigini nekadar kilo aldigini filan bilmiyorum ama. doyuyor, tuvaletinde sorun yok yani yetmesine yetiyo ama kilo aliyo mu bilmiyorum. bu hafta doktora goturucem, sadece tartmak icinkontrolumuz bu ayin sonunda bekleyemicem okadar.
Nasil veriyosunuz bu kilolariBence normal böyle devam ederse 10 güne o 5 kiloda gider. Ben 9 kilo almıştım 59 ile doğuma girdim ilk bı haftada hepsi gitti. Şuan 49 ile 50 arası çıkıyorum.
Yok kizzz ben degilimmasallah herkes fit16 kilo aldim 8 kilo gitti 8 kilom aldi. süt olsun diye yiyorum nasil gidecek bu 8 kilo acaba
anladim canim sagol! ne guzel bi duzen kurmussunuz, darisi bize valla.Mama vermiyorum hic. Sütumu sagiyorum ilk gunden beri. Ilk gunler zaten cok azdi ama sislikler oldu gogsumde sagmaya basladim bnde. Sagdikca ve emzirdikce de sutumun arttigini dusunuyorum cunku ben hic bisey yemedim sut arttirsin diye ekstradan. Senin de sagmani tavsiye ederim. Kakali cisli bezi oluyosa ki dedigine gore oluyo o zaman doyuyodr ve kesin kilo almıştır. Ben kontrole kdr meraktan çatlayıp kendimle birlkte tartip bakmistim
masallah herkes fit16 kilo aldim 8 kilo gitti 8 kilom aldi. süt olsun diye yiyorum nasil gidecek bu 8 kilo acaba
Özellikle bişey yapmadim. Bn zaten fazla kilo almamistim sadece göbek büyümüştü e bebek çıkınca o da eski haline döndüNasil veriyosunuz bu kilolaridoguma 64le gittim, eve geldigimde 60dim. Zaten cocuk 3 kilo. Simdi de cocuk 26 günlük ben 57yim. Cok da yemiyorum aslında
52 ile basladim bende ama sanki o kiloya zor inerim gibi geliyor.. yemesem süt olmuyo yesem kilo gitmiyo yani o eski halimdem eser yok simdi..☹ dolabimdaki kotlara bakiyorumda ben bunlara nasil sigiyormusum diyorum sanki yıllardır siskoyum gibi geliyo bazenYok kizzz ben degilim62yle hamile kaldim normal kilomdan 10kilo fazlayla 78le doguma girdim. Suan 67yim. Hem kisa hem tombik dolanıyorum
Uzme kendinii sen saglikli ol bebegin sağlıklı olsun. Kilo verilir her turlu bnde arada bakinca uzulmuyo degilim ama zamanla bu da hallolur52 ile basladim bende ama sanki o kiloya zor inerim gibi geliyor.. yemesem süt olmuyo yesem kilo gitmiyo yani o eski halimdem eser yok simdi..☹ dolabimdaki kotlara bakiyorumda ben bunlara nasil sigiyormusum diyorum sanki yıllardır siskoyum gibi geliyo bazen
Ben iciyorum canim ekstra bi fayda gormedim acikcasi... sutum artsin diye iciyorum.Bu cayi kullanip memmun olan var mii
Hamilelik çok uzun geliyor gerçekten yıllardır böyleymiş gibi hissetmen de normal yani zamanla aldığımız kiloları zamanla vericez yine merak etme eskisi gibi de olacaksın ilk hamileliğinde 25 kilo alıp hepsini geri veren biri olarak garanti veriyorum52 ile basladim bende ama sanki o kiloya zor inerim gibi geliyor.. yemesem süt olmuyo yesem kilo gitmiyo yani o eski halimdem eser yok simdi..☹ dolabimdaki kotlara bakiyorumda ben bunlara nasil sigiyormusum diyorum sanki yıllardır siskoyum gibi geliyo bazen
ay nen bemde canim nasıl gidecek 17 kilo aldim daha 9 kilo var gider bakalim 9 ayda geldi kilolar 1 yasa kadar veririz insallhmasallah herkes fit16 kilo aldim 8 kilo gitti 8 kilom aldi. süt olsun diye yiyorum nasil gidecek bu 8 kilo acaba
Cok sanslisin canim. Bende sabahlari gobek yok ama aksam yemekten sonra cikiyo. Bakalim diger kilolar da yavas yavas gider artik. Su gobek de gitse cok iyi olacak.Özellikle bişey yapmadim. Bn zaten fazla kilo almamistim sadece göbek büyümüştü e bebek çıkınca o da eski haline döndüsende çok güzel kilo vermişsin bence daha 40 bile çıkmadan
1 aydamiIlk kontrolünde kadar gr almış bebeleriniz kızlar biz 650 gr almisizdkktor az dedi
B bilgevisne nerelerdesin bebeğin nasil sen nasılsın
Iğrenç kokuyor nasil içtin ya midem almadiBen iciyorum canim ekstra bi fayda gormedim acikcasi... sutum artsin diye iciyorum.
Canım hangi marka korse aldın? Bende sezeryan olali 9 gün oldu daha erken diye dusunuyordum senin doktorun hemenmi takmanı önerdi?4e kadar uyuduysan ne güzel. Ben tüm gece tek nöbet tutuyorum. Eşimi acil durumlarda arayıp içerik odadan çağırıyorum.
Saolasin, Gündüz varda geceleri yok sayılır
Doktor bana mutlaka korse takmalısın dedi. Yoksa sen hareket ettikçe bağırsakların rahmine değer ve hep ağrı çekersin dedi. Bende dünden beri takiyorum sadece geceleri çıkarıyorum. Bnmde dikiş yerim bu gece çok ağrıdı yanlış mı taktım naptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?