2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mama vermiyorum hic. Sütumu sagiyorum ilk gunden beri. Ilk gunler zaten cok azdi ama sislikler oldu gogsumde sagmaya basladim bnde. Sagdikca ve emzirdikce de sutumun arttigini dusunuyorum cunku ben hic bisey yemedim sut arttirsin diye ekstradan. Senin de sagmani tavsiye ederim. Kakali cisli bezi oluyosa ki dedigine gore oluyo o zaman doyuyodr ve kesin kilo almıştır. Ben kontrole kdr meraktan çatlayıp kendimle birlkte tartip bakmistim

Bence normal böyle devam ederse 10 güne o 5 kiloda gider. Ben 9 kilo almıştım 59 ile doğuma girdim ilk bı haftada hepsi gitti. Şuan 49 ile 50 arası çıkıyorum.
Nasil veriyosunuz bu kilolaridoguma 64le gittim, eve geldigimde 60dim. Zaten cocuk 3 kilo. Simdi de cocuk 26 günlük ben 57yim. Cok da yemiyorum aslında

anladim canim sagol! ne guzel bi duzen kurmussunuz, darisi bize valla.
simdilik sagmiyorum, henuz gerek gormedim. zaten sagma makinesini almadim. tek dusundugum sey evde olmadigim zaman esimin ne yapacagi. biberon a da alistirmadim ufakligi henuz. dogum sonrasi 8 hafta bana hersey yasak oldugundan, simdilik ayrilmam basindan diye dusundum. ama iki uc haftaya kadar bisey dusunmem organize etmem lazim, bensiz kalacagi anlar icin hazirlanmamiz gerek

Nasil veriyosunuz bu kilolaridoguma 64le gittim, eve geldigimde 60dim. Zaten cocuk 3 kilo. Simdi de cocuk 26 günlük ben 57yim. Cok da yemiyorum aslında
Özellikle bişey yapmadim. Bn zaten fazla kilo almamistim sadece göbek büyümüştü e bebek çıkınca o da eski haline döndü sende çok güzel kilo vermişsin bence daha 40 bile çıkmadan

Yok kizzz ben degilim 62yle hamile kaldim normal kilomdan 10kilo fazlayla 78le doguma girdim. Suan 67yim. Hem kisa hem tombik dolanıyorum
52 ile basladim bende ama sanki o kiloya zor inerim gibi geliyor.. yemesem süt olmuyo yesem kilo gitmiyo yani o eski halimdem eser yok simdi..☹ dolabimdaki kotlara bakiyorumda ben bunlara nasil sigiyormusum diyorum sanki yıllardır siskoyum gibi geliyo bazen

Uzme kendinii sen saglikli ol bebegin sağlıklı olsun. Kilo verilir her turlu bnde arada bakinca uzulmuyo degilim ama zamanla bu da hallolur sut olacak diye kalorili şeyler yemek zorunda deglsin ayrica ekmek makarna pilav tatli hamurisi sut falan yapmiyo zaten acikcasi ben yemeyle sütün pek alakasi oldugunu da sanmiyorum canım

Hamilelik çok uzun geliyor gerçekten yıllardır böyleymiş gibi hissetmen de normal yani zamanla aldığımız kiloları zamanla vericez yine merak etme eskisi gibi de olacaksın ilk hamileliğinde 25 kilo alıp hepsini geri veren biri olarak garanti veriyorum

ben ilk hamilelikte 77 ile kalmistim 7 kilo verip 97 ile doguma girdim sonra 10 kilo hemen gitti amalohisalikta geri.97 oldum sinra kizim 1 yasinda 75 dim
veririz yine insalh çok abartılı yemeğe gerek yok bol su içmek en iyisi

Özellikle bişey yapmadim. Bn zaten fazla kilo almamistim sadece göbek büyümüştü e bebek çıkınca o da eski haline döndü sende çok güzel kilo vermişsin bence daha 40 bile çıkmadan
Cok sanslisin canim. Bende sabahlari gobek yok ama aksam yemekten sonra cikiyo. Bakalim diger kilolar da yavas yavas gider artik. Su gobek de gitse cok iyi olacak.

Ya kızlar durduğum yerde uyuyacak vaziyetteyim. Bu çocuk sabahın körü olan 4te kalkıp yine sabah 9buçuğa kadar uyumuyor. Karnı tok altı temiz gaz yok. Uyusada 15dkda bir mıylıyor uyanıyor. Saatlerce böyle devam ediyor. Birde uykuya çok zor dalıyor 1saat uğraşıyoruz. En son kendi söylene söylene uyuyor. Bu çocuk uyumadan nasıl Büyüyecek. Uykuya daldırma yöntemleriniz var mı? Beyaz gürültü ile uyuyor çoğu zaman emzik emiyor ve odasında sallanan emzirme koltuğunda hafif sallanıyoruz. Yok yok yok kundakta da sinirleniyor haraket edemiyor diye

Canım hangi marka korse aldın? Bende sezeryan olali 9 gün oldu daha erken diye dusunuyordum senin doktorun hemenmi takmanı önerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…