2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın bu gece bir gaz sancılı geçti çok şükür ,diğerlerini kendi çıkardı dün gece çok ağlamıştı bir gece aksiyonlu bir gece sakin geçiriyoruz galiba. Bizim hergele memede uyumak istiyor ben de verdim ağzına emziği ık etti mık etti uyudu . Uykuya dalacak ama çıt sesi duysa kalkacak gibi . O yüzden evde astronot gibi hareket ediyoruz o uykuya dalsin diye. Sonrası serbest

E nabız uygulamasına girdim ki hastane bana 30 lu iki paket hasta bezi 30 lu iki paket yatak koruyucu emboli karşıtı varis çorabı kullandı olarak yaZmış. 1 koruyucu 3 hasta bezi kullandılar. Varis çorabını hiç görmedim. Tıbbi isimlerle yazılan malzemeler hakkında hiç yorum yapamıyorum. SGK ya kazık atıyorlar özel hastaneler. Kızdım resmen

Bence normal böyle devam ederse 10 güne o 5 kiloda gider. Ben 9 kilo almıştım 59 ile doğuma girdim ilk bı haftada hepsi gitti. Şuan 49 ile 50 arası çıkıyorum.

Sıkayet et canm devlet hastanesı bıle paramızla aldırdı hastaneden kullanmadık

Bugün hem ilk evlilik yıldönümüm hemde bebek Mevlütü yapıyorum kızlar, sonrasında da eşim ve bi arkadaşımız foto çekimine gidicez öyle kendimiz çekim yapıcaz bakalım nasıl olucak
Allah kabul etsin canım simdidenyıldönümü nuz de kutlu olsun..nice yıllara sevgiyle saygiyla

Son düzenleme:
Bizde bu gece sabahladık.. yarim saatte bir sürekli uyandık.. ilk defa dün hiç kaka yapmadı sanırım o biraz zorladı hala daha da yapmış sayılmaz.. 3 gün öncesine kadar gayet iyiydi hiç zorlanmadan sürekli yapıyordu.. 3 gün önce 4--2 gün önce--2--1 gün önce de 1 kere yaptı dün den bugüne hala kaka yapmadık.napsam.acaba masaj yapıyorum tik yok zeytin yağı verdim tik yok..belli huzursuz cocuk

Kızlar bebek diyelimki 3 aylık oldu kasıma falan denk geliyo. O zaman çocuğun içine altına ne giydiriliyo? Çok sıkmayan tayt yada külotlu çorap felan mı
Ben büyük oğlumda en soğuk havalarda bile içine bisey giydirmedim sadece giydikleri biraz kalın kıyafetlerdi polar şeklinde vs. Erkek çocuklarını çok kalın giydirmedim derler..ama kız çocuklarını bilemiycem çorap falan giyilebilir..

Biz yine gezmelerdeyiz hahah eminonune geldik bi de bogaz turu yapicaz bu cocuk benm yuzumden iyice gezenti olacak yahuu
Ayrica emzirme onlugu canmis can o olmasa bu kdr gezemezdk sanirim. Buyuk ozgurluk her yerde emciriyorum valla
Süper valla ben almadım önlük. Müslinler iş görmez mi? sen nerden aldın resmini atsana nasıl bişey? Biz bugün çıkacaktık eşimin işe gitmesi gerekti akşam çıkarız belki

Emzirdikten sonra sağdım 20cc falan çıktı biberonla dolapta. Simdi emzirmeden sagacagim ustune ekleyeyim mi ayrı mi koyayım?
Disari cikabiliriz belki yanıma alırım diyordum, hem mama hem sagilmis süt. Esim dondurucuya koy dedi de ona poset harcamaya yazık cok az.

Süper valla ben almadım önlük. Müslinler iş görmez mi? sen nerden aldın resmini atsana nasıl bişey? Biz bugün çıkacaktık eşimin işe gitmesi gerekti akşam çıkarız belki
Muslinler de is gorur canim ama ruzgar vardi mesela ipi var onu bagladim belime ucusmadi ustumden. Suan foto atamiyorum disardayim ama emzirme onlugu yaz google hepsi aynıdır buyuk ihtimal. Babyjem marka benmki

Ayni sicakliktaki sutleri birbirine eklemen lazim yeni sagdigini sogumus olana ekleme. Ben oyle biliyorum.

Kızlar bebek diyelimki 3 aylık oldu kasıma falan denk geliyo. O zaman çocuğun içine altına ne giydiriliyo? Çok sıkmayan tayt yada külotlu çorap felan mı
Ben oglumda kisin bodyleri uzun kollu yapip uzun kollu penye giydirdim. Cok soguksa penye yelek oglum orme hic giymedi rahatsiz oldu. Altta ise ya kiz cocuklari icin olan tayt yada kulotlu corap giydirdim lcw de erkek cocuklara gore erkek desenli coraplarda var icine giydirilen seyin sarmasi lazim yoksa cift kat pijama olmuyor. Oglum patikte giymedi hic ayaklarini surte surte cikardi hep. Havlu kalin coraplar giydirdim. Oglum 4 ayliktan 27 aylik olana kadar su akitti yine lcw de ucgen sekilde arkadan citcitli onlukler kullandim obir onlukler uzun oldugu icin oglum hic sevmedi. Bir ocak annesinin anilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…