- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Kac dakka diyo bi gogus icin canim daha dpgrusu dakka hesabi var mioyle mi diyo doktor? burda ebeler farkli soyledi (hem hastanede hem eve gelen), ben iki gogus emzirme aralarinda temizliyorum altini, cogunda kakasini da yapiyo (az bekleyince). o yuzden iki gogus emzirme seanslarimiz biraz uzun suruyo. sonrasinda ise guzel uyuyo.
Ben de aynini yapiyorum sonuncu ra artik uyumak istiyo ama tabii gazdan uyuyamiyoBana bişey diyen olmadı ama ben de senin gibi yapıyorum Bir göğsüme emziriyorum ondan sonra altınai alıyorum sonra diğer göğsümü emince uyuyor zaten yatağına koyuyorum
Bizde de ayni uyuyaral buyumiyo resmen uyumadan buyuyo cocukYa kızlar durduğum yerde uyuyacak vaziyetteyim. Bu çocuk sabahın körü olan 4te kalkıp yine sabah 9buçuğa kadar uyumuyor. Karnı tok altı temiz gaz yok. Uyusada 15dkda bir mıylıyor uyanıyor. Saatlerce böyle devam ediyor. Birde uykuya çok zor dalıyor 1saat uğraşıyoruz. En son kendi söylene söylene uyuyor. Bu çocuk uyumadan nasıl Büyüyecek. Uykuya daldırma yöntemleriniz var mı? Beyaz gürültü ile uyuyor çoğu zaman emzik emiyor ve odasında sallanan emzirme koltuğunda hafif sallanıyoruz. Yok yok yok kundakta da sinirleniyor haraket edemiyor diye
Benve artik uyusun canimŞimdi bisey sorcam benimki 8gibi kalktı yarım saat emdi sonra yerine koydum biraz sakin durdu sonra ağladı tekrar biraz emzirdim ,sonra altına yaptı temizledim biraz daha emzirdim saat oldu 10ve yeni uyudu. Şimdi benim ilk emzirmenin üzerinden 2saat geçti deyip tekrar uyandırmam mi gerek yoksa bırakayım 11_12ye kadar uyusun mu
Bizim de dogdugundan beri aldihi kilo toplasan 600 gram ediyo fakat dogduktan 1 hafta sonra doktora basladik o zamqn kilo da vermisti odemi gitmisti oyle bakinfa 700 gram almis oldu doktor bu kilo yeterli dedi mamaya baslatmadiEvet canim
Altini emzirmeden once degistirsen canım. Emzirmeden sonra uykuya daliyodur muhtemelen, alti açılınca da uyaniyordur. Bir de yuz ustu yatirmak da cok etkili oluyor. Gece uyumadi diyelim. Bir sureligine yuz ustu yatir, basinda bekle. Uykuya daldigina emin olunca da sirt ustu yatagina yatirabilirsin. Ise yarar umarim.Dün gece 3 te uyanip 11 de uyumuştu dün akşam 6da uyanıp 10 da uyudu bir çözüm bulursan banada söyle emziriyorum gaz çıkarıyor altını temizle derken uykusu dağılıyor
askili body... altina patikli alt. uzerine penye uzun kollu cnm. ama ince penye. gece penye battaniye ortuyorum.Suan gece neyle yatiriyosun ve ustune ne ortuyosun canim
benim dönmedi cnmtecrubeli analar kafama takiliyor simdi bu memeler kocaman oldu ya ne zaman eski haline döner yani hamilelik oncesindeki haline 80 bedenden 90 bedene ciktim da
Biz bize ayrilan hamileligin sonuna geldik canimMeraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetinehamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Insallah canimBiz bize ayrilan hamileligin sonuna geldik caniminsallah hayirlisiyla bir bebegin olur. Allah isteyen herkese nasip eder insallah
Emdikten sonra bayaga dolduruyor bezi oyle uyutmak mümkün değil bide benim kizim bi degisik yüzüstü yatinca cildiriyor kucakta bile yuzu bana dönük yatmıyor sevmiyor sallaya sallaya uyutmaya çalışıyoruz hanimefendiyiAltini emzirmeden once degistirsen canım. Emzirmeden sonra uykuya daliyodur muhtemelen, alti açılınca da uyaniyordur. Bir de yuz ustu yatirmak da cok etkili oluyor. Gece uyumadi diyelim. Bir sureligine yuz ustu yatir, basinda bekle. Uykuya daldigina emin olunca da sirt ustu yatagina yatirabilirsin. Ise yarar umarim.
Ben de pek acmiuorum zaten uykusuzluktan artik goslerim sasi oldugu icin gece altini degistirmek zulum oluyo emziriuorum uyursa uyuyo uyudugu gbi ben de yatiyorumKızlar babycare diye bi uygulama indirdim, emzirmeyi ordan takip ediyorumSağı mı emzirdim solu mu, kaç dk emdi, en son ne zaman emmiş hep ordan bakıyorum yoksa beynim yanıyor resmen. Bir de gece ben altını çok açmamaya çalışıyorum. Çok zor uyuyor yoksa. Kaliteli uyku uyuması daha önemli diyolla. Yalan mı acaba İnşallah doğrudur.
Masallah bızımde uzadı sarılık zayıf bebısler cabuk kılonalıyor bızde 2600 dogduk ılk ayı 3900 olarak kapttık.Kizlar uzayan sarilik icin tahlil vermeye geldik. Kanlari verdik sarp beyin cisini bekliyoruz. Kilomuz 3750 olmus yani 25 gunde 1100 gr almisiz. Su cis mevzusunu halledip eve gitmek istiyorum
Isin zor canim. Belki sicaktan da uyumayabilir. Kiyafetleri kalin geliyor olabilir, her aksam banyo yaptirmak da ise yarayabilir. Aklima bunlar geldi.Emdikten sonra bayaga dolduruyor bezi oyle uyutmak mümkün değil bide benim kizim bi degisik yüzüstü yatinca cildiriyor kucakta bile yuzu bana dönük yatmıyor sevmiyor sallaya sallaya uyutmaya çalışıyoruz hanimefendiyi
Valla ben elliyorum bakıyorum sert mi yumşak mı ona göre veriyorumKızlar babycare diye bi uygulama indirdim, emzirmeyi ordan takip ediyorumSağı mı emzirdim solu mu, kaç dk emdi, en son ne zaman emmiş hep ordan bakıyorum yoksa beynim yanıyor resmen. Bir de gece ben altını çok açmamaya çalışıyorum. Çok zor uyuyor yoksa. Kaliteli uyku uyuması daha önemli diyolla. Yalan mı acaba İnşallah doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?