2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben ilk hamilelikte 77 ile kalmistim 7 kilo verip 97 ile doguma girdim sonra 10 kilo hemen gitti amalohisalikta geri.97 oldum sinra kizim 1 yasinda 75 dim
veririz yine insalh çok abartılı yemeğe gerek yok bol su içmek en iyisi
87 ile hamile kaldı. 84 e düştüm kusmaktan 95 ile doğurdum şimdi bir ay oldu 83 oldum. Yemesem gider kesin ama süt olması için yiyorum

Bizimde bugün 1 ay aşımız vardı. Bebeğim 3490gr doğmuştu bugün 4100 olmuş. Kilo alımımız hala çok yavaş mamaya rağmen
Aptamil mama kullanıyorduk ama doktorumuz hipp combiotic i önerdi. Aldım ama internette nefes darlığı yaptığını okudum. Var mı kullanan?

Kac dakka diyo bi gogus icin canim daha dpgrusu dakka hesabi var mi
guzelim en ideali 15/20 dk diyodu ebeler. gunler haftalar ilerledikce dakikasida articak.
biz bazen 10 dk emiyoruz, bazen 20. henuz tutturamiyoruz. ama farkettigim bisey varsa oda 15/20 dk emmeden sonra muthis guzel uyumasi. gogus aralari 20/30 dk yi buluyo bu arada.

Ben kullandım sarılık için ama aşırı kabızlık yaptı yavrum gece gündüz ıkındı göbeğinde hafif fıtık olmuş ıkınmaktan o derece her bebekte aynı olmaz ama eşimin doktor arkadaşı aptamil conformil önermişti sindirimi rahat diye ilk onu kullandık sonra hipp şimdi tekrar aptamiş aldım

Ilk doğduğunda çok mu kilo verdi oğlum 3600 den 3300 e düştü ve 4250 ye çıktı 1 ayda ben az dedim ama iyi dediler seninde öyle olmuştur.Mama vermiyorum ben. Boyu 56,5 olmuş

Bizim de dogdugundan beri aldihi kilo toplasan 600 gram ediyo fakat dogduktan 1 hafta sonra doktora basladik o zamqn kilo da vermisti odemi gitmisti oyle bakinfa 700 gram almis oldu doktor bu kilo yeterli dedi mamaya baslatmadi
Bizimki mama verin dedi ben günde 3 defa veriyordum daha çok ver dedi kafam karıştı

Bende aptamilden çok memnunum o yüzden hiç hippten vermedim. Aldım öylece kaldı.

Ilk doğduğunda çok mu kilo verdi oğlum 3600 den 3300 e düştü ve 4250 ye çıktı 1 ayda ben az dedim ama iyi dediler seninde öyle olmuştur.Mama vermiyorum ben. Boyu 56,5 olmuş
İlk 3 günde 300gr vermişti yavrum hiç sütüm gelmemiş aç kalmış. Doktor o gün mama verdi. Geçen hafta gittiğimizde 3730gr olmuştu. Doktor öyle bir konuştu ki. Böyle giderse çocuğun beyin gelişimi çok olumsuz etkilenir sonra benim çocuğum neden okulda hiç bir şey yapamıyor deme dedi. Sanki ben çocuğumu aç bırakıyor gibi. Eve geldim ağladım sinirimden. Hep 30ml verdiğim manayı 90ml verdim o gün akşama kadar kustu yavrum çok geldi herhalde. Her muayene de bu çocuk aç diyorlar ya canımdan can gidiyor

Baska bir uzmandan fikir al derim, anneyi bu kadar üzmek doğru değil.

Golden goat veriyorum ben. Salidan persembeye 10gr verdi diye her meme ardina 60cc mama ekledik doktor talimatıyla. Cumartesi 85gr aldi diye 2 ogun ardindan mamayi cikar dedi. Ben de gündüz mama vermiyorum sabahtan aksam ustune gibi, 6-8saat arasi, aksam ve gece veriyorum. Mama yiyince cok uzun uyuyor, memede böyle değil.

Sindirimle alakalı bir sorun gormedim, fark etmedim. Genelde sabaha karsi 1 kere kaka yapiyor. Her beslenme öncesi bezi degistiriyorum, bazen full dolu bazen sadece önü ıslanmış.

Biraz once de ilk banyosunu yaptirdik; ben zaten koluma yuz ustu yatirip belden altini yikamaya baslamistim. Babasi tuttu ben hizlica yikadim banyodaki lavaboda. Ne kuvet ne file hic ugrasmadik. Ciplak durdugu süre 3dk falandir ki bir kere de isedi Cok az nurse Harvey's sampuan kafaya. Banyo baslamadan once tezgaha banyo havlusu üstüne muslin koydum bi tane. Cikis kiyafetlerini de alt degistirmeye hazir ettim. Ne telas oldu ne bisi, bitti gitti. Korkmadi da. Yuzunu yikamadim ama elimi islatip sildim, ondan korkabilirdi. Gozunde capak vardi, banyodan önce de serum fizyolojik damlatip disardan iceri sildi babasi.

Sen sag ben selamet. Meme ustu 60cc mama ve dürüm gibi sardim yatirdim

Allah aşkına git başka dr bul boğmak istedim dr u Bebegin gayet iyi ve kilo alımı normal zorlama kusturma mama vereceksen emzir ve az yap mamayi ama gerekte yok Oğlumda ilk zaman verdi sonra aldı 12. Gün 3625 ti Cocuk dr u gayet iyi 15 icin de anca toparlar dogum kilosuna gelir ki iyi dedi .Sakin ol,üzülme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…