- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Masallah sizede evet herkes oyle diyor sizden tahlil aldilar mi birsey cikti mi bize kan uyusmazligi yapar dediler amaMasallah bızımde uzadı sarılık zayıf bebısler cabuk kılonalıyor bızde 2600 dogduk ılk ayı 3900 olarak kapttık.
Ben bakarimkızlar kızımın kakası bugün değişik geldi bana içinde parçacıklar yoktu kime resim atsam kabul eder kıyaslama yapmak açısından bi bakarmısınız
Kıyamam senin ki bebek daha masallahOh sen buyutmussun benimki 2017 li.
Bakarim canım o kadar alışkınım ki ortanca oğlumdan dolayı kakaya alerjili bebektikızlar kızımın kakası bugün değişik geldi bana içinde parçacıklar yoktu kime resim atsam kabul eder kıyaslama yapmak açısından bi bakarmısınız
87 ile hamile kaldı. 84 e düştüm kusmaktan 95 ile doğurdum şimdi bir ay oldu 83 oldum. Yemesem gider kesin ama süt olması için yiyorumben ilk hamilelikte 77 ile kalmistim 7 kilo verip 97 ile doguma girdim sonra 10 kilo hemen gitti amalohisalikta geri.97 oldum sinra kizim 1 yasinda 75 dim
veririz yine insalh çok abartılı yemeğe gerek yok bol su içmek en iyisi
Bızde de uyusmazlık var sadece kan alıp bırakırlar dıye bız hıc yaptırmadık kırkı cıkacak hala var kırkı cıkınca gıtmezse gıdıcemMasallah sizede evet herkes oyle diyor sizden tahlil aldilar mi birsey cikti mi bize kan uyusmazligi yapar dediler ama
guzelim en ideali 15/20 dk diyodu ebeler. gunler haftalar ilerledikce dakikasida articak.Kac dakka diyo bi gogus icin canim daha dpgrusu dakka hesabi var mi
Ben kullandım sarılık için ama aşırı kabızlık yaptı yavrum gece gündüz ıkındı göbeğinde hafif fıtık olmuş ıkınmaktan o derece her bebekte aynı olmaz ama eşimin doktor arkadaşı aptamil conformil önermişti sindirimi rahat diye ilk onu kullandık sonra hipp şimdi tekrar aptamiş aldımBizimde bugün 1 ay aşımız vardı. Bebeğim 3490gr doğmuştu bugün 4100 olmuş. Kilo alımımız hala çok yavaş mamaya rağmen
Aptamil mama kullanıyorduk ama doktorumuz hipp combiotic i önerdi. Aldım ama internette nefes darlığı yaptığını okudum. Var mı kullanan?
Bence uyusun canim uyaninca emzirirsinSarılık durumu vardı en son doktor ölçmeye gerek yok dedi,düzeldi yani sadece göz kenarında hafif var .
Ilk doğduğunda çok mu kilo verdi oğlum 3600 den 3300 e düştü ve 4250 ye çıktı 1 ayda ben az dedim ama iyi dediler seninde öyle olmuştur.Mama vermiyorum ben. Boyu 56,5 olmuşBizimde bugün 1 ay aşımız vardı. Bebeğim 3490gr doğmuştu bugün 4100 olmuş. Kilo alımımız hala çok yavaş mamaya rağmen
Aptamil mama kullanıyorduk ama doktorumuz hipp combiotic i önerdi. Aldım ama internette nefes darlığı yaptığını okudum. Var mı kullanan?
Bizimki mama verin dedi ben günde 3 defa veriyordum daha çok ver dedi kafam karıştıBizim de dogdugundan beri aldihi kilo toplasan 600 gram ediyo fakat dogduktan 1 hafta sonra doktora basladik o zamqn kilo da vermisti odemi gitmisti oyle bakinfa 700 gram almis oldu doktor bu kilo yeterli dedi mamaya baslatmadi
Bende aptamilden çok memnunum o yüzden hiç hippten vermedim. Aldım öylece kaldı.Ben kullandım sarılık için ama aşırı kabızlık yaptı yavrum gece gündüz ıkındı göbeğinde hafif fıtık olmuş ıkınmaktan o derece her bebekte aynı olmaz ama eşimin doktor arkadaşı aptamil conformil önermişti sindirimi rahat diye ilk onu kullandık sonra hipp şimdi tekrar aptamiş aldım
İlk 3 günde 300gr vermişti yavrum hiç sütüm gelmemiş aç kalmış. Doktor o gün mama verdi. Geçen hafta gittiğimizde 3730gr olmuştu. Doktor öyle bir konuştu ki. Böyle giderse çocuğun beyin gelişimi çok olumsuz etkilenir sonra benim çocuğum neden okulda hiç bir şey yapamıyor deme dedi. Sanki ben çocuğumu aç bırakıyor gibi. Eve geldim ağladım sinirimden. Hep 30ml verdiğim manayı 90ml verdim o gün akşama kadar kustu yavrum çok geldi herhalde. Her muayene de bu çocuk aç diyorlar ya canımdan can gidiyorIlk doğduğunda çok mu kilo verdi oğlum 3600 den 3300 e düştü ve 4250 ye çıktı 1 ayda ben az dedim ama iyi dediler seninde öyle olmuştur.Mama vermiyorum ben. Boyu 56,5 olmuş
Baska bir uzmandan fikir al derim, anneyi bu kadar üzmek doğru değil.İlk 3 günde 300gr vermişti yavrum hiç sütüm gelmemiş aç kalmış. Doktor o gün mama verdi. Geçen hafta gittiğimizde 3730gr olmuştu. Doktor öyle bir konuştu ki. Böyle giderse çocuğun beyin gelişimi çok olumsuz etkilenir sonra benim çocuğum neden okulda hiç bir şey yapamıyor deme dedi. Sanki ben çocuğumu aç bırakıyor gibi. Eve geldim ağladım sinirimden. Hep 30ml verdiğim manayı 90ml verdim o gün akşama kadar kustu yavrum çok geldi herhalde. Her muayene de bu çocuk aç diyorlar ya canımdan can gidiyor
internetten arastirdim cocuk doktoru tanidigimizada sordum onayladi ve benim bebegime sıktım o sekilde geçtiSut kesınlıkle damlatma dedı doktor
Allah aşkına git başka dr bul boğmak istedim dr u Bebegin gayet iyi ve kilo alımı normal zorlama kusturma mama vereceksen emzir ve az yap mamayi ama gerekte yok Oğlumda ilk zaman verdi sonra aldı 12. Gün 3625 ti Cocuk dr u gayet iyi 15 icin de anca toparlar dogum kilosuna gelir ki iyi dedi .Sakin ol,üzülme canımİlk 3 günde 300gr vermişti yavrum hiç sütüm gelmemiş aç kalmış. Doktor o gün mama verdi. Geçen hafta gittiğimizde 3730gr olmuştu. Doktor öyle bir konuştu ki. Böyle giderse çocuğun beyin gelişimi çok olumsuz etkilenir sonra benim çocuğum neden okulda hiç bir şey yapamıyor deme dedi. Sanki ben çocuğumu aç bırakıyor gibi. Eve geldim ağladım sinirimden. Hep 30ml verdiğim manayı 90ml verdim o gün akşama kadar kustu yavrum çok geldi herhalde. Her muayene de bu çocuk aç diyorlar ya canımdan can gidiyor
Sadece hepatit var 1 ay asisinda, yapmamasi gerekir.Yarın 1 ay aşımız var. Bu aşı çok huysuzluk yapıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?