2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oooo maşallah sen çözdün olayı

Banyo isini ta ne zaman kafamda planlamistim zaten, plan olunca uygulama kolay bende.
Su mama meme kilo vs isleri de düzene girdi mi tamam benim işim, çocuk büyüdü gitti sayılır
Allah iyiliğini versin.Daha dur neler çıkar Gerçi sen yaparsin maşallah sana Bide yavaştan sokuyosun sen o işi düzene mamayı azaltıp memeye devam kiloda aliyo tamamdir.

Değiştireceğim artık çok moralim bozuldu çok. Her çocuğuma baktıkça içim cız ediyor

Kızlar sleepy sensitive mor olanın üretimi durmuş. Piyasada olanlar satılıyor şuan. tamamen natural olana geçiş yapılmış. Ben stok yapacağım mor olandan. Ama kaç paket ne kadar alsam bilemedim. Şuan 2numara kullanıyor ve cırtları birbirine bitişik bağlıyorum. Nasıl stok yapmalıyım

Canım sadece mama mı alıyor? Öncelikle tek seferde 90ml fazla gelmiştir kesinlikle. O içmek istese bile bence vermemlisin okadar. Aylık 600 ve 1kg arası normal 500aşağısı düşerlerse mama veriyorlar anne sütüne ek. Sadece mama alıyorsa versiğin miktarı artırabilirsin. Kaç saate bir ne kadar veriyorsun

Bebeğin kac günlük bilmiyorum ama 2 numara yaklasik 1-2 ay gider. Sonra 3 numaraya gecersiniz. Uzun sure 3 numara gider. 8 ay civarı da 4 numaraya gecersiniz. Tabi bu dediklerim bebegin kilosuna gore degisir. Ona gore ayarla canim stogunu.

Önce iki göğsümü de emzirip sonra mama veriyorum çünkü sütüm yeterli gelmiyor. 30ml 4 saat arayla veriyorum. Süt artırıcı damla kullanıyorum yavaş yavaş gelmeye başladı sütüm. Yeteri kadar olsun mamayı vermek istemiyorum.

Kızlar bugün işyerimden aradılar. 37. Haftadan sonra doğurduğun tarihe kadar olan kısım için bir rapor daha getirmen gerekiyor dediler dedim ki 37 zaten son hafta oluyor yani istesem de çalışamam. Onların elinde 32-37 arası çalışabilir raporu varmış, 37 den sonrası için de çalışamaz raporu gibi bişey dediler, hastaneyi aradım öyle bir raporumuz yok dediler. Böyle bir rapor alan var mı?

Kabiz oldugu nasil anlasiliyo canim bi diyolarki 1 hafta diski yapilmamasi normal

Canim mamayi biberonlami veriyosun cay kasigiylami? Benimde sutum yetmiyo sanirim cocuk hep ac gibi dun mama verdim cay kasigiyla hemen memeyi reddetti, biberon kullanma dedi doktor ne yapacagimi sasirdim vallahi

Bunlari bi doktor mu soyledi lohusa bi kadina yaziklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…