Canim mamayi biberonlami veriyosun cay kasigiylami? Benimde sutum yetmiyo sanirim cocuk hep ac gibi dun mama verdim cay kasigiyla hemen memeyi reddetti, biberon kullanma dedi doktor ne yapacagimi sasirdim vallahi
Cute2019
avent in bir biberonu, icinde yesil kasik gibi parca var hava yutmasin diye ama yine de yutuyor tabi.
Once memeyi ver sonra mamayi vereceksen. Doktor mama ver dedi mi?
Önce iki göğsümü de emzirip sonra mama veriyorum çünkü sütüm yeterli gelmiyor. 30ml 4 saat arayla veriyorum. Süt artırıcı damla kullanıyorum yavaş yavaş gelmeye başladı sütüm. Yeteri kadar olsun mamayı vermek istemiyorum.
Kızlar bugün işyerimden aradılar. 37. Haftadan sonra doğurduğun tarihe kadar olan kısım için bir rapor daha getirmen gerekiyor dediler dedim ki 37 zaten son hafta oluyor yani istesem de çalışamam. Onların elinde 32-37 arası çalışabilir raporu varmış, 37 den sonrası için de çalışamaz raporu gibi bişey dediler, hastaneyi aradım öyle bir raporumuz yok dediler. Böyle bir rapor alan var mı?
Evet canim ben aldim dogum yaptigin hastaneden dogum raporu alman gerek ve onu hastane sisteme girmeli. Isveren o raporu onaylayacak ben yeni bu islemi yaptim.
Bıraydan fazla gözü aktı canım bebısın basta gözüne süt damlattm artırdı doktıra gıttım sakın damlatma dedı cok kucuk goz hassas dedı damla kullndö gectı
Herkese merhaba ilk başlarda yazıyordum. Sonra çok fırsat bulamadım ama yine de arada takip ettim. Geçen gün biri kimyonu demleyip içiyorum demişti. Kim hatırlayamadım o yüzden alıntılayamadım. Bugün sabah ben de yaptım gerçekten fark etti. Oğlum normalde gazlı bir bebek ama bugün normale göre çok az gaz sancısı oldu. Söyleyen arkadaşa çok teşekkür ederim
Herkese merhaba ilk başlarda yazıyordum. Sonra çok fırsat bulamadım ama yine de arada takip ettim. Geçen gün biri kimyonu demleyip içiyorum demişti. Kim hatırlayamadım o yüzden alıntılayamadım. Bugün sabah ben de yaptım gerçekten fark etti. Oğlum normalde gazlı bir bebek ama bugün normale göre çok az gaz sancısı oldu. Söyleyen arkadaşa çok teşekkür ederim
kızlar yulaf süt yapıyormuş diye duydum hemen gittim yulaf ezmesi aldım. fark etti sanki akşam yatmadan önce yedim üstüne maden suyu içtim gece emzirdim sabah kalktım hala süt vardı. süt yulaf ezmesi içine hurma yada incir de konulabilir.
Kızlar bugün işyerimden aradılar. 37. Haftadan sonra doğurduğun tarihe kadar olan kısım için bir rapor daha getirmen gerekiyor dediler dedim ki 37 zaten son hafta oluyor yani istesem de çalışamam. Onların elinde 32-37 arası çalışabilir raporu varmış, 37 den sonrası için de çalışamaz raporu gibi bişey dediler, hastaneyi aradım öyle bir raporumuz yok dediler. Böyle bir rapor alan var mı?
Cute2019
avent in bir biberonu, icinde yesil kasik gibi parca var hava yutmasin diye ama yine de yutuyor tabi.
Once memeyi ver sonra mamayi vereceksen. Doktor mama ver dedi mi?
Önce iki göğsümü de emzirip sonra mama veriyorum çünkü sütüm yeterli gelmiyor. 30ml 4 saat arayla veriyorum. Süt artırıcı damla kullanıyorum yavaş yavaş gelmeye başladı sütüm. Yeteri kadar olsun mamayı vermek istemiyorum.
Canım öncelikle bu söylediğime katılmıyor olabilirsin ama bence süt veya mama fark etmez. Tabiki anne sütü gibi olamaz ama mama veriyorsun veya sütün az diye türlü düşüncelere kapılma lütfen. Ben mamayı hiç problem etmiyorum. Sütün azsa şuan 4saate bir 30ml çok az. Bence iki göğsünüde emzir daha sonra her emzirme sonrası 50cc yap. İçerse ne güzel doyar. Kusarsa fazla gelmiştir. 40cc yaparsın ama bunu 4saat değil 2saatte bir yap bence. Birde pompa kullan. Arz talep meselesi pompa da ekstra uyardığı için vucut daha çok süt lazım diyerek üretiyor. Kendini üzme lütfen. Doktorun uslubu çok yanlış evet ama o doğruyu veya yanlışı söylüyor. İnan benim doktorum kendi reddedene kadar ver diyor. Bebek o kusar fazlasını atar ama sen fazla fazla besle diyor. Sadece anne sütü alıyor benimki gerekirse mama da veririm herzaman