2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bide ben sunu anlamiyom mama verdikce gelen sut gogusten yani azalma olmuyomu
Once 10ar 15er dakka meme sonra mama, sütun azalmasi için sebep yok
Canim mamayi biberonlami veriyosun cay kasigiylami? Benimde sutum yetmiyo sanirim cocuk hep ac gibi dun mama verdim cay kasigiyla hemen memeyi reddetti, biberon kullanma dedi doktor ne yapacagimi sasirdim vallahi
Biberonla. Biberon cok kolay, resmen saldiriyor ama inat ediyorum once memelerin ikisi de alinacak 10-15er dakka sonra biberonla 60cc mama

Kasikla ben beceremedim döktüm hep. Biberonu da dinlendirerek veriyorum, yoksa fazla gaza geliyor.

Hayir oyle degil bazi doktorlar bi ogunu mama ver diyolar mama alinca sindirimi daha zor 3 saat gidiyo en az.cocuga uyanmiyo

Peki biberonla verince memeyi reddetmiyomu?

Canim benimde sutum az damla kullanmaya basladim galactago dimi ? Cok fayda gormedim henuz ... bende mama takviye veriyorum 6 saatte bir 90 cc

Evet canim ben aldim dogum yaptigin hastaneden dogum raporu alman gerek ve onu hastane sisteme girmeli. Isveren o raporu onaylayacak ben yeni bu islemi yaptim.

Herkese merhaba ilk başlarda yazıyordum. Sonra çok fırsat bulamadım ama yine de arada takip ettim. Geçen gün biri kimyonu demleyip içiyorum demişti. Kim hatırlayamadım o yüzden alıntılayamadım. Bugün sabah ben de yaptım gerçekten fark etti. Oğlum normalde gazlı bir bebek ama bugün normale göre çok az gaz sancısı oldu. Söyleyen arkadaşa çok teşekkür ederim

sevindim canım ben yazmıştım. bebişler ağlamasın kıyamıyorum hiç

Ben aldim 32 de calisabilir raporu aldim sonra tam 37 olmamistim 36 olmak uzereyken is goremezlik raporu aldim

Canım öncelikle bu söylediğime katılmıyor olabilirsin ama bence süt veya mama fark etmez. Tabiki anne sütü gibi olamaz ama mama veriyorsun veya sütün az diye türlü düşüncelere kapılma lütfen. Ben mamayı hiç problem etmiyorum. Sütün azsa şuan 4saate bir 30ml çok az. Bence iki göğsünüde emzir daha sonra her emzirme sonrası 50cc yap. İçerse ne güzel doyar. Kusarsa fazla gelmiştir. 40cc yaparsın ama bunu 4saat değil 2saatte bir yap bence. Birde pompa kullan. Arz talep meselesi pompa da ekstra uyardığı için vucut daha çok süt lazım diyerek üretiyor. Kendini üzme lütfen. Doktorun uslubu çok yanlış evet ama o doğruyu veya yanlışı söylüyor. İnan benim doktorum kendi reddedene kadar ver diyor. Bebek o kusar fazlasını atar ama sen fazla fazla besle diyor. Sadece anne sütü alıyor benimki gerekirse mama da veririm herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…