2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yarin en az 15kisi bebek gormeye geliyrmus. bebegim kucaktan inmiyor. gece durmuyr. amannn onlarinkiler attigi yerde uyurmus vs. strese soktular zorla hem
Hepsı bır cesıt yapsın meyve suyu alıp gelmesınler sende cay yap Sende yemıs olursun. Ben daha agırlamadm hazır alırım galıba benım bebıste 45 dk uyuyor yarım saat kucakta. Allah kolaylık versın

cnm. kara bugday haşla ye lutfen. ısırgan otu demle 1 kupa gunde. bir de 1 baģ dere otu. daha dun diyetisyenle gorustum. sut artirici bunlar.
Dereotu gunde 1 bag mi? Yiyemem o kadar, yiyorum da 3-4 gunde anca bitmistir bi tanesi.
İsirgan otu ve karabugdayi soyleyeyim kayinvalidemlere inerlerse çarşıya alsınlar.

Kizlar kolik ceken pek yok sanirim yine de yazim... Kolik zamani yaptigim yapmadiklarim
Banyo: kesinlikle ise yaramadi suyu sevem cocuk dha da sinirlendi nasil hawluya sardigimizi bilemedik
Kolik sarkilari: Hicbi ise yaramadi sesi duydugu yok kendi sesinden
Fon sesi: fonsedi acmak supurge sesi bunlarda hicbi ise yaramadi
Kisik sesle konusmak: kisik tatli bi ses tonuyla hic o aglamkyo gbi konusmak ve bunu devam ettirmek sabirla evet ise yariyor ama hemen degil! Basini oksayarak sanki o hic aglamiyomus hbi guzelce konusarak evin icinde sirtinizda dolandirinca yavas yavas sakinlesiyo
Emzirmek: O yirtinitken zaten memeyi de reddediyo ya da gogsunuzu koparircasina bi iki yudum alip aglamaya devam ediyo
İsin kisasi sabir... Sabredip hicbi sey yok gbi davranmak sakin olmaya calismak gececigini bilmek yapilacaklar bunlar

banyo yaprirsan canim belki bebisin hisuna gider o aglama kruzinden once
Yaptiriyordum bu haftaya dek her akşam iyide geliyor gibiydi
aslında ama çok üşüyorlar havalar yavaştan serinlemeye de başladı hapşırmaya öksürmeye başlayınca iki gunde bir yaptırmaya başladım

Bizde aynı durumdayiz akşam 18:30 civarı başlayıp 22:00 civarı bitiyor. Süpürge sesine duruyor bazen ama en yoğun agladiginda o da kesmiyor. Bütün evi geziyoruz sakinleşmesini bekliyorum. En son bı şekilde sakinlesiyor ve emzirirken uyuyor. Dediğin gibi arkadaşım tamamen sabır gerekiyor. Bu arada ben biogaia başlamıştım başladığımdan beri bu aglamalar başladı. 2 gündür o ilacı da vermiyorum bakalım ne olacak.

Ben biogiayi kestim daha etkili ilac verdi doktor ama suan devam ediyo canim... Biogia aslinda gaz ilaci tam tersi daha iyi gelmesi lazim ama iste insan boyle gorunce bi neden ariyor geecekten o an caresiz kaliyosun cunku bi kere balkona cikardim hawa alsin belki gecer diye hem ise yaramdi hemde herkes bize bakti tabii doyolardir bu kiz ac birakiyo heralde cocuhu yani canim velhasil boyle

kuzenimin bebisi aksam olunca basliyor aglamaya ne yaparsan yap susmuyor son care battaniyeye koyup eski usul salladik hem uyudu hem sustu.

kızlar kalça ultrasonu için devlet hastanesinr giden vsrmı gün mü veriyorlar bize hemşire 45 günlük olduktan sonra gidin dedi bugün tam 45 günlük olduk. aynı gün içinde çekiyorlarmı
45ten önce çekmiyorlarmış. Üniversite hastanesinden ileri tarihli randevu aldım 50tl. Özelde 250tl idi bana çok geldi

Sen kendi yediklerine de dikkat et canım. Her yemeğine kimyon koy. Gaz anneden geçiyormuş. Yemek sancısı oluyormuş. Annenin yediklerinden etkileniyorlarmıs. Geçecek bu zamanlarda büyüyecekler. Ne kadar. Bebeklerimizle vakit geçirsek o kadar iyi. O anlarda göğsüne yatır ve belini okşa yavaş yavaş. Ya da nr yaparsan sakinleşir onu deneyerek bulabilirsin. Beyaz gürültüyü dene ya da farklı pozisyonlarda yatır eline omzuna

kızlar kalça ultrasonu için devlet hastanesinr giden vsrmı gün mü veriyorlar bize hemşire 45 günlük olduktan sonra gidin dedi bugün tam 45 günlük olduk. aynı gün içinde çekiyorlarmı
Biz dun gittik cumaya aksam altiya randevu verdiler canim once cocuk hastaliklarindan randevu aliyosun cocuk doktoru goruyor sonrasinda seni yonlendiriyo cocuk doktoru gormeden olmuyo

Pisik icin etkili bi yontem soyleyebilecwk olan var mi kizlar deliricem nasil gecmez ya hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…