Bizimde ilk doğduğunda öyleydi sarılığı 8 di ve şekeri düşüktü aç kaldığı için. Doktor şekeri düştüğü için sürekli uyur, sen her saat kaldır mutlaka emzir demişti. Bizimki uyanmıyordu zorla uyandırıyordum. Şu an mama takviyesi de yapıyorum uykusu düzene girdi.Ben bebeğim uykusunda inliyor acaba bi sıkıntısı mı var yoksa bebeklerde normal mi bilemedim. Bir de bugün hiç uyanmadı nerdeyse tüm gün uyuyo sadece arada mızıldanıyo kalkıp emziriyorum sonra uyumaya devam ediyo. Eşimde korkuttu beni niye uyanmıyo bu çocuk diye. Sarılık değeri 9.1 bugün baktırdık doktor normal sorun yok dedi. Napıcamı şaşırdım yeminle uyusa dert uyumasa dert şuan
Aslinda tatli seylerde yiyorum ama.bu icecek cok.arttirdi bira mayaaindan bence olabilir canimÇünkü şekerli canım, bende baklava yiyince aynı oluyor. Dikkat et kilo yapar
gunaydin canim! uyku sersemliginden girip yazamiyorum foruma haha..bugun az bucuk erken uyudu bizimki, uyanmayi 3ledi. bu gece oyalayip gec yatiricam ki 2 kez kalkmak yetsin. verdim babasina ise gitmeden oyalasin bir iki saat bende kestiriimNöbetçi anneler nerelerdesiniz ?
Emzirmek
Alt temizlemek
Gaz çıkarmak
Akan gözü temizlemek
Göz damlası damlatmak
Uyutmak
Şimdi uyuma vakti❤
haha yy en son benim 1.5 yasindaki kizimda oyleydu simdi uyumuyior:)Ben bebeğim uykusunda inliyor acaba bi sıkıntısı mı var yoksa bebeklerde normal mi bilemedim. Bir de bugün hiç uyanmadı nerdeyse tüm gün uyuyo sadece arada mızıldanıyo kalkıp emziriyorum sonra uyumaya devam ediyo. Eşimde korkuttu beni niye uyanmıyo bu çocuk diye. Sarılık değeri 9.1 bugün baktırdık doktor normal sorun yok dedi. Napıcamı şaşırdım yeminle uyusa dert uyumasa dert şuan
Bebeklerin cadılaşma saatleri varmış. O saatlerde ne yaparsan yap durmaz ağlarmış. Önemli olan annenin sakin kalıp bebeğini sakinleştirmeye çalışmasıymış. Dünyaya adapte olma sürecinde olabiliyormuş. Benimki de öyle bazı saatlerde mümkün değil susturamıyoruz. Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlıyor. Özellikle akşam 9 dan 10 buçuğa kadar.Slm nasılsınız kızlar bnm kızlardan biri gündüz iyi sıkıntı yok ama akşam 7 -8 oldumu başlıyor huzurluzlanmaya durduk yere ciglik atmaya basliyor sallayinca dolastirinca susuyor neden böyle yapar ki var midir bir çözümu
aynı canim benimde 27 gun oldu bu seferki bir türlü geçmek bilmedi benim ikinci dogumDoğum yapalı 25 gün oldu. Normal doğum dikişlerim hâlâ tam anlamıyla düşmedi. Çoğu duruyor. Normal mi sizce bu kadar kalması?
Valla bizimkide dun aksam 7.30 da basladi bir iki saat oyle agladi gaz sandik ama bilmiom bakalim bugun nasil olcakBebeklerin cadılaşma saatleri varmış. O saatlerde ne yaparsan yap durmaz ağlarmış. Önemli olan annenin sakin kalıp bebeğini sakinleştirmeye çalışmasıymış. Dünyaya adapte olma sürecinde olabiliyormuş. Benimki de öyle bazı saatlerde mümkün değil susturamıyoruz. Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlıyor. Özellikle akşam 9 dan 10 buçuğa kadar.
Kac dıkısın varkıDoğum yapalı 25 gün oldu. Normal doğum dikişlerim hâlâ tam anlamıyla düşmedi. Çoğu duruyor. Normal mi sizce bu kadar kalması?
Aynen cnm bnm ki o zmn tam bir cadi sanki tırnaklarını sokuyorlar hanimefendinin akşam saatlerinde başlıyor saat 22 -22.30 a dek 3 - 4 saat mahvediyor daha Allahtan diğeri daha uslu ama üzülüyorum da bu cadıyı susturcam diye diğeriyle ilgilenemiyorumBebeklerin cadılaşma saatleri varmış. O saatlerde ne yaparsan yap durmaz ağlarmış. Önemli olan annenin sakin kalıp bebeğini sakinleştirmeye çalışmasıymış. Dünyaya adapte olma sürecinde olabiliyormuş. Benimki de öyle bazı saatlerde mümkün değil susturamıyoruz. Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlıyor. Özellikle akşam 9 dan 10 buçuğa kadar.
Evet 3 ay sonra dünyaya adapte oluyorlarmış. Harvey karp ın kitabında yazıyordu.Bebeklerin cadılaşma saatleri varmış. O saatlerde ne yaparsan yap durmaz ağlarmış. Önemli olan annenin sakin kalıp bebeğini sakinleştirmeye çalışmasıymış. Dünyaya adapte olma sürecinde olabiliyormuş. Benimki de öyle bazı saatlerde mümkün değil susturamıyoruz. Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlıyor. Özellikle akşam 9 dan 10 buçuğa kadar.
banyo yaprirsan canim belki bebisin hisuna gider o aglama kruzinden onceAynen cnm bnm ki o zmn tam bir cadi sanki tırnaklarını sokuyorlar hanimefendinin akşam saatlerinde başlıyor saat 22 -22.30 a dek 3 - 4 saat mahvediyor daha Allahtan diğeri daha uslu ama üzülüyorum da bu cadıyı susturcam diye diğeriyle ilgilenemiyorumhem çok gazları oluyor agliyorlar üstüne birde birisi akşamları çıldırıyor gaz damlasida denedim acı elma yağı denedim yok fayda etmiyor cok caresizim açıkçası
Bende 28 gün oldu duruyor hala hatta bazen ağrılarımı hissediyorum oturup kalkarkenDoğum yapalı 25 gün oldu. Normal doğum dikişlerim hâlâ tam anlamıyla düşmedi. Çoğu duruyor. Normal mi sizce bu kadar kalması?
cnm. kara bugday haşla ye lutfen. ısırgan otu demle 1 kupa gunde. bir de 1 baģ dere otu. daha dun diyetisyenle gorustum. sut artirici bunlar.Baska cocuk doktoruna gittik, erkek tarafinin senelerdir doktoru, 3.400 olmus dogum kilosunu henuz yakalamamis, 2 ogunde mamayi cikart demisti digeri bu ver dedi fazla ver yemez zaten doyarsa dedi. 51cm olmus 12.gun ve sutun yetmiyor doymuyor demek bildik şeyler.
Bitmeyen bir süt cilesi lohusanin kaderi. Sütümü helal etmem lafinin agirligi da sütun kiymetinden değil süt icin analarin isittiklerinden ötürü demek.
Allah şifa versin canım Bende kol ağrısı çekerim aradahanımlar nasılsınız.?
kendimi çok kötü hissediyorum.
5 gün önce kolumda fena bir agri başladı tenisçi dirseği olmuşum. 2 gun ağladım ağrıdan. zonklamasi ağrısı beynime vuruyordu resmen.
çok şükür 2 gündür daha iyi oldum ama bu süreçte zor bela 2 gram artan sütüm yine azaldı. üzüntüden stresten.
çok stres yaptim. çünkü tenisçi dirseği geçmiyor dediler. doktor aylarca sürebilir fizik tedavi almalısın dedi. cidden de almam gerekiyormus. kolum her an tekrar edebilir hastalığı.
ağrıdan dolayı ve kolumu kullanamamaktan dolayı bebeği alamadım kucağıma emzirmeye vs.
biberona da fena alıştı zaten.
Ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?