2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben günlük yaş üzümden yedim ve bol su dört beş litre içiyorm helva tatlı meyvesuyu pekmez bana kilo yapsada çocuğuda yaramış bide bol bol emzirmek bizim bebeğin çok ağlamaması lazım ağladıkça dayadık memeyi ve gerçekten emdikçe gelirmiş burçak biskivü ve üstüne bol su yine buda.süt yapıyo

Bizimde ilk doğduğunda öyleydi sarılığı 8 di ve şekeri düşüktü aç kaldığı için. Doktor şekeri düştüğü için sürekli uyur, sen her saat kaldır mutlaka emzir demişti. Bizimki uyanmıyordu zorla uyandırıyordum. Şu an mama takviyesi de yapıyorum uykusu düzene girdi.

Nöbetçi anneler nerelerdesiniz ?
Emzirmek
Alt temizlemek
Gaz çıkarmak
Akan gözü temizlemek
Göz damlası damlatmak
Uyutmak
Şimdi uyuma vakti❤
gunaydin canim! uyku sersemliginden girip yazamiyorum foruma haha..bugun az bucuk erken uyudu bizimki, uyanmayi 3ledi. bu gece oyalayip gec yatiricam ki 2 kez kalkmak yetsin. verdim babasina ise gitmeden oyalasin bir iki saat bende kestiriim

haha yy en son benim 1.5 yasindaki kizimda oyleydu simdi uyumuyior:)

Doğum yapalı 25 gün oldu. Normal doğum dikişlerim hâlâ tam anlamıyla düşmedi. Çoğu duruyor. Normal mi sizce bu kadar kalması?

Bebeklerin cadılaşma saatleri varmış. O saatlerde ne yaparsan yap durmaz ağlarmış. Önemli olan annenin sakin kalıp bebeğini sakinleştirmeye çalışmasıymış. Dünyaya adapte olma sürecinde olabiliyormuş. Benimki de öyle bazı saatlerde mümkün değil susturamıyoruz. Sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlıyor. Özellikle akşam 9 dan 10 buçuğa kadar.

Valla bizimkide dun aksam 7.30 da basladi bir iki saat oyle agladi gaz sandik ama bilmiom bakalim bugun nasil olcak

Aynen cnm bnm ki o zmn tam bir cadi sanki tırnaklarını sokuyorlar hanimefendinin akşam saatlerinde başlıyor saat 22 -22.30 a dek 3 - 4 saat mahvediyor daha Allahtan diğeri daha uslu ama üzülüyorum da bu cadıyı susturcam diye diğeriyle ilgilenemiyorum hem çok gazları oluyor agliyorlar üstüne birde birisi akşamları çıldırıyor gaz damlasida denedim acı elma yağı denedim yok fayda etmiyor cok caresizim açıkçası

Evet 3 ay sonra dünyaya adapte oluyorlarmış. Harvey karp ın kitabında yazıyordu.

banyo yaprirsan canim belki bebisin hisuna gider o aglama kruzinden once

cnm. kara bugday haşla ye lutfen. ısırgan otu demle 1 kupa gunde. bir de 1 baģ dere otu. daha dun diyetisyenle gorustum. sut artirici bunlar.

bugun 40 kontrolu vardi. sukur onu da atlattik. sezeryan oldugu icin 4 ay agir spor yasak, karin egzersizi yasak dedi. korunma olarak pihtilisamamdan dolayi hap ve igne veremiyrmus. bakirli spiral alerji yaptigi icin o da iptal. ilacli olani olabilirmjs o da 1 seneden once olmaz emzirdiginiz icin dedi. sonic eşe kaldi ..

bebegimi de pazartesi goturmustum. uzayan sarilik maglum. azalarak devam ediyr. kandan bakmiyrlar sukur artik. kilo alimi ve boy uzamasi da guzelmis masallah.

Reaktif Hipoglisemjm oldugu icin dun yine diyetisyene gittim mecbur. beyaz ekmek kesin yasak oldugu ve tam bugday tyketemedigim icin kara bugday dedi. cok sut yapiyrmus. aktarda buldum 1 kg aldim. haslayip yiyecegim. ödem attiran tek sey isirgan otu dedi. hem de guzel sut yapiyrmjs. aktardan aldim gunde 1 fincan demleyip icecegim. dere otu zaten var. ben gibi sorunu olanlara faydasi olur umarim.

hanımlar nasılsınız.?
kendimi çok kötü hissediyorum.
5 gün önce kolumda fena bir agri başladı tenisçi dirseği olmuşum. 2 gun ağladım ağrıdan. zonklamasi ağrısı beynime vuruyordu resmen.
çok şükür 2 gündür daha iyi oldum ama bu süreçte zor bela 2 gram artan sütüm yine azaldı. üzüntüden stresten.
çok stres yaptim. çünkü tenisçi dirseği geçmiyor dediler. doktor aylarca sürebilir fizik tedavi almalısın dedi. cidden de almam gerekiyormus. kolum her an tekrar edebilir hastalığı.
ağrıdan dolayı ve kolumu kullanamamaktan dolayı bebeği alamadım kucağıma emzirmeye vs.
biberona da fena alıştı zaten.
Ne yapıcam ben

Allah şifa versin canım Bende kol ağrısı çekerim arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…