2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar süt çoğalması için neler yaptiniz rezene haricinde doymuyor sanırım ağlıyor mama takviyesi yapıyorum oda gaz sıkıntısı oluşturuyor kısır döngüye giriyorum bu defa
Bulgur rezene hurma dereotu helva bunlar arttırıyor. Malt ve emziren anneler için olan çaylar da iyi geliyor

Bendede ayni sikinti var. 1 aylik olduk hala sutte cok bi artis yok. Emdikten sonra sag dediler bugun sagdim 10 ml anca cikti. Sut arttirici damlalar varmis yarin onu alip kullanmayi dusunuyorum. İnsallah ise yarar. Burda kullanan var midir acaba?
Galactago ve humana still tee kullanıyorum ve sütümü yavaş yavaş artırıyor

Yaaa gerçekten mi ❤ bunu duyduğuma çok sevindim. Çok teşekkür ederim. Nasıl rahatladım anlatamam. Peki sonrasında normal temiz bir göbek mi oluyor yoksa yara falan oluyor mu yada iltihap?
Artik iltihap bir sey olmuyor. Sadece gumusun degdigi yer siyah boya oluyor. O da bir sure gecince rengini atar. Kiyafetine bulasirsa cikmaz aklinda bulunsin canim ama cildinden bir sure sonra gecer.

saka gibi benim 1. 5 yasindaki kizim uyumuyor kac gundur ayagimda kizim gogsumde bebek
Ay napcaz boyle? Buyuk olan zaten uyumuyor da küçük de kucakci cikti. Hep kucakta yasiyor. Icerden tak tuk sesler geliyor. Bir bakiyom buyuk olan saksinin altini cikarmis, masalara tirmanmis. Ne var ne yoksa atiyo zaten yere. Ev harabeye dondu.

Kızlar süt çoğalması için neler yaptiniz rezene haricinde doymuyor sanırım ağlıyor mama takviyesi yapıyorum oda gaz sıkıntısı oluşturuyor kısır döngüye giriyorum bu defa
Valla benimde ayni durum ne yaptiysam cogaltamadim ama yAptiklarimi soyleyim. Galatago damla, rezene, humana cay, lactamil bol su dereotu :) dene canim umarim isine yarar bizde mama takviyesi yapiyoryz ac kalmasun diye mecbur yoksa aglama krizleri uykusuzluk vs...

kuzu beni dusun 4 tane var uyku muyku haram yemin edrim evi gunde 10 kere toluyorum ama evim tertemiz g3n3 3 cesit yemegimi yapiyorum cocuklarimi ac birakmiyorum ama ben eridim bittim;(

Bendede ayni sikinti var. 1 aylik olduk hala sutte cok bi artis yok. Emdikten sonra sag dediler bugun sagdim 10 ml anca cikti. Sut arttirici damlalar varmis yarin onu alip kullanmayi dusunuyorum. İnsallah ise yarar. Burda kullanan var midir acaba?
Bende de durum ayni sagiyorum azcik cikiyor bir aylik olmak uzereyiz henuz cogalmadi. Galactago damla kullaniyorum cok bir fayda gormedim belki sende ise yarar dene derim.

kuzu beni dusun 4 tane var uyku muyku haram yemin edrim evi gunde 10 kere toluyorum ama evim tertemiz g3n3 3 cesit yemegimi yapiyorum cocuklarimi ac birakmiyorum ama ben eridim bittim;(
Helal olsun sana. Nasil yapiyosun tuyoya ihtiyacim var valla. Uyku, yemek saati mi ayarladin. Mesela yemek saatinde yiyorlar mi? Benim kiz eskiden oturup her seyi yerdi ama simdi oturarak bir sey yemiyo. Dolanarak yiyor her yer batiyor. Bir de dun duvari, haliyi boyamis.

ooo oo onun yaramazlik donemi baslamis hic zorlama kendi acikkinca oyle bir isterki zaten ogunler arasi 4 saat falan olmasi lazim. boya kalemlerini simdilik kaladirabilirsin o suan tum ilginin kendisine gecmesini istiyor yaramaz vallah kuzu saat 8 gibi 1.5 yasindaki kalkiyor ona sut yapiyorum sonra 3 yasindaki kalkiyor onda sut 5 yasindakide kalkiyor onda sut vrriyorum saat 11 dogru kahvaltilarini vrriyorum sirayla en cok acikkan kimse ona o 20 dk lik aralarda bebegi emzirip alt degistityorum satt 12 olunca evi temizliyorm 1 saati bukuyor kahvaltiyi anca yapiyorum:) sonra saatt 2 gibi sirayla yemeklerini veriyorum bebegide.emziriyorum 1. buvuk satte 1 bir yada 1 satte 1 bir uyursa hic uyandirmiyorum cocuklara tv aciyorum 5 gibi aksam yemegimi hazirliyorum esim gece ise gidince sabahtan erken yapiyorum yemekleri bir 6 dogru tekrar yemek vrriyorum tabi .esimin aileside yarfima geliuor aksam zor oluyor cunku 9 dogru gene bir yemek 10 bucukta 1.5 yasindaki 11 dede 3 cocuguda uyutuyorum ve.evimi toplafdim makinami actim dusumuda aldim keyif yapiyorm yani aslida gec3den isini yapinca sabah Orlanmiyorum

Ben bebeğim uykusunda inliyor acaba bi sıkıntısı mı var yoksa bebeklerde normal mi bilemedim. Bir de bugün hiç uyanmadı nerdeyse tüm gün uyuyo sadece arada mızıldanıyo kalkıp emziriyorum sonra uyumaya devam ediyo. Eşimde korkuttu beni niye uyanmıyo bu çocuk diye. Sarılık değeri 9.1 bugün baktırdık doktor normal sorun yok dedi. Napıcamı şaşırdım yeminle uyusa dert uyumasa dert şuan

Benim kızımda da aynısı oldu. Göbeği 14. Gün düştü ama bir parça daha kalmıştı ucu kırmızımsı. Cerraha götürdük gümüş nitrat çubukla yaktı aldı o parçayı. Polipe benziyor her ihtimale karşı patolojiye gönderelim dedi. Sonucu temiz çıktı. Siz cerraha götürün her ihtimale karşı ufak bir operasyon oluyor sonrasında göbek normale dönüyor.

Doğru olduğunu sanmıyorum 2.5 kg alamaz canım sağlık ocağına gidebilirsin orda tartarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…