Bizde cuma günü gidicez tekrar dr.a umarım işe yarayacak bir şey verir. Bende balkona cikiyorum pencereye yanasiyorum çok bilmiş teyzeler eminim diyordur aç bu çocuk diye. Sallama işine de girmek istemiyorum hem evde bı tane daha çocuk var o da ister gorse. Allah yardımcımız olsun bebeklerimizin de bizimdekuzenimin bebisi aksam olunca basliyor aglamaya ne yaparsan yap susmuyor son care battaniyeye koyup eski usul salladik hem uyudu hem sustu.
Bepantol kullandım bende etki etmeyince hametanı denedim. Şimdi her bez değişiminde kullanıyorum daha hiç pişik olmadı.Ben de alim bari ben de sudocrem kullaniyorum ama yok yon yok
Krem kullanmiyorum. Her alt acmada altini biraz acik biraksan havalandirsan ise yarayabilir canim. Bir de yediklerinden de olabilir. Baharatlı yiyeceklerden.Pisik icin etkili bi yontem soyleyebilecwk olan var mi kizlar deliricem nasil gecmez ya hala
İnşallah bu akşam öyle bir durum olmaz. Gaz ile karıştırılıyormuş cadılasma zamanları.Valla bizimkide dun aksam 7.30 da basladi bir iki saat oyle agladi gaz sandik ama bilmiom bakalim bugun nasil olcak
Baharat yasak aslinda canim bna onu da yiyemiyorum ama anlamadim altini da acik birakiyorumKrem kullanmiyorum. Her alt acmada altini biraz acik biraksan havalandirsan ise yarayabilir canim. Bir de yediklerinden de olabilir. Baharatlı yiyeceklerden.
Canım eşim mobilyacı benim tenisçi dirseği oldu, doktorlar 1 ay çalışmayacaksın dedi.hanımlar nasılsınız.?
kendimi çok kötü hissediyorum.
5 gün önce kolumda fena bir agri başladı tenisçi dirseği olmuşum. 2 gun ağladım ağrıdan. zonklamasi ağrısı beynime vuruyordu resmen.
çok şükür 2 gündür daha iyi oldum ama bu süreçte zor bela 2 gram artan sütüm yine azaldı. üzüntüden stresten.
çok stres yaptim. çünkü tenisçi dirseği geçmiyor dediler. doktor aylarca sürebilir fizik tedavi almalısın dedi. cidden de almam gerekiyormus. kolum her an tekrar edebilir hastalığı.
ağrıdan dolayı ve kolumu kullanamamaktan dolayı bebeği alamadım kucağıma emzirmeye vs.
biberona da fena alıştı zaten.
Ne yapıcam ben
saol cnm..hic bitmediki misafir. evde tekim zaten. insallah guzelce atlatiriz yarjni.Hepsı bır cesıt yapsın meyve suyu alıp gelmesınler sende cay yapSende yemıs olursun. Ben daha agırlamadm hazır alırım galıba benım bebıste 45 dk uyuyor yarım saat kucakta. Allah kolaylık versın
2gynde yesen bariDereotu gunde 1 bag mi? Yiyemem o kadar, yiyorum da 3-4 gunde anca bitmistir bi tanesi.
İsirgan otu ve karabugdayi soyleyeyim kayinvalidemlere inerlerse çarşıya alsınlar.
kolikte hicbirsey işe yaramaz. oglumda yaramadi. kizimds da yaramiyr.Kizlar kolik ceken pek yok sanirim yine de yazim... Kolik zamani yaptigim yapmadiklarim
Banyo: kesinlikle ise yaramadi suyu sevem cocuk dha da sinirlendi nasil hawluya sardigimizi bilemedik
Kolik sarkilari: Hicbi ise yaramadi sesi duydugu yok kendi sesinden
Fon sesi: fonsedi acmak supurge sesi bunlarda hicbi ise yaramadi
Kisik sesle konusmak: kisik tatli bi ses tonuyla hic o aglamkyo gbi konusmak ve bunu devam ettirmek sabirla evet ise yariyor ama hemen degil! Basini oksayarak sanki o hic aglamiyomus hbi guzelce konusarak evin icinde sirtinizda dolandirinca yavas yavas sakinlesiyo
Emzirmek: O yirtinitken zaten memeyi de reddediyo ya da gogsunuzu koparircasina bi iki yudum alip aglamaya devam ediyo
İsin kisasi sabir... Sabredip hicbi sey yok gbi davranmak sakin olmaya calismak gececigini bilmek yapilacaklar bunlar
Bezin markasindan da olabilir. Bazi markalar dokunuyor bebislere.Baharat yasak aslinda canim bna onu da yiyemiyorum ama anlamadim altini da acik birakiyorum
Benim dikisler görünmüyor. Dustu heralde. Ama vajinamin ici kirmizi kirmizi duruyor. Bir de ici genis gorunuyor aynaula baktigimda. Ilk dogumda boyle değildi diye hatirliyorum. Bana mi oyle geldi anlayamadim. Sizde var mi oyle bir durum?Benimde içerde kalanlar duşuyor ufak ufak bitti sanırım 1ay oldu benimde
Prima primium care kullaniyoruz aslinda ama anlamadim vallahi degistirelim bariBezin markasindan da olabilir. Bazi markalar dokunuyor bebislere.
Anam ikincide de mi var... Vallahi ne menem biseymis anlamadim ben bunusaol cnm..hic bitmediki misafir. evde tekim zaten. insallah guzelce atlatiriz yarjni.
2gynde yesen bari
kolikte hicbirsey işe yaramaz. oglumda yaramadi. kizimds da yaramiyr.
var cnm. her gece 2-4 ya da 4-6 arasi bas bas bagirarak geziyrz evde... gunduz de 2 saat... kismet ne diyim. en azindan oglum gibi tum gece ayakta degiliz..Anam ikincide de mi var... Vallahi ne menem biseymis anlamadim ben bunu
evet ne yazikki canim bu s3ferki dikişlerden hiç memnun kalmadım bend3 cok genus hissediyorum bi daha bakama dim.aynayla ama hic guzl3 değilBenim dikisler görünmüyor. Dustu heralde. Ama vajinamin ici kirmizi kirmizi duruyor. Bir de ici genis gorunuyor aynaula baktigimda. Ilk dogumda boyle değildi diye hatirliyorum. Bana mi oyle geldi anlayamadim. Sizde var mi oyle bir durum?
Evolvia tavsiye ederim bize cocuk doktoru onu tavaiye etmistiKızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı
Benimkide henüz sıkılaşmadı oldukça geniş yani sıkılaştıran kaslar tamamen devre dışı gibi. Benimde gözükmüyor dikişler 5tane vardı zaten içerde vardı iki tane dün ve bugun küçük ipler geldi muhtemelen onlarda düştü. Ama benim özellikle tuvaletteyken komple bir zonklama ağrı gibi birşey oluyor onu anlayamadımBenim dikisler görünmüyor. Dustu heralde. Ama vajinamin ici kirmizi kirmizi duruyor. Bir de ici genis gorunuyor aynaula baktigimda. Ilk dogumda boyle değildi diye hatirliyorum. Bana mi oyle geldi anlayamadim. Sizde var mi oyle bir durum?
SMA canım doktor tavsiyesi ilk birkaçgün onu kullandık hemen toparladıKızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı
Bepantol pişik kremi doğduğundan beri her kakadan sonra sürüyorum çok şükür hiç kızarmadı bile. Pişik yapan şey kakaymış zaten onuda bekletmeden yapar yapmaz alman lazım. Bize bez dayanmıyor bir kere çiş yapıyor hemen değiştiriyorumPisik icin etkili bi yontem soyleyebilecwk olan var mi kizlar deliricem nasil gecmez ya hala
Kusmuyo demi bebek kilo alımı iyimiEvolvia tavsiye ederim bize cocuk doktoru onu tavaiye etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?