2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kuzenimin bebisi aksam olunca basliyor aglamaya ne yaparsan yap susmuyor son care battaniyeye koyup eski usul salladik hem uyudu hem sustu.
Bizde cuma günü gidicez tekrar dr.a umarım işe yarayacak bir şey verir. Bende balkona cikiyorum pencereye yanasiyorum çok bilmiş teyzeler eminim diyordur aç bu çocuk diye. Sallama işine de girmek istemiyorum hem evde bı tane daha çocuk var o da ister gorse. Allah yardımcımız olsun bebeklerimizin de bizimde

Krem kullanmiyorum. Her alt acmada altini biraz acik biraksan havalandirsan ise yarayabilir canim. Bir de yediklerinden de olabilir. Baharatlı yiyeceklerden.
Baharat yasak aslinda canim bna onu da yiyemiyorum ama anlamadim altini da acik birakiyorum

Canım eşim mobilyacı benim tenisçi dirseği oldu, doktorlar 1 ay çalışmayacaksın dedi.
Şuan ilaç. Kullanamazsın ama at kestanesi kremi eşime çok iyi geldi bir dahada olmadı.
Akşamları sür ve sar bişeyle, umarım geçer en kısa zamanda

Hepsı bır cesıt yapsın meyve suyu alıp gelmesınler sende cay yap Sende yemıs olursun. Ben daha agırlamadm hazır alırım galıba benım bebıste 45 dk uyuyor yarım saat kucakta. Allah kolaylık versın
saol cnm..hic bitmediki misafir. evde tekim zaten. insallah guzelce atlatiriz yarjni.
Dereotu gunde 1 bag mi? Yiyemem o kadar, yiyorum da 3-4 gunde anca bitmistir bi tanesi.
İsirgan otu ve karabugdayi soyleyeyim kayinvalidemlere inerlerse çarşıya alsınlar.
2gynde yesen bari
kolikte hicbirsey işe yaramaz. oglumda yaramadi. kizimds da yaramiyr.

Benimde içerde kalanlar duşuyor ufak ufak bitti sanırım 1ay oldu benimde
Benim dikisler görünmüyor. Dustu heralde. Ama vajinamin ici kirmizi kirmizi duruyor. Bir de ici genis gorunuyor aynaula baktigimda. Ilk dogumda boyle değildi diye hatirliyorum. Bana mi oyle geldi anlayamadim. Sizde var mi oyle bir durum?

saol cnm..hic bitmediki misafir. evde tekim zaten. insallah guzelce atlatiriz yarjni.
2gynde yesen bari

kolikte hicbirsey işe yaramaz. oglumda yaramadi. kizimds da yaramiyr.
Anam ikincide de mi var... Vallahi ne menem biseymis anlamadim ben bunu

Kızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı

Benim dikisler görünmüyor. Dustu heralde. Ama vajinamin ici kirmizi kirmizi duruyor. Bir de ici genis gorunuyor aynaula baktigimda. Ilk dogumda boyle değildi diye hatirliyorum. Bana mi oyle geldi anlayamadim. Sizde var mi oyle bir durum?
evet ne yazikki canim bu s3ferki dikişlerden hiç memnun kalmadım bend3 cok genus hissediyorum bi daha bakama dim.aynayla ama hic guzl3 değil

Benimkide henüz sıkılaşmadı oldukça geniş yani sıkılaştıran kaslar tamamen devre dışı gibi. Benimde gözükmüyor dikişler 5tane vardı zaten içerde vardı iki tane dün ve bugun küçük ipler geldi muhtemelen onlarda düştü. Ama benim özellikle tuvaletteyken komple bir zonklama ağrı gibi birşey oluyor onu anlayamadım

Kızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı
SMA canım doktor tavsiyesi ilk birkaçgün onu kullandık hemen toparladı

Pisik icin etkili bi yontem soyleyebilecwk olan var mi kizlar deliricem nasil gecmez ya hala
Bepantol pişik kremi doğduğundan beri her kakadan sonra sürüyorum çok şükür hiç kızarmadı bile. Pişik yapan şey kakaymış zaten onuda bekletmeden yapar yapmaz alman lazım. Bize bez dayanmıyor bir kere çiş yapıyor hemen değiştiriyorum

Kızlar bu ön süt son süt olayı nasıl oluyo. Şimdi ben ezmirdigimde 20_30dakika emiyor sonra uyur gibi oluyo tam yerine koycam uyaniyo tekrar yani son sütü almıyor mu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…