2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar birde 2 saatte bir mi kaldırıyorsunuz bebekleri doyurmak için yoksa kendimi kalkıyor acikinca
Ben artık kaldırmıyorum canm kendi ne zaman mızırdar ağlarsa o zaman alıyorum kucağıma. Sütün yetip yetmediği için çişine kakasına bak. Ben sağlık ocağına götürüyorum arada bakıyoruz kilosuna. Sen de götür. Bugün 25 günlük olduk. 1kg a yakın almış çok şükür

Kolik bir efe uykusuz geceler mastit olmua iki.göğüs hastahane ev arasi mekikler sukur Allaha diyorum ama cok.zor gunlerim sizler nasilsiniz
Kuzum Allah yardımcın olsun. Nasıl evdeki dengeler? Erkek çocukları daha da gazlı oluyor diyorlar. Bizim oğlanda özellikle geceleri sürekli ıkınıyor sıkınıyor, bi türlü uyuyamıyor

Biz uykuya geçişlerde çok sıkıntı çekiyoruz. Gündüz ve akşam yatarken uyutmak için çok çabalıyorum memede uyumuyor. Emzik veriyorum kollarımda pış pış yapıyorum. Ya da eşim kucağında odaları gezdiriyor ancak öyle uyuyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?

Benimkini emzirip gazını çıkartıyorum kucağımda uyuyakalıyo çok şükür ama bazen de uyumak istemiyor gazı oluyo o sıra herhalde sıkıp duruyo kendini kucağımda sırtına masaj yapıyorum rahatlayana kadar

Emziriyorum eğer yeterli gelmiyorsa mamada verip kundaklayıp yatağına koyuyorum o kendi uyuyor. Zaten karnı toksa uyuması çok rahat oluyor.

Kolik bir efe uykusuz geceler mastit olmua iki.göğüs hastahane ev arasi mekikler sukur Allaha diyorum ama cok.zor gunlerim sizler nasilsiniz
Allah kolaylik versin canim sıfalar versin inşallah biraz daha buyuseler daha kolay olacak hérsey
bende iki kızımla günleri geçirmeye çalışıyorum
efe ayın kaçında dogmustu

biz öyle yazdıktan sonra baktık daha yatmamış canim
Yatınca mesaj geliyormuş galiba. Doğum parası yatan arkadaşlar mesaj geldi mi size
Ben uyutamıyorum emiyo emerken uyuyo. Yatağına koyuyorum iki dakika sonra uyanıyor. Saatlercr böyle. Gündüz emmediği zamanlarda da kucakta geziyor en sonunda neredeyse 6 7 saat sonra sızıyor. Tabi gazı da var. Aralarda gaz krizi de yaşıyoruz. Kimyon ve biogaia içiyoruz.
Kızım böyle değildi ya. Gündüz 3 kere 2şer saat uyurdu. Gece de güzel uyurdu. Oğlan 1 aydır canıma okuyor resmen

Allahik sifa versin tez zamanda iyilesirsin insallah

Kızlar birşey soracağım. Bizim bebiş sakin bir bebek ti 2 3 gün öncesine kadar. Fakat 2 3 gündür sürekli ağlıyor dün gece en son mama verdim açmı acaba diye yine ağlamaya devam etti ama 11 de uyudu bu gün 11 e kadar 2 defa uyandı sadece. Kalktığından beri de gayet sakin emdi ve tekrar kendi kendine uyudu. Açmıydı şimdi bu çocuk açsa 30 cc mama doyurdu mu yani hala etkisini yaşıyoruz

Bebeklere akıl sır ermez bır gunu bır gununu tutmuyor. Belkı gazı vardı ya da ıkındı gecede ıykusunu alamayınca gunduz uyudu. Bızımde bır gunumuz bır gunumuzu tutmuyor.

Yaşasın ki yalnız değilim. Üzgünüm ki kimsenin bunu yaşanmasını istemezdim işte insan çaresiz hissediyor bazen. Gülerek hatırlayacağız tecrübe ile sabit
Kocamın çok eğlenerek hatırlayacağı kesin
Kafada lohusa topuzu, her yanım ter, memeler dışarda kucakta ağlayan bebe ve ağlayan karısı
Bu kısımları silsek olmaz mı

sabaha kadar uyumuyor gece 12 oglen 11 arasi agliyor surekli.gaz gaz kolik
Az mi kilo almis. Benimde her actigim bez cisli ama hepsi toplayinca 5 dolu dolu bez ancak eder
3 gunde 30 gram.o.aldatmasin sürekli cisli.bizimki

Refludu fılan mı var canm bırde on sutu sag cok sutun gelırse bırden on sut gıdıp seker bırıkıyormus bagarsaklarında o da gaz yapıyormus dık emzır cok gelırse. Gecmıs olsun

Senin baya uzunmuş, benim öğlen ve akşam saatleri 2 saat krizi var.
Birde kızlar gazlı olmaz derler.
Memede sakinleşirdi, artık oda yok.
Meme reddi başladı itiyor, 1aylık bebek memeye dilini değdirip mama olmayınca basıyor yaygarayı
Şekilden şekile giriyorum memeyi alana kadar

Kocamın çok eğlenerek hatırlayacağı kesin
Kafada lohusa topuzu, her yanım ter, memeler dışarda kucakta ağlayan bebe ve ağlayan karısı
Bu kısımları silsek olmaz mı
Ya sanırım zaten siliniyor. Ben büyük oğlumda ne çok ağladığımı bu doğunca hatırladım. Şok. Vay arkadaş dedim ben bunları nasıl unutmuşum. Hakkaten ben lohusa depresyonu oluyordum o yüzden ikinci istememiştim ne ara aklımdan çıkmışsa

Mastıt.bir geceydi gazi falan gectim ben acidan duramiyorum
Ilerledıyse canım doktora gıt ılerlemedıyse sıcak havlu yapıp bosaltman lazım sagma makınesı ıle ama ful sagman kazım pörsümüs gögsün kalacak 300 ml fazla sagmıstık bız mastıt olunca sütte acı oluyor bebek ıcmek ıstemıyor

canım cevap veren olmuştur ama evet zorunlu rapor veriyorlar calısamaz raporu

Gittim antibiyotik başladı devam sagim havlu

Bide 1. Huysuz sa 2. Sakin olur derler pehhh hep kandırmaca, gelmeyeceğim oyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…