Benim öyle oldu. 1. Ne kadar sakinse bu o kadar huysuzBide 1. Huysuz sa 2. Sakin olur derler pehhh hep kandırmaca, gelmeyeceğim oyuna
Ben hergün kullanıyorum tıkanıyo hergün burnu hastada değil serum fizyolojik tamamda otri bebe niye zararlı canımAynen ben de kitapları hamileyken okuyunca çok mantıklı buluyordum, şu an şüpheliyim.
İnşallah göğsünde olsa anlarım di mi, çünkü anne oldum olalı bazen kendimi çok salak hissediyorum.
Bir de hanımlar bu otri bebe ve serum fizyolojik tabi ki çok kullanmak istemiyorum ama bugün gerçekten burun yüzünden çok huzursuz, birkaç kez otri bebeyle açsam bir şey olmaz di mi?
Yaaa okuyunca kahkaha attım aynı bende öyle yapıyorumOlmaz canım bol bol 7 8 damla koy fızyolojık serım dogal bırsey ben ıslatıp tel tokanın tersı ıle alıyorum obur seylerı beceremedım
Yokkkkkkk inanma sakın. Aynı olacağını Göze alabiliyorsanız yap. Uslu bebek olursa ekstra sevindirici bir şey olur. Ama unutacaksın emin ol çok büyük ihtimalle de yapacaksın. Çünkü az büyüsün her zorluğa fazlasıyla değdiğini düşüneceksin yani şu an düşündüğünden daha Harika daha güzel bir duygu yaşayacaksın. Çokk eğleneceksin. Hayatın daha anlamlı olacak. Yaşadığında bana hak vereceksin emin ol.Bide 1. Huysuz sa 2. Sakin olur derler pehhh hep kandırmaca, gelmeyeceğim oyuna
İlk oğlumda aynı şekilde kitaplar okudum ,sallamadım uyku saatlerini hiç şaşırmadan uyuttum kimseye gitmedim 8 de evde olup uyutmak için :) ama hep geceleri uykusuz bi çocuktu ve o rutinleri ancak 2 yaşından sonra algılıyor çocuk boşa yıpratmışım kendimi bundada ayağıma alıp dizimi izledimŞu kitabı okuyup hayata küsüyorum şu an. Kadının yapma dediği ne varsa yapıyorum. Memede uyutma, sallama... Hem hatalı ebeveynim hem de bebeğime bir uyku ve beslenme rutini oluşturamamışım. Püüüüü yazıklar olsun bana.Eki Görüntüle 2306657
Ben hergün kullanıyorum tıkanıyo hergün burnu hastada değil serum fizyolojik tamamda otri bebe niye zararlı canım
İlk oğlumda aynı şekilde kitaplar okudum ,sallamadım uyku saatlerini hiç şaşırmadan uyuttum kimseye gitmedim 8 de evde olup uyutmak için :) ama hep geceleri uykusuz bi çocuktu ve o rutinleri ancak 2 yaşından sonra algılıyor çocuk boşa yıpratmışım kendimi bundada ayağıma alıp dizimi izledimmemede yemek yaptım falan çok düzenli bi çocuk pazartesi 2 aylık olacak inşallah şimdiden saat 8 de uyuyor ama öncesinde neredeyse hiç uyumuyor 10 ar dk ve kakasını bile hergün 16-17 arası yapıyor yani demem oki arkadaşım evet kesinlikle rutin oluştur çiş diş yatak :) ana çok ta kasma sen rahat olursan oda rahat olacaktır ve daha çok erken bugünlerin tadını çıkar kokla öp çünkü çook çabuk büyüyorlar ❤
Allahım çok aminYokkkkkkk inanma sakın. Aynı olacağını Göze alabiliyorsanız yap. Uslu bebek olursa ekstra sevindirici bir şey olur. Ama unutacaksın emin ol çok büyük ihtimalle de yapacaksın. Çünkü az büyüsün her zorluğa fazlasıyla değdiğini düşüneceksin yani şu an düşündüğünden daha Harika daha güzel bir duygu yaşayacaksın. Çokk eğleneceksin. Hayatın daha anlamlı olacak. Yaşadığında bana hak vereceksin emin ol.
Hahaha büyük çocuk seni kandırmışBenim öyle oldu. 1. Ne kadar sakinse bu o kadar huysuz
Benim ki hareli yeşil görünüyor şuankizlar bebisinizin goz rengi nedir? Sonradan degisecek mi? bizimki hala ayni renkte boyle devam eder mi?
30 günlükken 4260 idibenimki ytmisti geçen hafta bugün de çektim parayı
bebeğin kaç kilo 2 sıkıyor mu artık bende 2 numara kullanıyorum sipariş vercem 3 mü versem siparişi
Hangisini kullanıyorsun canim telsiz olarakKızlar biz baby me alt açma örtüsü kullanıyoruz.
40 lısı 38 tl.
Üstelik dört al üç öde var.
Aldığın modele göre değişiyor canım o.
Kimisinin görüntüsü telefondan izleniyor, onlarda gerekiyor diye biliyorum.
Bizim ayrı ekranı var; kamera ekran birbirine bağlanıyor.
WiFi gerekli değil.
Çok geçmiş olsun.
Allah’ım inşallah tez zamanda şifa olsun.
Biz de eşimin ailesi ile bir dünya sıkıntı yaşadık doğum oldu olalı.
Görüşmüyorduk zaten ama ne yapıp edip üzdüler beni.
Yemekten içmekten kesildim.
Ama sonra hiç bir şey bizden önemli değil dedim.
Canını her neye sıktıysan sıkma.
İnan en önemlisi sen ve bebeğin bu süreçte.
ah canim benim coooook gecmis olsun neden boyle oldun kiBu sabah 7 de şiddetli sancıyla uyandım çığlık çığlığa. Ölüyorum zannettim. Eşim ambulansı aradı hemen hastaneye kaldırdılar. Bütün terkikler yapıldı. 12 parmak bağırsağım delinmiş. Acil ameliyata aldılar.
Allah rızası için bana dua edin. Bebeğim evde kv bakıyor.
Doktor stres ve sıkıntı sinir sebep diyor. Bundan sonra dünya umurumda değil
sicak havlu normal sagmak icinde yapilir mi acaba??Ilerledıyse canım doktora gıt ılerlemedıyse sıcak havlu yapıp bosaltman lazım sagma makınesı ıle ama ful sagman kazım pörsümüs gögsün kalacak 300 ml fazla sagmıstık bız mastıt olunca sütte acı oluyor bebek ıcmek ıstemıyor
Eskiden kancalı igne arkası ile alırlarmış ben de öyle yapyrm dger aldklrmi beceremdmYaaa okuyunca kahkaha attım aynı bende öyle yapıyorumfındım kadar burnundan kocamsn sümükler çıkıyo otri bebe çekemiyo pek
Hangisini kullanıyorsun canim telsiz olarak
Benimde oyle oldu bak bu saatte kucugu degil buyugu uyutmaya calisiylrum dogdugundan beri huysuz hattta diyorum bazen biz bunu buyuyemedik ikinci neyimize diye.Bide 1. Huysuz sa 2. Sakin olur derler pehhh hep kandırmaca, gelmeyeceğim oyuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?