2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hergün kullanıyorum tıkanıyo hergün burnu hastada değil serum fizyolojik tamamda otri bebe niye zararlı canım

Olmaz canım bol bol 7 8 damla koy fızyolojık serım dogal bırsey ben ıslatıp tel tokanın tersı ıle alıyorum obur seylerı beceremedım
Yaaa okuyunca kahkaha attım aynı bende öyle yapıyorum fındım kadar burnundan kocamsn sümükler çıkıyo otri bebe çekemiyo pek

Bide 1. Huysuz sa 2. Sakin olur derler pehhh hep kandırmaca, gelmeyeceğim oyuna
Yokkkkkkk inanma sakın. Aynı olacağını Göze alabiliyorsanız yap. Uslu bebek olursa ekstra sevindirici bir şey olur. Ama unutacaksın emin ol çok büyük ihtimalle de yapacaksın. Çünkü az büyüsün her zorluğa fazlasıyla değdiğini düşüneceksin yani şu an düşündüğünden daha Harika daha güzel bir duygu yaşayacaksın. Çokk eğleneceksin. Hayatın daha anlamlı olacak. Yaşadığında bana hak vereceksin emin ol.

İlk oğlumda aynı şekilde kitaplar okudum ,sallamadım uyku saatlerini hiç şaşırmadan uyuttum kimseye gitmedim 8 de evde olup uyutmak için :) ama hep geceleri uykusuz bi çocuktu ve o rutinleri ancak 2 yaşından sonra algılıyor çocuk boşa yıpratmışım kendimi bundada ayağıma alıp dizimi izledim memede yemek yaptım falan çok düzenli bi çocuk pazartesi 2 aylık olacak inşallah şimdiden saat 8 de uyuyor ama öncesinde neredeyse hiç uyumuyor 10 ar dk ve kakasını bile hergün 16-17 arası yapıyor yani demem oki arkadaşım evet kesinlikle rutin oluştur çiş diş yatak :) ana çok ta kasma sen rahat olursan oda rahat olacaktır ve daha çok erken bugünlerin tadını çıkar kokla öp çünkü çook çabuk büyüyorlar

Ben hergün kullanıyorum tıkanıyo hergün burnu hastada değil serum fizyolojik tamamda otri bebe niye zararlı canım

Ay bilmiyorum ki, bence zararlı değil ama çok kullanma kendi hapşırsın atsın diyorlar, ben dayanamıyorum valla minnoşum öyleyken

Valla ben de çok kasmamaya karar verdim, minnoşların bugünleri geri gelmeyecek sonuçta. Ne kadar tadını çıkarsak kardır.

Efelihayat kuzuumm çok geçmiş olsun. Duşta sıcak suyun altına her girişimde sağıyorum elimle masaj yaparak, rahatlatıyor.

K ktphncanne ay geçmiş olsun Allah şifa versin.

Allahım çok amin

Hangisini kullanıyorsun canim telsiz olarak

ah canim benim coooook gecmis olsun neden boyle oldun ki Allah iyiligini versin insallah, nekadar stres yaptinda delinmeler filan olmus yahu, yapma kendine boyle seyleeer!

sicak havlu normal sagmak icinde yapilir mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…