2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yeni gördüm canım çok geçmiş olsun allah korumuş dualarım seninle hemen iyi olup sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

kızlar merhaba...
52 günlük olduk biz.
fakat 1 haftadır yanakları hep egzema oldu.
doktor bir sey demedi pek.
nemlendirin bol bol dedi.
yumurta çikolata vs yeme çok.fazla dedi.
geçmedi aksine arttı.
cildiyeye götursek bebekle ilgilenirler mi?

ah canim benim coooook gecmis olsun neden boyle oldun ki Allah iyiligini versin insallah, nekadar stres yaptinda delinmeler filan olmus yahu, yapma kendine boyle seyleeer!

sicak havlu normal sagmak icinde yapilir mi acaba??
Yapılır canim. Ben bazen tam bosalmadigi hissettigimde yapıyorum masaj da yapıyorum oyle sagiyorum etkisi oluyo

Canım bebeğim küvezde iken hangisi derken hastann denedim ve öyle rahat geldi ki.
Mamajoo 2li elektrkli aldim pc ile bile şarj oluyor. Hassas oldgm halde yara yapmadı coo rahat şuan sagarkn yazyrm sana
Bende alacağımda kararsız kaldım çekim gücünden.

Krem vermedi mi dr?
Kardesimin bebegi de olmustu alnında
Krem verdi dru.
Gecti,cok gecmis olsunnn

yok yaa.
yumurta , baharat ve kuruyemişlerden uzak dur dedi
nemlendirin dedi.
doktor biraz ilaç sevmiyor.
yani son çare ilaç olsun diyor.
bizimde dunden beri yuzumuzde sivilceler var. azcik sicak tuttugumdan oldugunu saniyorum ben, havalar sogudu almanyada kiyamiyorum kadifelere gecis yaptim. hasta olmasin daha cok ufak diye. kendi sutumden surdum bikac kez gecirmedi. az once banyodan sonra bi guzel yagladim. gecer nasilsa onemsemiyorum.

ah canim benim coooook gecmis olsun neden boyle oldun ki Allah iyiligini versin insallah, nekadar stres yaptinda delinmeler filan olmus yahu, yapma kendine boyle seyleeer!

sicak havlu normal sagmak icinde yapilir mi acaba??
Hızlandırır canım süt akısını hızlandırıyor ama sormak lazım bılmıyorum genelde dus alıp sagarsanda hızlı akar süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…