Bu sabah 7 de şiddetli sancıyla uyandım çığlık çığlığa. Ölüyorum zannettim. Eşim ambulansı aradı hemen hastaneye kaldırdılar. Bütün terkikler yapıldı. 12 parmak bağırsağım delinmiş. Acil ameliyata aldılar.
Allah rızası için bana dua edin. Bebeğim evde kv bakıyor.
Doktor stres ve sıkıntı sinir sebep diyor. Bundan sonra dünya umurumda değil
Canım bebeğim küvezde iken hangisi derken hastann denedim ve öyle rahat geldi ki.
Mamajoo 2li elektrkli aldim pc ile bile şarj oluyor. Hassas oldgm halde yara yapmadı coo rahat şuan sagarkn yazyrm sana
kızlar merhaba...
52 günlük olduk biz.
fakat 1 haftadır yanakları hep egzema oldu.
doktor bir sey demedi pek.
nemlendirin bol bol dedi.
yumurta çikolata vs yeme çok.fazla dedi.
geçmedi aksine arttı.
cildiyeye götursek bebekle ilgilenirler mi?
ah canim benim coooook gecmis olsun neden boyle oldun ki Allah iyiligini versin insallah, nekadar stres yaptinda delinmeler filan olmus yahu, yapma kendine boyle seyleeer!
sicak havlu normal sagmak icinde yapilir mi acaba??
Canım bebeğim küvezde iken hangisi derken hastann denedim ve öyle rahat geldi ki.
Mamajoo 2li elektrkli aldim pc ile bile şarj oluyor. Hassas oldgm halde yara yapmadı coo rahat şuan sagarkn yazyrm sana
kızlar merhaba...
52 günlük olduk biz.
fakat 1 haftadır yanakları hep egzema oldu.
doktor bir sey demedi pek.
nemlendirin bol bol dedi.
yumurta çikolata vs yeme çok.fazla dedi.
geçmedi aksine arttı.
cildiyeye götursek bebekle ilgilenirler mi?
bizimde dunden beri yuzumuzde sivilceler var. azcik sicak tuttugumdan oldugunu saniyorum ben, havalar sogudu almanyada kiyamiyorum kadifelere gecis yaptim. hasta olmasin daha cok ufak diye. kendi sutumden surdum bikac kez gecirmedi. az once banyodan sonra bi guzel yagladim. gecer nasilsa onemsemiyorum.
ah canim benim coooook gecmis olsun neden boyle oldun ki Allah iyiligini versin insallah, nekadar stres yaptinda delinmeler filan olmus yahu, yapma kendine boyle seyleeer!
sicak havlu normal sagmak icinde yapilir mi acaba??