2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
duskapani, 28, 5.11.2018, 12.08.2019, belli değil, ilk bebek, Balıkesir, 56,5 ,teşekkürler:)

Canım göbeğe evet daha sık yapmak lazım ama bel kısmı da çok çatlıyormuş orayı unutma
Bel kısmı hiç aklıma gelmemişti canım oraya da sık süreyim ben ilk olunca tecrübesiz oluyoruz

çok başka türlü ağrısı oluyor. bir de cocukla dinlenmek te zor. sizinde 2 yaşında değil mi büyüğünüz
aynen camım 2 yaşına girecek nisanda inşallah.zor oluyor canım özellikle başım ağrırken babası gelince direkt veriyorum oğluşu yemekten sonra hemen yatıyorum .bazen park diye ağlıyor içim parçalanıyor dayanamıyorum parka götürüyorum ama ben bitiyorum artık.bugün iyiyim mesala çok şükür temizlik bile yaptım .

Biz tam iki olduk bugun asiya gittik yikti basimiza saglik ocagini benimki hala pek konusmuyor ona kafam takiliyor baba dede su aba araba gibi tek kelimeler soyluyor gel git gibi pazartesi doktoruna soracagim bakalim ne diyecekler

Evet kesinlikle çok güzel söylemişsin bi sürü örnekler var benimde bildiğim mesela bi arkadaşıma down sendromlu denmiş hamileyken maşallah çocuk Aslan gibi 9 yaşında şimdi yine yeni Doğum yapan bi tanıdığım var testler tertemiz çıkmış ama çocukta maalesef bazı sıkıntılar var Allahım hayırlısını versin ben ikiz olduğu için sadece ultrasonda baktırmayı düşünüyorum kanda doğru sonuç vermezmiş zaten ve doğruluğu da %100 değil maalesef

Merhaba bugün ikili tarama testimin sonucunu aldık çok şükür çok iyi çıktı . Bir yazı okudum 2 li tarama yaptıranların 3'lu ve 4'lu tarama yaptırmaları sadece kafa karisikligina yol açar o yuzd n yaptirmamak daha iyi diye . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili doktorundan bilgi alan varmı ?

Maşallah yavruna inşallah hep böyle sağlıklı olur. Seninle aynı günlerimiz benimde bugün 11+5 haftalık benim kontrolüm haftaya nasipse ve ben çok merak ediyorum ne durumda olduğunu

Bebeğin rahatsızlığına göre tedavi durumu değişiyor çok yakın arkadaşım yaşadı 4 lü testte çıktı bebek anne karnında tedavi edildi ve sağlıklı doğdu.testi yaptırmasaydı zeka geriliği olan bi bebeği olacakmış böyle durumlar var 2 seçenek var sadece diye kesin konuşmamak gerekir doktoronuza konuyu danışabilirsiniz tabi kii herkesin kendi tercihi fikir alışverişleri için bu forumdayız o yüzden bilgiyi paylaşmak yanlışı düzeltmek gerekir

benim yüzümde çok kuruluk oldu bende kararsız kalıyorum çok fazla kozmetik ürünü de kullanmak istemiyorum Hindistan cevizi yağı ile nemlendiriyorum

Yağı duştan önce mi sonra mı kullanıyorsun canım

@selinyrbkn canım benim azalacak yere artıyor mide bulantısı hep vardı ama 11. Haftaya dek kusmamistim bu hafta 3 kere kustum şaşırdım bende ne yapacagimi azalır diye beklerken ayyuka çıktı :-s
Bende de aynı şekilde oldu canım 2. Haftada bir kusarken bir anda her gün kusmaya başladım

Eki Görüntüle 2228550 Kızlar bacak aramız tam 11haftalık.Ne dersiniz kız mı erkek mi?
Bana kız gibi geldi ama hiç anlamam söyliiim :)

Harika bir tablo çok beğendim

Hayırlısı olsun inşallah bakalım

Kızlar tuhaf bir ağrı var karnimda hanı sanki spor yaparsın karn kasların agirir ya onabenziyor yurudugumde artıyor akıntıda da artış var çok aşırı değil ama normalden biraz daha fazla gibime geldi koku yok şeffaf benim gibi olan var mı yada bir fikri olan ins tehlikeli bir durum yoktur bebisler iyidir ayın 4 inde randevum daha cok var ki doktorada sorayim

Kendini yorduysan ondan olmuştur. benimde yorulunca dediğin gibi oluyo dinlenince geciyo canım

Maşallah yavruna inşallah hep böyle sağlıklı olur. Seninle aynı günlerimiz benimde bugün 11+5 haftalık benim kontrolüm haftaya nasipse ve ben çok merak ediyorum ne durumda olduğunu
Evet canım aynıymış günlerimiz inşallah sağlıklı devam eder sağ ol canım senin de inşallah çok sağlıklıdır ve öyle devam eder:) çok heyecanlı bir şey seninki daha da büyümüş olur haftaya el sallar sana

Bugun ikili testle ilgili doktorum bilgi verdi ikili taramada sadece genetik anomalilere bakilir bunlarin da tedavisi yoktur dedi. Sizin dediginiz gibi bir tedavi durumu detayli ultrasonda kalbinde veya organlarinda vs bir rahatsizlik cikarsa olabilir.

Bende mutlu olmaya calisiyorum kanamam agrim yok diyorum kalp atislari cok iyiydi son gordugumde birde doktorum normal 2 haftada bir gel diyince rahatladim bisi olsa her hafta cagirir diyorum
cnm sorun olsa birak haftada 1; haftada 2-3 cagiriyorlar...

ikizlerde ikili tarama yapmiyorlar diye biliyrm canim; hatali oluyormus baya.

gozun aydin. 2li temizse digerlerini yapmiyorlar sanirim..

Bebeklerimiz Allah’a emanet canm, Allah korusun hepsini.

4 lü testin tedavi imkanı belki vardır araştırmadım fakat 2 li tarama testinde Down sendromuna bakılıyor genetik bir rahatsızlık olduğu için de tedavisi yok maalesef. Doktorumla da konuştum araştırdım okudum. Allah korktuklarımızla sınamasın bizleri de. Size de sağlıklı sıhhatli bir Doğum diliyorum iyi akşamlar.

oglumdayken dr taramalarin sadece genetikle ilgili oldugunu, tedavi edilecek bir durum olmadigini, 2li 3lu ve 4lu taramalarda sorun cikarsa sonunda amniyosentez yapilacagini ve sorun cikarsa alinacagani soylemisti. tedavi sansi yok demisti. ama detayli ultrasondan sonra belki bir mudahele yapilabiliyordur. ondan tam emin degilim.

muhtemelen rahim buyumesinden kaynaklidir canim.

Hayırlı olsun gözünaydın. 2 li temiz çıktıktan sonra 3 lü ve 4 lü ye gerek duymuyor bir çok doktor. Senden de istemeyebilir.

Yaaa bana da öyle demişti çok değişik bi durum dimi hiç hissetmiyorum bende maşallah kuzuya 1 hafta önde gidiyor o zaman

Öyle mi.. hmm bende Perşembe gidicem o zaman sorayım devlette ki doktorum vermişti bunu bana zaten hiç bir ilaç kullanmasını sevmiyorum inşallah gerek kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…