2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şeker yüklemesi diyince insanlar çok şekerli şey zannediyorlar ama benim içtiğim bir bardak elmalı gazozdu. eğer o kadarda şeker almıyorsanız yada bir tabak makarna yemiyorsanız yaptırmayın ama o içecek hemen hemen o kadarlık bir şekerdi. canan karataya katılıyorum yaptırmayın eğer onun dediği gibi besleniyorsanız ama benim gibi bir oturuşta bir dilim pasta yada bir tabak makarna yiyorsa anne bence yaptırmalı tabi ki herkesin kendi görüşü

Canım, bana makarna ,pilav , ekmek vb hamurişi , şuruplu tatlılar , yarım dilimden fazla pasta, asitli içecek birazcık yesem içsem çarpıntı yapıyor direkt. O yüzden kendimle ilgili öngörüm yaptırmamak yönünde ama yapanlara da yaptırma zararlı diyemem tabi ki bana dokunan başkasına dokunmaz sonuçta kimseyi etkilemek gibi olmasın.

Başka yapılan test var mı acaba biliyor musunuz 2li , 3lü test ve şeker yüklemesinden başka?

çok sevindim iyi olmasına. bir cinsiyet daha belli oldu neredeyse. ben hareketliyken göremedim daha inş pazartesi
İnşallah görürsün canım sen de yazarsın pazartesi:) ben çikolata yiyip gidecektim unutmuşum üzüldüm hareket etmiycek diye ama zıplıyordu bizimki:)) üstelik çok tok da değildim sabah kusmuştum filan ama onun keyfi yerindeydi maşallah

Merhabalar, beni de listeye ekler misin P Pisay
Pineapple, 30, 23.11.2018, 29.08.2019, Cinsiyet henüz belli değil, ilk bebek, yurtdışı, 53

Canımmm masallah masallahh:) normal cıkmıs sonucun da. Bence de hazırlık yapma ne olur ne olmaZ biraz daha bekle

Canımmm masallah masallahh:) normal cıkmıs sonucun da. Bence de hazırlık yapma ne olur ne olmaZ biraz daha bekle
:)) yok canım hiç hazırlık filan yapmıyorum zaten hiçbir şey almadım daha bir iki ay daha geçsin de hayırlısıyla ondan sonra alırım bir şeyler herhalde:)

Merhabalar benim de 12+0da doktorum yuzde 85 kiz dedi:) Kese icinde zipliyordu elleri ayaklari hareket ediyordu cok sasirdim ziplamasini gorunce:)
Ay ne güzel canım ben de çok şaşırdım zıpladığını görünce çok ilginç bir duygu:) bakalım cinsiyetler kesinleşsin de kaç kız kaç erkek annesi olacak buralarda:))

Yok canım bana bisey demedi dr, bi sonraki randevuya belli olur o da eger gösterirse dedi 16.haftada gel dedi ben 17+0 icin randevu aldım
Ha anladım canım :)) ben de sormasam söylemiyordu ama sorunca da kıza benzettim dedi bakalım ne zaman kesinleşecek:)

Ha anladım canım :)) ben de sormasam söylemiyordu ama sorunca da kıza benzettim dedi bakalım ne zaman kesinleşecek:)
Bakalım doğru mu tahmini :) hayırlısı olsun erkek kız hiç farketmez evlat evlattır. Ama senin içinden geçen var mı acaba ? Mesela bana başından beri erkekmiş gibi geliyor sanki

Ayrintili ultrason yapiliyor 20. Haftada birde bir arkadasima doktoru plesantadan bebege kan akisini olcturen bir test yaptirdi neden yapildi bilmiyorum artik riskli mi goruldu birde kan uyusmazligi varsa indirect coombs yapiliyor bana yapildi son ay her gidiste nst cekiliyor

Bakalım doğru mu tahmini :) hayırlısı olsun erkek kız hiç farketmez evlat evlattır. Ama senin içinden geçen var mı acaba ? Mesela bana başından beri erkekmiş gibi geliyor sanki
Ben hamile kalmadan önce hep kız isterdim ama öğrendiğimden beri hep erkek diye hissettim canım ya hatta kıza benzettim deyince şaşırdım bile baya erkek bekliyordum dediğin gibi sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da hiç önemli değil cinsiyeti:)

SeymaBakan
29
05.11.2018
12.08.2019
Cinsiyet belli değil
İlk bebeğim
İstanbul
Malesef 85

merhaba, uzun zamandır takip ediyorum. nasipse bende ağustos annesi olacağım. benide tabloya ekler misiniz?
pratik45
29
18.11.2018
25.08.2019
ilk bebeğim
manisa
68

SeymaBakan
29
05.11.2018
12.08.2019
Cinsiyet belli değil
İlk bebeğim
İstanbul
Malesef 85
sanırım kilonuz için o yüzü koydunuz umut vermek istedim. ilk bebeğime 75 kilo ile hamile kaldım. 12 kilo aldım. 1 hafta sonra tartıda 76 kiloydum. az kilo alırsanız hemen eski hale dönersiniz bende 70 le hamile kaldım amacım az kilo almak. tabi sütüm olsun diye 5 ayda 9 kilo aldım o hatayı tekrarlamayacağım

Gözünaydın canm çok sevindim. Sağlıkla gelsin inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…