Kızlar tuhaf bir ağrı var karnimda hanı sanki spor yaparsın karn kasların agirir ya onabenziyor yurudugumde artıyor akıntıda da artış var çok aşırı değil ama normalden biraz daha fazla gibime geldi koku yok şeffaf benim gibi olan var mı yada bir fikri olan ins tehlikeli bir durum yoktur bebisler iyidir ayın 4 inde randevum daha cok var ki doktorada sorayim
cocugum konusmuyor diye uzulen arkadaslarim. bunaltmayin kendinizi.
onemli olan kendi dilinde de olsa derdini anlatmasi, komutlarinizi almasi... benim oglumun konusmasi 3.5 yasinda anlasilir oldu.
bu durum genetikte oluyor. ben 3 yasimda konusmusum. yigenim ve oglumda 3 yasinda konustu.
canım duyan çocuk illaki konuşurmuş benim yeğenim tam 3 yaşına kadar sadece bi dedi .şimdi susturana aşk olsun .
ama anneler olarak biz endişeleniyoruz.hatta kontrole gittiğimde sıra beklerken çocuk konuşuyordu sürekli annesi 3 yaşına kadar anne bile demedi dedi.benim oğlanda aynı canım tek kelimeler söylüyor cümle kuramıyor daha böyle böyle konuşacaklar Allahın izniyle cnm
Hee seyi anliyor tek kurdugu cumle baba gel dede gel aba gel bende bazen diyorum konusmayan cocuk kalmamis bazende endise ediyorum amam ya bu annelik cok enteresan bir de bu dogmadan oglumu bezden cikarirsam benden iyisi yok
snowmotion
canım komşumun da kızı şubat 22 de tam 2 yaş dolduruyor oda aynı baba dede anne babanne annanne dışında kelimesi yok zamanla gelişir dil özellikleri daha minikler
Nub teorsinin doğruluk orani nedir ?
11+1 de doktor aa pipi gördüm dedi . Ama 2 hafta sonra netlestirelim demişti. Fotografta da nuba göre baktığımda çıkıntı yukarıya doğru.
snowmotion
benim oğlumda 2,5 yaşından sonra konuştu onun öncesinde hep tek kelime söylüyordu. Her dediğimizi anlıyor getiriyor götürüyor ama konuşmuyordu. Yanında sürekli konuşuyorduk ilgileniyorduk ama derdini anlatamadığı için daha da hırçın oluyordu. Kayınvalidem sürekli doktora mı götürsen diyordu. Kendi doktoru normal bundan sonra başlar demişti. 3 yaşından önce söküldü çok şükür şimdi de susturamıyoruz.
Merak etme takma hiç 5-6 ay sonra bile farkeder
Cok teskkur ederim yazdiklariniza pozitif seyler duymaya ihtiyacim var bir sorun olmadigini dusunuyorum karmasik cumlelerimizi bile anliyor umarim kisa surede konusur ayrica cokta hircin dediginiz gibi
Bilmiyorum ki canım belki de o tutuyordur aslında B6 vitamininin bulantı üzerinde baya etkisi varmış araştırmalara göre premesis de de o vardı. Ben bir süre kullanmamayı deneyeceğim çok kötü olursam başlarım belki hiç istemesem de:/
snowmotion
canım komşumun da kızı şubat 22 de tam 2 yaş dolduruyor oda aynı baba dede anne babanne annanne dışında kelimesi yok zamanla gelişir dil özellikleri daha minikler
Teşekkür ederim cnm aldım battaniyemi yatıyorum öylece ins geçer
Arkadaslar selam herkese.. bugun kontrolum vardi bende sut tuketemedigim icin uzuluyordum doktoruma ilettim kalsiyum destegi mi yazsaniz diye sorunca .. o da sut icmeni zaten istemiyorum yogurt yumurta ispanakta bile kalsiyum var ordan zaten aliyosun dedi.. ve ekledi icebilceksen keci sütü ic dedi anne sütüne ennyakin sut keci sutu dedi. Bunu kafa karistirmak icin soylemedim. Birkac yorumda keci sutu ile düşük hakkinda biseyler yaziyordu. Demem o ki siz doktorunuza sorun guveniyosaniz ne derse onu yapın :*
Evet canım aynıymış günlerimiz inşallah sağlıklı devam eder sağ ol canım senin de inşallah çok sağlıklıdır ve öyle devam eder:) çok heyecanlı bir şey seninki daha da büyümüş olur haftaya el sallar sana
Arkadaslar selam herkese.. bugun kontrolum vardi bende sut tuketemedigim icin uzuluyordum doktoruma ilettim kalsiyum destegi mi yazsaniz diye sorunca .. o da sut icmeni zaten istemiyorum yogurt yumurta ispanakta bile kalsiyum var ordan zaten aliyosun dedi.. ve ekledi icebilceksen keci sütü ic dedi anne sütüne ennyakin sut keci sutu dedi. Bunu kafa karistirmak icin soylemedim. Birkac yorumda keci sutu ile düşük hakkinda biseyler yaziyordu. Demem o ki siz doktorunuza sorun guveniyosaniz ne derse onu yapın :*
Nub teorsinin doğruluk orani nedir ?
11+1 de doktor aa pipi gördüm dedi . Ama 2 hafta sonra netlestirelim demişti. Fotografta da nuba göre baktığımda çıkıntı yukarıya doğru.
Çıkıntı yukarıya doğru ise erkek oluyor canım. Araştırmalar hep ingilizce kaynaklı canım. Yurt dışında bilinen birşey zaten bu. Bizim ülke geride kalmış herşeyde olduğu gibi. Allah gönlüne göre sağlıklısını versin canım. Yani insan olan birşeyi görür göbek bağıylada karışmaz herhalde pipi yani bu tekrar gidince kesin söyler artık
Ah keşke canım yataktan kalkmaya korkuyorum sabah ki zaten gece de doğru düzgün uyuyamıyorum hiç. Ben yine bir şeyler yiyebiliyorum içebiliyorum çok şükür inşallah sen de yiyip içebilirsin tamamen geçer canım çok zor bulantı kusma
En son 8. Haftada artik normal bi gebelik diyebiliriz kese hizli buyuyor farki kapatacak dedi ama tabi korkuyorum 8. Haftada giderken kurtaja hazirlikli gittik ama iyi haberler geldi o kdr stres yaptimki migrenim tuttu bunda da korkuyorum kotu bir sey der mi acaba diye