2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım yat dinlen bence kalkma yataktan bu akşam geçen gün misafirlipe gittim çok yürüdüm oturdum kalktım aynı şey banada oldu dinlenince geçti

Benimde ailemin erkek çocukları 4 yaşından önce konuşmuyor genetik herhalde eninde sonunda konuşuyorlar

Hee seyi anliyor tek kurdugu cumle baba gel dede gel aba gel bende bazen diyorum konusmayan cocuk kalmamis bazende endise ediyorum amam ya bu annelik cok enteresan bir de bu dogmadan oglumu bezden cikarirsam benden iyisi yok

snowmotion canım komşumun da kızı şubat 22 de tam 2 yaş dolduruyor oda aynı baba dede anne babanne annanne dışında kelimesi yok zamanla gelişir dil özellikleri daha minikler
Canım yat dinlen bence kalkma yataktan bu akşam geçen gün misafirlipe gittim çok yürüdüm oturdum kalktım aynı şey banada oldu dinlenince geçti
Teşekkür ederim cnm aldım battaniyemi yatıyorum öylece ins geçer

Canım ultrasonun kalitesi düşük yoksa tam yan duruyor belli olsaydı söylerdim nub teorisine göre
Nub teorsinin doğruluk orani nedir ?
11+1 de doktor aa pipi gördüm dedi . Ama 2 hafta sonra netlestirelim demişti. Fotografta da nuba göre baktığımda çıkıntı yukarıya doğru.

Cok teskkur ederim yazdiklariniza pozitif seyler duymaya ihtiyacim var bir sorun olmadigini dusunuyorum karmasik cumlelerimizi bile anliyor umarim kisa surede konusur ayrica cokta hircin dediginiz gibi

Anladım canım o zaman tutuyordur yine de ben de nöbetçi eczaneden aldırıcam kusmalarım baya şiddetlendi çünkü

Ozellikle kiz cocuklari nasil konusuyorlar oglumun yasiti bu erkekler bebekkende konusmuyor anacim

Arkadaslar selam herkese.. bugun kontrolum vardi bende sut tuketemedigim icin uzuluyordum doktoruma ilettim kalsiyum destegi mi yazsaniz diye sorunca .. o da sut icmeni zaten istemiyorum yogurt yumurta ispanakta bile kalsiyum var ordan zaten aliyosun dedi.. ve ekledi icebilceksen keci sütü ic dedi anne sütüne ennyakin sut keci sutu dedi. Bunu kafa karistirmak icin soylemedim. Birkac yorumda keci sutu ile düşük hakkinda biseyler yaziyordu. Demem o ki siz doktorunuza sorun guveniyosaniz ne derse onu yapın :*

İnşallah canım bende öyle umuyorum bi hareketlerini falan görsek en azından içim daha rahat olacak

oh madallah. hadi gozun aydin

Nub teorsinin doğruluk orani nedir ?
11+1 de doktor aa pipi gördüm dedi . Ama 2 hafta sonra netlestirelim demişti. Fotografta da nuba göre baktığımda çıkıntı yukarıya doğru.
Çıkıntı yukarıya doğru ise erkek oluyor canım. Araştırmalar hep ingilizce kaynaklı canım. Yurt dışında bilinen birşey zaten bu. Bizim ülke geride kalmış herşeyde olduğu gibi. Allah gönlüne göre sağlıklısını versin canım. Yani insan olan birşeyi görür göbek bağıylada karışmaz herhalde pipi yani bu tekrar gidince kesin söyler artık

Sağol canım ben de yiyorum az bişey ama durmuyor midemde

Ben senin yazdıklarını okumuştum ve dua etmiştim bence sen gönlünü ferah tut öyle git. madem arayı kapatacakmış biraz zaman ver miniğine

Kızlar daha önce hiç olmamıştı böyle. Gündüz karnımda az öncede rahim çevremde kasılmalar oldu. Bunlar oldu mu siz de de?

Ben senin yazdıklarını okumuştum ve dua etmiştim bence sen gönlünü ferah tut öyle git. madem arayı kapatacakmış biraz zaman ver miniğine
Azimli benim bebisim doktor sagliksiz demisti kendi bile sasirdi son kontrolde hersey normaldi bnce simdide hersey normal pzartesiye sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…