2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de bugün kontrolüm vardı ikili tarama için gittik haftaya belli olucak sonucu cinsiyetini erkeğe benzetti bir çıkıntı görüyorum dedi haftaya daha net olur dedi koku hassaiyet için endemesis burun spreyi önerdi birde multivitamin hapını bir hafta ara ver bulantıların azalırsa iştahın açılır dedi benim gibi ağır geçirenlere fikir olsun ben bir hafta bütün ilaçları kesicem

gozun aydin

Ankara'dayım hala doktor hastane seçimimi yapmadım. Ankaradakiler nereye gidiyorsunuz
Canım ben koru da cigdem hanima gidiyorum. Daha once zahide hanima gittim cok iyi bir doktor oda ama aşırı hastası var randevular 1-1.5 saat gecikiyordu hep haliyle muayene de biraz kısa sürüyor gibiydi tabi bu o zaman gebeliğin cok basi oldugu icinde kisa oluyordu.

Herkese merhaba arkadaslar, cinsiyeti ogrenmek icin sabirsizlaniyorum. Garanti olsun diye 2li taramaya 13haftalik olunca gideyim diyorum, gec kalmis olmam sanirim, sizce? Hala bulantisi olan arkadaslara sifalar diliyorum, Allah bize de bebeklerimize de sagliklica gecirmemizi nasip etsin hamileligi.

Çiğdem Hanımdan memnunmusun peki canım. Medical Park'da Pınar Hanım var. Onda doğum yapan arkadaslarım çok memnundu. Ya ona gitçem ya da koruya

Amin canım, ikili tarama için 11-14 hafta arası dendiği için 13.hafta geç olmaz ama ben bir yerde ne kadar erken o kadar iyi diye okumuştum o yüzden 11+5’te gittim.

Arkadaşlar iyi akşamlar size bir sorum olacaktı acaba aranızda ara ara adet sancısı gibi agri ceken var mi heran adet olacakmış gibi 1 saat içinde bitiyor ağrı 2 gunde 3 günde bir oluyor anormal bir durum mu yoksa benden baska olan var mi merak ettim doktor kontrolüm salı günü icim hic rahat degil suan 10+5 haftaligim cevap yazarsaniz cok sevinirim

Benmde oluyor cnm merak etme normaldir rahim büyüdüğü için agryodur bnce ben doktra sormadım ama gittiğimde herşey normaldi hala ara sıra ağrır iyi bisey bnce :)

Be
Benim ara ara ağrım oluyor öyle gün içinde dinlenince geçiyor sonra tekrar başlıyor doktora sorduğumda normal demişti. bir yerde okudum sanırım hamileliğin ilk aylarında özellikle adet günlerinde böyle ağrılar olabiliyormuş içinizi ferah tutun ama gene de muayenede doktora sorun derim

Çiğdem Hanımdan memnunmusun peki canım. Medical Park'da Pınar Hanım var. Onda doğum yapan arkadaslarım çok memnundu. Ya ona gitçem ya da koruya
Evet memnunum ilgili bir doktor. Bir sorun yaşamadığım sürece devam edeceğim inşallah . Koruda aslihan hanim var bir de ona hic gitmedim ama memnun olan cok hastasi var sosyal medya da

normal canim. siddetli birsey degilse tabi.
hatta regl donemi sinirini, regl donemi gelince yasiyorum ben.

Oyle mi, ben de 12+2 oldum, ben de geciktirmeyim oyleyse , tesekkur ederim :)

9+3te gittim en son..dr hususi 12.ci haftami hesaplayip 12+3te cagirdi. testler icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…