2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bugun ikili teste gittim. Test sonucu iyi galiba onu detaylı kendi doktoruma sorucam. biz bol bol bebeğimizi izledik. Bi hareketli halini göremedik sayılır ben tek gittiğimde görmüştüm hareketli hallerini. Yine uyuyordu ama benim de uykum vardı belki ondan uyumuştur:) böyle uyumaya devam ederse benim hissetmem zor gibi görünüyor:) herkese sağlıklı hamilelikler

Kızlar daha önce hiç olmamıştı böyle. Gündüz karnımda az öncede rahim çevremde kasılmalar oldu. Bunlar oldu mu siz de de?
Oluyor canım özellikle ani kalktığımda filan. Birkaç kez de hapşırırken oldu ama o nasıl bir ağrıydı yani bıçak saplanır gibi. Ani kalkmalarımdaki kasılmalar o kadar olmuyor kasılıp daha çabuk geçiyor. Rahim büyüdüğü için normal bunlar merak etme.

Anladim. Tabi sağlıkla gelsin de ne fark eder kız erkek :) merak bizim ki :)
Kordon değildi görüntü çok netti zaten yan duruyordu ayakları da havadaydı :)

Ben bugün çok kötüyüm kızlar bulantım azalmak yerine iyice arttı.Napcam böyle bilmiyorum

Maggiore
28
22.11.2018
29.08.2019
Cinsiyet belli değil
İlk bebek
Ankara
Kilo 66

Geriden geliyorum kızlar :)
Araya girip yazayım dedim, okumam gereken 20 sayfam daha var henüz :))

Hee seyi anliyor tek kurdugu cumle baba gel dede gel aba gel bende bazen diyorum konusmayan cocuk kalmamis bazende endise ediyorum amam ya bu annelik cok enteresan bir de bu dogmadan oglumu bezden cikarirsam benden iyisi yok
Bez konusunda bende dertliyim oğlum tam 2 buçuk yasında ve hiç bezi bırakmaya niyeti yok

Bez konusunda bende dertliyim oğlum tam 2 buçuk yasında ve hiç bezi bırakmaya niyeti yok

Bez konusunda acele etmeyin ve bebisinizi takip edin. Hazır olduģunu anlarsınız. Oglumda annem yüzünden 2.5 yasinda bezi biraktirmaya caliştım. Üzüldü sıpam. Tuttu tüm gün. Ağladı. Altına yapmadı. Bezi takınca koyverdi. bir hafta denedik. Simdi düsünüyorumda ne gerek varmis. 3yas dgünündan 2gün sonra artık büyüdün bezler sana olmuyor. Vb bir konuşma yaptım. Klozete oturdu. Ve Gece kacırması da hiç olmadı.
Görümcemin doktoru aliştir dedi. 2.5 yasinda iken. Onun oģluda gece gündüz hep kaçırdı. 3 yas dgününden sonra sadece arada gece kaçırıyor.
Akısına bırakın bence.

Cok teskkur ederim yazdiklariniza pozitif seyler duymaya ihtiyacim var bir sorun olmadigini dusunuyorum karmasik cumlelerimizi bile anliyor umarim kisa surede konusur ayrica cokta hircin dediginiz gibi
Ben çevremde çok duyuyorum hiç merak etme kendini Sakın bunun için strese sokma bebeğin de sıkıntıya girmesin. Oğlumla yaşıt kız çocuklarına bakar üzülürdüm ama İnan erkek çocuklarının nerdeyse hepsinde aynı şey yaşanıyor istisnalar tabi ki var. Rahat ol sen Allah’ın izniyle kardeşini karşılarken baya kafanızı şişirecek afacan

Benim midem çok hassas canm çoğunlukla süt yerine yoğurt tüketiyorum ben de. İnşAllah faydalanıyordur minikler.

Kızlar daha önce hiç olmamıştı böyle. Gündüz karnımda az öncede rahim çevremde kasılmalar oldu. Bunlar oldu mu siz de de?
Benim ani hareket yaptığım zaman oluyor. Yavaş ve sakin hareket etmeliyiz. Özellikle hapşırınca felaket yanma gibi bir sancı giriyor merak etme bir şey olmaz Allah’ın izniyle Karnımı tutarak hapşırıyorum genelde. Kalkarken yatarken daha yavaş hareket ediyorum.

Hayırlı olsun canm gözünaydın darısı başımıza bakalım. Sonraki gitttiğinde çikolata yiyerek git hoplar zıplar inşAllah. Daha anne karnında çikolataya alıştırıyoruz çocukları sonra niye bu kadar çikolata peşindesin diye kızıyoruz

Ben bugün çok kötüyüm kızlar bulantım azalmak yerine iyice arttı.Napcam böyle bilmiyorum
Canm ya çok geçmiş olsun. 12. Haftadan sonra biraz daha hafifliyor sanırım. Az kaldı. Allah yardımcın olsun. Çok şükür bu günlerimize şu bulantıları bile çekmek isteyen o kadar çok anne adayı var ki öyle düşün rahatlatmaya çalış kendini. Ağustos’ta nasipse öcümüzü alırız burnunu yicem ben benimkinin
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin, mutlu hafta sonları

Bu arada doktorum folbiol u bıraktırdı. Elenatal 1 diye bir hapa başlattı.

Sanırım ilk gebelik yaşayanlarda kasılma daha çok oluyor.
Yatarken kalkarken yan dönerek yapın. Ani hareket yapmayın. Gerisi olması gereken rahim büyüdügü için olan kasılmalardır diye düşünüyorum.
Benim 2. Gebeligim. Simdiye kadar sadece iki kere pıtı pıtı seyirme gibi bir seyler oldu.
Ama ilkinde bir ara 4.ay gibi sanırım. Adım atamadım. Kitlenip kaldım. Apandist sandık. Eşim kucaginda indirdi beni dört kat. Acile gittik. Birşey çıkmadi. Damara kasa baskı gelmiştir dediler. Sabaha geçmişti. Ama korkmuştum.

Ankara'dayım hala doktor hastane seçimimi yapmadım. Ankaradakiler nereye gidiyorsunuz

Ankara'dayım hala doktor hastane seçimimi yapmadım. Ankaradakiler nereye gidiyorsunuz
Canim ben ankarada değilim ama ins...da bi bayan doktor var ismi Zahide küçük yani benim bulunduğum yerde olsa ona gitmek isterdim, kesinlikle onu bi dene. Galiba özel koru hastanesindeymiş

Zorlamıyorum şimdilik. tuvalet kitapları aldım resimlerini görünce biraz hevesleniyo oturuyo ama daha hiç yapmadı. Yaza doğru biraz daha ısrar etmeyi düşünüyorum 3 yaşına yaklaşmış olacak. Zaten bizimki zorlamayla yapıcağı varsa da yapmıyo. Inşallah seninki gibi 3 yaşında alışır benim ki de yokda 2 bezli bebiş biraz sıkıntılı

Eki Görüntüle 2228878
Kızlar sizce bu ilk doğumunda giydirilse nasil guzel degil mi hem cok kalin değil ben cok begendim. Cinsiyetleri bi ogrenseydik
ayyy bu çok tatlı bayıldım .birkez daha anladımki kızım olsun çık istiyorum .cicili bicili neler vat kız bebekler için ama erkek bebekler için okadar seçenek olmuyor .benimde kontolüm cuma günü inşallah herşey yolundadır cinsiyetinide öğreniriz inşallah.

Çok haklısın canım.Allah ım isteyen herkese nasip etsin.Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah evlatlarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…