2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mutlaka soracağım gittiğimde Insallah bir sorun yoktur çünkü hematom vardı suan ne durumda bilmiyorum

Canım bir arkadaş tablo yapıcakmış o yüzden yazılıyor
O zaman bende yazayim
Portakallicilek
28
12.11.2018
19.08.2019
1. Bebek
Çorum
82

Ankara'dayım hala doktor hastane seçimimi yapmadım. Ankaradakiler nereye gidiyorsunuz
Canım ankarada okadar güzel doktorlar varki keşke istanbulda olsalar diyorum instagramdan bakabilirsin nasıl olduklarına. İsimlerini öğrenip etiketlerim seni

Kızlar iyi geceler. İzmirde önerebilceğiniz güzel ilgili alakalı işinin ehli bir kadın doğumcu varmı.?

Kızlar iyi geceler. İzmirde önerebilceğiniz güzel ilgili alakalı işinin ehli bir kadın doğumcu varmı.?

Canım benim önceden 2kaybım var riskli gebe olduğum için bir profa gidiyorum.Izmir İrenbe de Ümit İnceboz mükemmel ilgili bir doktor.Psikolog gibi resmen ses tonuyla konuşmasıyla içini rahatlatıyor insanın.Çok memnunum doktorumdan.Tek olumsuz yanı muayene ücreti yüksek.

Canım taramanın cinsiyetle bir alakası yok gitmişken ikisinide halledeyim diye düşünüyorsun sanırım. Fakat şöyle birşey var bilgilendirmek isterim. 2li test sonucu beklenmeyen bir durumla karşılaşırsan aldırma süren 13haftaya kadar oluyor bildiğim kadarıyla. Daha erken gidersen bence daha iyi olur. Cinsiyet %100 kız erkek demeleri için 16haftalık olması gerekiyor. 13haftalık kesin bilgi veremezler canım

Iyi aksamlar anneler. Ben yeni üye oldum herhangi birsey yapmama gerek var mi
Aramıza hoşgeldin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını.
Herhangi birşey yapmana gerek yok aslında. Burda fikir alışverişi yapıyoruz. Tecrübelerimizi paylaşıp birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz :) sohbetlerimize katıldıkça daha iyi görürsün zaten :) bunun dışında bi tablo oluşturulucak onun için bikaç bilgi gerekiyor.
Kullanıcı adın
Yaşın
Son adet tarihin
Bebeğinin doğum tarihi
Yaşadığın şehir
Başlangıç kilon
Bu bilgileri paylaşırsan senide tabloya ekler arkadaşımız :)

Evet o da görünür belki diyordum, su an 12+2 . En kisa zamanda gideyim ben, tesekkur ederim yorumunuz icin. Aclik tokluk farkediyor mu? Bi de vajinal bir muayene oluyor mu acaba 2li testte?

normal canim. siddetli birsey degilse tabi.
hatta regl donemi sinirini, regl donemi gelince yasiyorum ben.

9+3te gittim en son..dr hususi 12.ci haftami hesaplayip 12+3te cagirdi. testler icin.

Ben de en son 8+da gitmistim. Bu haftayi doldurmadan mutlaka gideyim. Tesekkurler

Evet o da görünür belki diyordum, su an 12+2 . En kisa zamanda gideyim ben, tesekkur ederim yorumunuz icin. Aclik tokluk farkediyor mu? Bi de vajinal bir muayene oluyor mu acaba 2li testte?
Canım henüz yaptırmadım 11+5 gibi yaptıracağım

gunaydin.
1 haftadir gecmeyen inatci öksürük var. gece sabaha kadar oksuruk, bogaz agrisi
.gunduz daha iyi.
oksuruge care bulaniniz oldu mu?

Aç tok farketmiyor kan alinirken ben tok vermistim vajinal muayene yapmiyorlar sadece ultrasonda bebegin ense ve burun kemigine ölçüm yapildi. Devlette yaptirdigim icin sonuc 10 gun sonra cikacakmis özeller bazen hemen verebiliyor mus diye okumuştum.

gunaydin.
1 haftadir gecmeyen inatci öksürük var. gece sabaha kadar oksuruk, bogaz agrisi
.gunduz daha iyi.
oksuruge care bulaniniz oldu mu?
Canım ben de bir hafta çektim oksuruk bir hafta hem sirtima hfm göğsüme havlu koydum gece gündüz birde pekmezi ılık suyla açıp içine azıcık karabiber atip ictim gecti hala azicik üşüşem öksürüyorum

Tesekkur ederim . Ben de devlette yaptiracagim ama gercekten cok gec veriyorlarmis sonucu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…