2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doktorum 40 muayenesine çağırmadı sezeryan oldum. 2 ay sonra kontrole gelirsin falan dedi. Gitmeyen var mı?
D vitamini için ocean kullanan vAr mı? 400 lük olanı mı kullanılıyor bebek için?
Banada 2 ay sonra dedi, yanında ki ebesi alttan muayne edecek o zaman iç dikişlere bakacak bilgin olsun dedi.

peki il sağlık müdürlüğünden arandınız mi?
buradaki ebeler çok garipler.
aşı istemiyorum diyeni yiyorlar resmen.
sürekli telefonla tacizler vs.
Hayır kimse aramadı. Hakkimi biliyrm o yüzden kimse degl telefonla yüz yuzeykn bile bisey diyemedi canım.

Kesin yaptirmican mi canim
2 yaşına kadar asla 2 yaştan sonra inglterde belirli 1 kaç asi var onlar sadce.
K vitamini aşısı yuzundn cocgmn solunumu durdu ki doktorla sezeryan esnasında tekrar etmeme rağmen mecbur onu yapcm bak göbeğini geç kesyrm dedin diye olmyck şey yapmam sana dedi ki. Ben o solunum durması esnasnda cocugmn beyninde hasar oldu mu hala bilmyrm.

Bu atak haftası çok zormuş ,karnı tokken bile sürekli araniyor kucağıma alıyorum her yerimi emiyor. Doymadi heralde diyorum emzireyim diyorum biraz emiyor ağlıyor bakıyorum ağzı süt dolu kenarlardan akıyor. Emzik veriyorum onda bile benim kucağımda olmak istiyor ,gündüz uyumuyor

5. hafta atağı mi bu

Hayır kimse aramadı. Hakkimi biliyrm o yüzden kimse degl telefonla yüz yuzeykn bile bisey diyemedi canım.
ben de imzaliycam ama ebeler fena...
özellikle kkk aşısı sonrası ciddi sorun yaşayan çocuklar var.
aşı istemiyorum o sebeple.
olmadı eşimle gideriz imzaya.
ben tek onlar 5 kişi olmasın

kilo tamamen yapısal ben normalde rejim yapip spor yapsam bile cok zor giderdi
şimdi de iyke gitmedi
doğumda 10 gun annem vardı 35 gundur tekim ve köyde yaşıyorum işler super yoğun ama yinede kilo gitmiyo
inşallah spora başladım artık biraz cabuk gider ekmeği azalttim

ben diğer hamilelikte önce 7 kilo verip sonra toplam 27 aldim dogumda sonra 10 verip
lohuslaikta geri aldim sonra kizim bi yaşında gelmeden spor ve sağlıklı beslenme ile hamile kaldığım kilodan zayıftım
inşallah aynı dirayeti bundada gisterrrm

ya hanimlar vitamalt kullanan var mi?
sut arttırıcı olarak kullanılıyormuş.
fena da kilo yapıyor diyolar ama biraz artsa değer diyorum 3 5 kiloya.

Canım bende sütümü arttırmak istiyorum humana stell tea çayından çok memnun kalan var sende bi araştır istersen bu çayı ben çarşıya çıkar çıkmaz alacağım faydası olursa paylaşırım sizinle

var evde.
içeriğine baktım sadece glikoz...
bitki özü bile yok diyebilirim.
%0.1 oranına bitki var içinde.
zaten ise de yaramadi

ya hanimlar vitamalt kullanan var mi? sut arttırıcı olarak kullanılıyormuş. fena da kilo yapıyor diyolar ama biraz artsa değer diyorum 3 5 kiloya.
Geçen gün e bebekte promalt gördüm aldım. Bir yudum aldım için dışıma çıktı. Bildiğin pekmezli su ,icemedim çöpe gitti. Kuru beyaz dutu kaynat suyunu iç ben şimdi onu yapıyorum. Atak mi süt mu azaldı bilemedim en iyisi içeyim dedim kalktım kaynattim. Sütü çok güzel arttırıyor

ataklarda bebekler meme istiyor ya sutu arttırmak için istiyormuş çünkü artık büyüyorlarmiş.
tamamen fıtrat olayı.
büyümelerine karşılık süt yetsin diye o dönem bebkler hep meme istiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…