- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ben 1 hafta cebellestim kesinlikle emmek istemedi acliktan agliyo ama emmiyo azicik emiyodu 2 dakika falan gogsumu goruyo basliuodu aglamaya bi hafta me biberon ne mama verdim en sonunda o iskence gibi geven 1 haftanin sonunda tekrar memeye basladibir benimki istemiyor galiba ... emmiyor ne yaptıysam olmadı sağıp veriyorum ama bir gün de bir öğünlük ancak süt cıkıyor
ev kadıı olmak daha da zor bence evdesin diye heryerin pırıl pırıl olması gerektiğini düşünen insanlar var cünkü oysa evdeki kişinin çalısan bir anneden bir farkı yok. tek iyi yanı uyuysn bir bebe sahipsen vede ev temizliğini dert etmezsen bebekle birlikte uyuma fırsatının olması onun ışında allah yardımcımız olsun ... ama tek çocukla hersey daha kolay 2. yapınca anladım..Hey masallah okurken insan yoruluyor ben daha ilk cocuhum ama evin isi zaten yetiyo camasiri bulasigi utusu yemegi her sey bana bakiyo cocukta iyksuz bi cocuk maksimum 1 saat uyuyo o da her zman degil... Bu vakit darliginda oturup bu kadar sagabilmek cok buyuk luks bence evet esle zaten olan iletisim artik cocuk uatunden oluyo
Ayy bende yapmalıyım artık kızlar tavsiyede bulunun. Koşu bandım var ama çok ses çıkartıyor bahçede duruyor şuan evde olmaz malesef. Bende 80kgda çakılı kaldım ilk ay 16kg verdim doğum kilom kalmadı. Ana daha fazla vermem lazım. Emziren anne için diyet nasıl yapılır diyetisyene gitsemmi sizce. Bu kış komple kilo vermek istiyorum yaza 65olsam yeter. 50kilodan 80e çıktım 1buçuk senede evlilikti bilmem neydi stresten yedim durdum. Her akşam eşim gelince çocuğu verip köpeğimle yürüyüşe çıksam yarım saat. Evde nasıl haraketler yapabilirim karın kasları henüz birleşmediği içşn mekik önerilmiyor. 50kiloyken günde 300tane mekik çekerdim karın kaslarım baklavalarım vardı ayy nerde o günler bide 21yaşımdayım 5çocuk doğurmuş gibiyimcanim bugün başladım kilo için dikkate haber ver demistin
20 dk yürüyüş bandına yürüdüm 100 ip atladım inslalh devamı gelir ve çoğalır
yaza kadar 75 istiyorum insallh
ekmegi azalttım birazda
annene gecmis olsun cnm. annen sadece 1 hafta kaldi. sonra hep yalnizim cnm. tam 2 aylik bugun kizim. herseye 2 cocukla kosuyrm. kolay degil tabiki. bi de kendi aklinca ha a atmaya calisanlar var etrfaimda.Hala misafiriniz geliyor mu? İlk zamanlar bol ikramlığım ve yardımcılarım varken gelmediler.
Şimdi eşli gelmek isteyen haber bekleyen 6-7 posta misafirim var. Ve en az 3-4 aile..
İşyerinden, gün arkadaşlarımızdan, eşimin iş yerinden, akrabalardan.... bitmiyorduAnnem ameliyat oldu ablamlar ona gidiyor yardıma,, resmen kolum kanadımdı ya çamaşırları toplar makinaları yerleştirir dolapları düzenlerdi. Kendimi tükenmiş hissediyorum.
İki çocuklu hayat gerçekten zormuş...3-4 düşünemiyorum
Benimkide kısaca gelme dedi doğumda öok uğraştırdım adamın beni göresi yokdoktorum 40 muayenesine çağırmadı sezeryan oldum. 2 ay sonra kontrole gelirsin falan dedi. Gitmeyen var mı?
D vitamini için ocean kullanan vAr mı? 400 lük olanı mı kullanılıyor bebek için?
Bie zahmet kavurup getireymis de sevaba gireymisannene gecmis olsun cnm. annen sadece 1 hafta kaldi. sonra hep yalnizim cnm. tam 2 aylik bugun kizim. herseye 2 cocukla kosuyrm. kolay degil tabiki. bi de kendi aklinca ha a atmaya calisanlar var etrfaimda.
cat kapi gelenler, arayip gelenler. daha dun cat kapi geldiler. hic hazirlik yokken.
bugun komsularla konusyrz cok bilmisin biri bi helva kavursaydin ne olacak diyr. cins, kizim duruyor mu sanki, benim enerjim cok mu sanki. sabah sabah sinirimi oynatti kadin.
Aynen öyleahhh hertürlü sorun ....
Aşımıza 1 hafta kaldı, o zaman nasıl olacak acababazen iştahsız oluyorlar.
aşıdan sinra tam 10 saat ağzına ne meme aldı ne biberon. ağlayacaktım artık.
umarım sizinkini çok etkilemez ama bizimki 2 gun mızmızdı.Aşımıza 1 hafta kaldı, o zaman nasıl olacak acaba
Ben sling kullandım daha rahat oluyorArkadaslar kanguru kullaniyor musunuz? Icine bebegimi koyunca sanki kemikleri üstüste yigiliyormus gibi geliyor bana :/ 2 dk sonra cikariyorum. Halbuki evde onla gezsem birazcik iş yaparim en azından ev toparlama filan. Disarda da kullanmak istiyorum ama korkuyorum yaaa
Aşıya karşı değilim, İnşallah bir sorun olmadan atlatabiliriz.umarım sizinkini çok etkilemez ama bizimki 2 gun mızmızdı.
hele ilk gün aşıdan 4 5 saat sonra çığlık çığlığa ağlamaya başladı.
o gün karar verdim aşı olayı benim için bitmiştir.
daha da vurdurmamvurdurmam
Sorma catkapi insanlar geliyo evi bal dok yala istiyo evdeyim ya her sey mukemmwl olmali... maalesef hic uyumuyor surekli nobetteyim maksimum 1 saat... Bakalim ise baslayinca nasil olacak... Evet 2 cocukla eminim.daha zordurev kadıı olmak daha da zor bence evdesin diye heryerin pırıl pırıl olması gerektiğini düşünen insanlar var cünkü oysa evdeki kişinin çalısan bir anneden bir farkı yok. tek iyi yanı uyuysn bir bebe sahipsen vede ev temizliğini dert etmezsen bebekle birlikte uyuma fırsatının olması onun ışında allah yardımcımız olsun ... ama tek çocukla hersey daha kolay 2. yapınca anladım..
Çat kapi gelinmesi ne managğ yaa ben annemler bile habersiz gelince geriliyorum.Sorma catkapi insanlar geliyo evi bal dok yala istiyo evdeyim ya her sey mukemmwl olmali... maalesef hic uyumuyor surekli nobetteyim maksimum 1 saat... Bakalim ise baslayinca nasil olacak... Evet 2 cocukla eminim.daha zordur
Bana çocuk doktoru sarılık başlamış, banyo yaptırın dedi. Bu koca karı adetlerini de yapın dedi. Ben de alyansımı attım hep suya. Dediğin gibi ilerlemeden geçti.Canim bizim uzun surmustu sarilik. Ben de cok endise etmistim. Yikama suyuna altin koyun 2-3kere oyle yikayin gecer dediler. Buyuklerin bir bildiği vardir dedim denedim. Ve gecti. Nasil oluyor bilmiyorum ama gecti.
ben kullanıyorum.Arkadaslar kanguru kullaniyor musunuz? Icine bebegimi koyunca sanki kemikleri üstüste yigiliyormus gibi geliyor bana :/ 2 dk sonra cikariyorum. Halbuki evde onla gezsem birazcik iş yaparim en azından ev toparlama filan. Disarda da kullanmak istiyorum ama korkuyorum yaaa
Senin de sezeryan değil mi? Hazırlıklı gideyim bana da bakar büyük ihtimal.Banada 2 ay sonra dedi, yanında ki ebesi alttan muayne edecek o zaman iç dikişlere bakacak bilgin olsun dedi.
Amin canm saol. Valla ben de çok kızıyorum evde bi kek çırpıp gelsinler o zaman.!! Ne kadar düşüncesizler yaa. ya çocuk 1-2 yaşına gelince gelsinler ya da ilk günler gelsinlerannene gecmis olsun cnm. annen sadece 1 hafta kaldi. sonra hep yalnizim cnm. tam 2 aylik bugun kizim. herseye 2 cocukla kosuyrm. kolay degil tabiki. bi de kendi aklinca ha a atmaya calisanlar var etrfaimda.
cat kapi gelenler, arayip gelenler. daha dun cat kapi geldiler. hic hazirlik yokken.
bugun komsularla konusyrz cok bilmisin biri bi helva kavursaydin ne olacak diyr. cins, kizim duruyor mu sanki, benim enerjim cok mu sanki. sabah sabah sinirimi oynatti kadin.
Dereotu denedin mi canm. O bende çok işe yaradı. Bir de rezene. Olumlu düşünce çok önemli. Ben sürekli kendi kendime çok sütüm var diyorum. Allah’a çok şükür sıkıntı yok şimdilik. Sen de rahat ol kafanı boşalt stres yapmabugün resmen memelerimde süt yok.
çocuk çekiyor çekiyor yok gelmiyor.
sinir oluyor.
bu ne ya?
şaka gibi.
valla biktim yemin ederim
bi emzirme olayı nasil bu kadar soruna dönüşebilir aklım almıyor.
Doktoruma bi daha ne zaman geleyim dedim. Sıkıntı yaşarsan gel dedi. Hiç çağırmadı yani.doktorum 40 muayenesine çağırmadı sezeryan oldum. 2 ay sonra kontrole gelirsin falan dedi. Gitmeyen var mı?
D vitamini için ocean kullanan vAr mı? 400 lük olanı mı kullanılıyor bebek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?