2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar peki 2.ay aşıları 3taneymiş zorunlu. Hepsini sağlık ocağında yaptıracağız değil mi birde vücudun nerelerine yapılıyor 3tane ağır gelmiyormu ateş vs yaparmı
yarin bizimde 2. ay asimiz var şimdiden korku sardi beni, zaten aşı yapilirken asla yaninda duramiyorum cok üzülüyorum o yuzden tek gitmiyorum

Emziğe nasıl alıştırdın canım benimki öğürüyor

benim kizda çok nadir zaten canim anakucagi faln varmi onda sallıyorum iyi oluyo gunduz
Zaten benim de sorunum gündüz uykuları gece memede uyuyor gündüz katiyen memede uyumuyor sallama dışında uyuturken aşırı zorlanıyorum gözünden uyku akıyor ağlıyor ama uyumuyor

Zaten benim de sorunum gündüz uykuları gece memede uyuyor gündüz katiyen memede uyumuyor sallama dışında uyuturken aşırı zorlanıyorum gözünden uyku akıyor ağlıyor ama uyumuyor
Ahh ah emzige alissalrdi olurdu daa

ben babyjam in destek yastigini aldim. sirt ve karindan tutuyor. dönemiyor. yatirdigin gibi yan kaliyor. bir bak istersen canim.

korkma cnm. yarin 2 aylik oluyrz daha devam ediyr. cok hafif kaldi sukur. anne sutu sariligi benimki. emzirme disinda birsey yapmadik.

Kızlar peki 2.ay aşıları 3taneymiş zorunlu. Hepsini sağlık ocağında yaptıracağız değil mi birde vücudun nerelerine yapılıyor 3tane ağır gelmiyormu ateş vs yaparmı
2 bacak 1 kol. rota virus agizdan. rota virus oglumda ciddi gaz sancisina sebep olmustu. 3 aylikken yapilmisti.

ya meme de ya da ayakta gezdirirken uyuyor. birktigim an uyandigi icin yapisik yasiyoruz.

hanımlar aşı yaptırmayan var mi?
yani sağlık ocağında herhangi bir belge imzalamak gerekiyor mu?

2 ay asidi kabus bence.
2 gün ağları yavrum.
ateş huysuzluk.
koynumda uyudu hep

Kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz

kucakta evi gezerek...
yaptığım en büyük hata oldu bu.
şimdi dalamıyor eskisi gibi.
ama enteresan bir şekilde gece uykusuna saat 9 da yatağa giriyoruz kendi oynayarak uyuyor.
şu an uyudu mesela.
ben de yanında uyuyacak birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…