Kızlar peki 2.ay aşıları 3taneymiş zorunlu. Hepsini sağlık ocağında yaptıracağız değil mi birde vücudun nerelerine yapılıyor 3tane ağır gelmiyormu ateş vs yaparmı
Eğer keyifliyse gaz sorunu yoksa emziği veriyorum ağzına beyaz gürültü açıyorum uyuyo canım ama huysuzsa göğsüme yatırıyorım pışpışlıyorum uyumazsa hafif sallanıyorum göğsüme basıyorum kokumla uyuyo canım
Kızlar peki 2.ay aşıları 3taneymiş zorunlu. Hepsini sağlık ocağında yaptıracağız değil mi birde vücudun nerelerine yapılıyor 3tane ağır gelmiyormu ateş vs yaparmı
Eğer keyifliyse gaz sorunu yoksa emziği veriyorum ağzına beyaz gürültü açıyorum uyuyo canım ama huysuzsa göğsüme yatırıyorım pışpışlıyorum uyumazsa hafif sallanıyorum göğsüme basıyorum kokumla uyuyo canım
Ayakta yürürken, memede, sallanan koltukta gaz çıkartırken uyuyakalıyor. Daha hiç koydum uyudu olmadı. Artık gündüzleri uyumuyor zaten belki 1saat. Geceleride kalkmıyor
Zaten benim de sorunum gündüz uykuları gece memede uyuyor gündüz katiyen memede uyumuyor sallama dışında uyuturken aşırı zorlanıyorum gözünden uyku akıyor ağlıyor ama uyumuyor
Zaten benim de sorunum gündüz uykuları gece memede uyuyor gündüz katiyen memede uyumuyor sallama dışında uyuturken aşırı zorlanıyorum gözünden uyku akıyor ağlıyor ama uyumuyor
Bugün 1 ay 23 günlük olduk. Kilosunu merak ettiğim için doktora gittik. 4800 olmuşuz mama+meme ile 3490gr doğmuştu.
Bebeğim kafasını hep sağ tarafa çeviriyor, sol tarafa zorla çeviriyor. Doktora söyledim, ultrason çektirdik bir sorun yokmuş ama sol tarafa dönük olmaktan hoşlanmıyor, yatarken çevireceğim kafasını.
Kizlar 37gunluk olduk göz kenarında hafif sarılık geçmedi doktor da bişey yapmadı gerek duymadı galiba ama geçmeyen sarılık beyin hasarına neden olur v.s yazıyor internette panik oldum benim gibi sarılığı uzun süren var mi
kucakta evi gezerek...
yaptığım en büyük hata oldu bu.
şimdi dalamıyor eskisi gibi.
ama enteresan bir şekilde gece uykusuna saat 9 da yatağa giriyoruz kendi oynayarak uyuyor.
şu an uyudu mesela.
ben de yanında uyuyacak birazdan.