Ben adet mı oldum anlamadm bı kac gundur kahve rengı akıntım tekrar basladıKızlar bitşey soracağım 40ınız geçince akıntınız bitti mi benim sarı renkte devam ediyor ilişki sonrası pembe oluyor. Ağır kötü bir kokuda var hep hala geçmedi normal mi? Değilse doktora gideyim
Bakacağım şimdi canım, teşekkür ederimben babyjam in destek yastigini aldim. sirt ve karindan tutuyor. dönemiyor. yatirdigin gibi yan kaliyor. bir bak istersen canim.
Emzirme takipçisiAnladım inşallah düzelir zamanla. Hangi programı kullanıyorsun. Ben unutuyorum işaretlemeyi. Sen iyi takip edebiliyorsun.
En son gözden gider demisti doktoruKizlar 37gunluk olduk göz kenarında hafif sarılık geçmedi doktor da bişey yapmadı gerek duymadı galiba ama geçmeyen sarılık beyin hasarına neden olur v.s yazıyor internette panik oldum benim gibi sarılığı uzun süren var mi
Evet imzaladmhanımlar aşı yaptırmayan var mi?
yani sağlık ocağında herhangi bir belge imzalamak gerekiyor mu?
canim bugün başladım kilo için dikkate haber ver demistinEvet imzaladm
doğduğundan beri emzik veriyorum ilk öğürüyordu sonra kabullendi. Sadece uyuyacağı ve huysuzluk zamanları veriyorum. Ama sanma ki emzik alıyor diye kendi kendine uyuyorKızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Canm senin normal doğumdu sanırım. Benim sezaryen... ip atlasam organlarım her değiştirebilircanim bugün başladım kilo için dikkate haber ver demistin
20 dk yürüyüş bandına yürüdüm 100 ip atladım inslalh devamı gelir ve çoğalır
yaza kadar 75 istiyorum insallh
ekmegi azalttım birazda
Canım hayırlı olsun sezeryan deglmydn nasil 100 ip atladıncanim bugün başladım kilo için dikkate haber ver demistin
20 dk yürüyüş bandına yürüdüm 100 ip atladım inslalh devamı gelir ve çoğalır
yaza kadar 75 istiyorum insallh
ekmegi azalttım birazda
bende zip zip atlamıyorum canim tek ayaklı iki ayak aynı anda hayatta zıplayamamCanm senin normal doğumdu sanırım. Benim sezaryen... ip atlasam organlarım her değiştirebilir
Ama bişeyler yapmam lazım Giysilerim olmuyor.çok ta yiyorum kendime hakim olamiyorum olmakta istemiyorum. Tatlılar çikolatalar
normal dogum canim bölük bölük 20 20 gün içinde yaptım tek ayaklı iki ayak aynı anda zıplayamamCanım hayırlı olsun sezeryan deglmydn nasil 100 ip atladınyarın bende baslyym o vakit bugün jübilemi yaptım sayablrm pazartesi özel mesajla kilolalrmzi yazalım birbirmze haftalık pazartesi kilo ölçümü yapalım ne dersin?
Duzenli beslenme ve spor Aslında olması gerekennormal dogum canim bölük bölük 20 20 gün içinde yaptım tek ayaklı iki ayak aynı anda zıplayamam
olur canim haberleşelim inşallah güzelce kolayca veririz
Bende ac kaliyorum devamli kostura kostura zayifliyo insan hamilelik kiloma donmusum en basa bugun...hamıle kakdıgım kıloya bır kılo kalmıs ınmeme ama kaba duruyorum sıkılasmam lazım. Buyuk ıhtımal daha da düserım cunku hızla gıdıyor evde sıze yardm eden olmaynca
Uygulamayı indirdim. İnşallah düzenli kullanabilirim. İnceledim güzel bir uygulamaEmzirme takipçisi
Mama meme bez ilac hepsini yaziyorum hatta doktordan sonra kilo vs vs
Bebek takip programı - Google Play'de Uygulamalar
Bebeğimin gelişimi-çocuk yetiştirme. Bebek emzirme ve uyku takibi+bez değiştirmeplay.google.com
En son gözden gider demisti doktoru
ben gitmedim.doktorum 40 muayenesine çağırmadı sezeryan oldum. 2 ay sonra kontrole gelirsin falan dedi. Gitmeyen var mı?
D vitamini için ocean kullanan vAr mı? 400 lük olanı mı kullanılıyor bebek için?
peki il sağlık müdürlüğünden arandınız mi?Evet imzaladm
Yüksek tansiyon ve ödemden kaynaklı bebeği besleyen damarlardan biri tıkanmış o yuzdenAyy kiyamam yavrucuk
Oyy yavruşşimdi iyidir inşallah . Niye beslenememis acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?