2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben adet mı oldum anlamadm bı kac gundur kahve rengı akıntım tekrar basladı

Anladım inşallah düzelir zamanla. Hangi programı kullanıyorsun. Ben unutuyorum işaretlemeyi. Sen iyi takip edebiliyorsun.
Emzirme takipçisi
Mama meme bez ilac hepsini yaziyorum hatta doktordan sonra kilo vs vs

En son gözden gider demisti doktoru

Kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz
doğduğundan beri emzik veriyorum ilk öğürüyordu sonra kabullendi. Sadece uyuyacağı ve huysuzluk zamanları veriyorum. Ama sanma ki emzik alıyor diye kendi kendine uyuyor 44 günlüğüz gündüzleri bazen emerken uyuyakalıyor. Bazen ayağımda sallıyorum. Akşamları genelde çok ağlıyor ağzında emzik gözler kıpkırmızı, bir türlü uykuya geçemiyor sallamam diyordum

doktorum 40 muayenesine çağırmadı sezeryan oldum. 2 ay sonra kontrole gelirsin falan dedi. Gitmeyen var mı?
D vitamini için ocean kullanan vAr mı? 400 lük olanı mı kullanılıyor bebek için?

canim bugün başladım kilo için dikkate haber ver demistin
20 dk yürüyüş bandına yürüdüm 100 ip atladım inslalh devamı gelir ve çoğalır
yaza kadar 75 istiyorum insallh
ekmegi azalttım birazda
Canm senin normal doğumdu sanırım. Benim sezaryen... ip atlasam organlarım her değiştirebilir
Ama bişeyler yapmam lazım Giysilerim olmuyor. çok ta yiyorum kendime hakim olamiyorum olmakta istemiyorum. Tatlılar çikolatalar

Hala misafiriniz geliyor mu? İlk zamanlar bol ikramlığım ve yardımcılarım varken gelmediler.
Şimdi eşli gelmek isteyen haber bekleyen 6-7 posta misafirim var. Ve en az 3-4 aile..
İşyerinden, gün arkadaşlarımızdan, eşimin iş yerinden, akrabalardan.... bitmiyordu Annem ameliyat oldu ablamlar ona gidiyor yardıma,, resmen kolum kanadımdı ya çamaşırları toplar makinaları yerleştirir dolapları düzenlerdi. Kendimi tükenmiş hissediyorum.
İki çocuklu hayat gerçekten zormuş...3-4 düşünemiyorum

canim bugün başladım kilo için dikkate haber ver demistin
20 dk yürüyüş bandına yürüdüm 100 ip atladım inslalh devamı gelir ve çoğalır
yaza kadar 75 istiyorum insallh
ekmegi azalttım birazda
Canım hayırlı olsun sezeryan deglmydn nasil 100 ip atladın yarın bende baslyym o vakit bugün jübilemi yaptım sayablrm pazartesi özel mesajla kilolalrmzi yazalım birbirmze haftalık pazartesi kilo ölçümü yapalım ne dersin?

bende zip zip atlamıyorum canim tek ayaklı iki ayak aynı anda hayatta zıplayamam
yürüyüş yapabilirsin send3
bende çok yiyorum da yavaş yavaş azaltmam lazim insallh

normal dogum canim bölük bölük 20 20 gün içinde yaptım tek ayaklı iki ayak aynı anda zıplayamam
olur canim haberleşelim inşallah güzelce kolayca veririz

hamıle kakdıgım kıloya bır kılo kalmıs ınmeme ama kaba duruyorum sıkılasmam lazım. Buyuk ıhtımal daha da düserım cunku hızla gıdıyor evde sıze yardm eden olmaynca
Bende ac kaliyorum devamli kostura kostura zayifliyo insan hamilelik kiloma donmusum en basa bugun...

Göz renklerimiz nasil arkadaşlar? Benim buyuk kizin 3 aylikken masmaviydi oyle devam etti. Simdiki koyu gorunuyor hiç renkli değil gibi acaba 1 aylıkken renkli oluyor muydu hatırlamıyorum ablasinda?
Bizde 650 gr almışız ilk ay cok iyi degil gibi hemşire iyi normal dedi gerçi ama. Buarada ben 59 kg ile hamile kaldim 62 doğuma gittim doğumdan 10 gun sonra 54 kiloya düştüm suan 56 kiloyum başlangıçtan 3 kilo eksik kilodayim yani

doktorum 40 muayenesine çağırmadı sezeryan oldum. 2 ay sonra kontrole gelirsin falan dedi. Gitmeyen var mı?
D vitamini için ocean kullanan vAr mı? 400 lük olanı mı kullanılıyor bebek için?
ben gitmedim.
hatta yara yerimde bi açıklık vardı.
kanama falan yapıyordu.
içinden misina falan çıkıyordu.
misinayı kestim geçen gün.
2 günde kapandı.
misina erir düşer dedim düşmedi.
boşuna beklemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…