2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ataklarda bebekler meme istiyor ya sutu arttırmak için istiyormuş çünkü artık büyüyorlarmiş.
tamamen fıtrat olayı.
büyümelerine karşılık süt yetsin diye o dönem bebkler hep meme istiyormuş
bir benimki istemiyor galiba ... emmiyor ne yaptıysam olmadı sağıp veriyorum ama bir gün de bir öğünlük ancak süt cıkıyor

bir benimki istemiyor galiba ... emmiyor ne yaptıysam olmadı sağıp veriyorum ama bir gün de bir öğünlük ancak süt cıkıyor
ne sıklıkla sağıyorsunuz?
emzirme danışmanları 2 saatte bir günde 12 sağım yapin diyorlar. her meme 10 dakika.
bir de facebook da sağarak süt verenler grubu var orada madalyalık analar var 3 senedir sagip süt veren var...

2saatte bir gunde 12 kere
Hey yavrum hey, yetisemem ki bu düzene ben

işe başlayana kadar 3 saate bir sağıyordum ama suan günde en fazla 4 kez sağabiliyorum ki her sağımda 2 oz dan fazla sağamadım bugune kadar ( iki gögüsten cıkan süt miktarı ) ilk kızımda emmedi sağıp verdim 10 aya kadar ama onda süt daha fazla cıkıyordu

Hanimlar resmen bitmis durumdayim... Dun cocugun atak gunuydu sanirim sabahtan basladik hatta iyuyodu uykusundan uyandi aglayarak gece ikiye kadar Allah im Allah im anamdan emdigim sut burnumdan geldi... Boyle bi aglama yok krizler gecirdi... Bide surekli oksuruk ve hapsuruk devam ediyo artarak yarina tekrar doktora gidicez... Yeminle kafa kalmadi napacagimi bilemedim artik

üşüttümü ki?
beyaz gürültü ise yarar belki.bi deneyin.

Sagmaya nasil vakit buluyolar o kadar hayret ediyorum dogrusu vakit yokki bence gunde 2 kere sagarsam cok iyi

Sagmaya nasil vakit buluyolar o kadar hayret ediyorum dogrusu vakit yokki bence gunde 2 kere sagarsam cok iyi
evde yardımcısı varsa yapar tabii ev işi yemekle uğraşmazsan birde işe gitmek zounda değilsen sağabilirsin ama oyle zaman nerde .. sabah bir uyanıyorum ki (günde 4 saat uyusam benden mutlusu yok) birde gece oturabiliyorum sabah işe git ös cık buyuk kızı al yüzmeye götür ordan cık bebeği al eve gel yemek yap evi toparla büyük kızla ilgilen kücükle ilgilen sonra onları uyut derken gece saat 10 zaten ufaklık 2 saate bir süt için uyanıyor.. eşimle bile görüşemiyoruz nerdeyce pattt uyuya kalıyorum oturunca.

Ben ben ben emmiyor sağarak veriyorum kolik gunde anca iki kez sağabiliyorum firsat verirse canim üzülme meme reddi yapti mastit dönemi sonra alisti biberona oyle kaldi

Hey masallah okurken insan yoruluyor ben daha ilk cocuhum ama evin isi zaten yetiyo camasiri bulasigi utusu yemegi her sey bana bakiyo cocukta iyksuz bi cocuk maksimum 1 saat uyuyo o da her zman degil... Bu vakit darliginda oturup bu kadar sagabilmek cok buyuk luks bence evet esle zaten olan iletisim artik cocuk uatunden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…