Haber bekliyorlarsa ne güzel. Ben anlamadım bu işi. Kimse müsait misin diye sormuyor.Senin de sezeryan değil mi? Hazırlıklı gideyim bana da bakar büyük ihtimal.
Amin canm saol. Valla ben de çok kızıyorum evde bi kek çırpıp gelsinler o zaman.!! Ne kadar düşüncesizler yaa. ya çocuk 1-2 yaşına gelince gelsinler ya da ilk günler gelsinler
Vallahi Nasıl huzursuzum anı yaşayamıyorum şu gelecekler yüzündenherkes haber bekliyor. Kaynanama söyledim sarma saracak. Bugünden kurabiye yaptım. Yarında temizlikçi Gelecek. 3 posta misafir çağırdım cuma cts pazar ....
Ben de aynı durumdayım.hamıle kakdıgım kıloya bır kılo kalmıs ınmeme ama kaba duruyorum sıkılasmam lazım. Buyuk ıhtımal daha da düserım cunku hızla gıdıyor evde sıze yardm eden
Bacaklari asagi dogru degil de yanlara acilmis gibi duruyor. Sanirim dogru kanguru.ben kullanıyorum.
ergonomik olmalı.
beli yani sırrı c şeklinde bacaklarında m olmalı.
bize rahatsızlanmış gibi geliyor ama ama sevdikleri pozisyon o
Aslinda hepsi birden aradan cikmis olur pespese.. misafir olaylari asiri yorucu yaaSenin de sezeryan değil mi? Hazırlıklı gideyim bana da bakar büyük ihtimal.
Amin canm saol. Valla ben de çok kızıyorum evde bi kek çırpıp gelsinler o zaman.!! Ne kadar düşüncesizler yaa. ya çocuk 1-2 yaşına gelince gelsinler ya da ilk günler gelsinler
Vallahi Nasıl huzursuzum anı yaşayamıyorum şu gelecekler yüzündenherkes haber bekliyor. Kaynanama söyledim sarma saracak. Bugünden kurabiye yaptım. Yarında temizlikçi Gelecek. 3 posta misafir çağırdım cuma cts pazar ....
Bir öğünü ne kadar ?bir benimki istemiyor galiba ... emmiyor ne yaptıysam olmadı sağıp veriyorum ama bir gün de bir öğünlük ancak süt cıkıyor
kesinlikle emmek arttırıyor da emmiyor kiBir öğünü ne kadar ?
Emerek çoğalıyor diyorlar kime sorsam öyle dedi. Benimki de uzun süre emmiyor. Ben de hep sağmaya çalışıyorum.
Ben sling kullandım daha rahat oluyor
Evet canım UOTE="tutkuu85, post: 61339755, member: 467246"]
Senin de sezeryan değil mi? Hazırlıklı gideyim bana da bakar büyük ihtimal.
Herkes dogum kilosuna ulasmis. Ben daha tartilmadim, evde yardim edenim de hic olmadi ama got gobek bacaklar olduğu gibi duruyor. Bi yerde hata yaptim ama ne
Benim de hala 4-5 kilo fazlam var ve bu iştahla eski kiloları zor görürümHerkes dogum kilosuna ulasmis. Ben daha tartilmadim, evde yardim edenim de hic olmadi ama got gobek bacaklar olduğu gibi duruyor. Bi yerde hata yaptim ama ne
Bende sendenimHerkes dogum kilosuna ulasmis. Ben daha tartilmadim, evde yardim edenim de hic olmadi ama got gobek bacaklar olduğu gibi duruyor. Bi yerde hata yaptim ama ne
ben sling de kanguru da kjllaniyrm. kanguru cybex to go. yenidogan aparati var icersinde cnm.Arkadaslar kanguru kullaniyor musunuz? Icine bebegimi koyunca sanki kemikleri üstüste yigiliyormus gibi geliyor bana :/ 2 dk sonra cikariyorum. Halbuki evde onla gezsem birazcik iş yaparim en azından ev toparlama filan. Disarda da kullanmak istiyorum ama korkuyorum yaaa
cok yorucu sana cnm.Senin de sezeryan değil mi? Hazırlıklı gideyim bana da bakar büyük ihtimal.
amin cnm.Bugün ilk kez bebişle yalnız çıkıp araba kullandım. Giderken tam bir minnoştu ama gelirken ömmrümü yedi, nasıl ağladı zalımın kızı. Karnı tok, sancısı yok, maksat anneme sıkıntı vereyim.En son bi benzinliğe çekip biraz emzirdim, pışpışladım, sonra gıkı çıkmadı, uyumuş. Bir de çıkmışken bir yerden bir sürü ev yapımı sarma, börek, elmalı kurabiye falan aldım. Misafirlere can dayanmıyor napıyım. Şimdi gelin ulen misafirler!
Ya ben de yavaştan kullanıyorum da ilk doğduğunda bebişin bacaklarını tamamen içeri koyuyordum, şimdi 45 günlük oldu, acaba M şeklinde dışarı mı çıkarsam?
R Rzg14 o komşunun balkonuna kuşlar pislesin.
sen poncigi de merak ediyorumOnlar herkes değil, onlar istisna. Herkes biziz, kilo vermemiş olanlar. Biraz verdim kalanı duruyor, resmen ponçik gibi suratım var. Kıyafetlerim de olmuyor. Tşk.
sen poncigi de merak ediyorum
Forumu okurken şehriyeyi yaktim. TşkOnlar herkes değil, onlar istisna. Herkes biziz, kilo vermemiş olanlar. Biraz verdim kalanı duruyor, resmen ponçik gibi suratım var. Kıyafetlerim de olmuyor. Tşk.
Valla bizim bence kilo almamizij nedeni su aanda sasece yemek yiyerek eglenebiliyoruz guzel bisey yiyerek bagli koyun gbi evdeyiz napacan atraksiyon olsun diye yiyoruz... Bebeler basimizda agliyo ediyo nah veririzOnlar herkes değil, onlar istisna. Herkes biziz, kilo vermemiş olanlar. Biraz verdim kalanı duruyor, resmen ponçik gibi suratım var. Kıyafetlerim de olmuyor. Tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?