2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haber bekliyorlarsa ne güzel. Ben anlamadım bu işi. Kimse müsait misin diye sormuyor.

hamıle kakdıgım kıloya bır kılo kalmıs ınmeme ama kaba duruyorum sıkılasmam lazım. Buyuk ıhtımal daha da düserım cunku hızla gıdıyor evde sıze yardm eden
Ben de aynı durumdayım.
Evde kimse olmayınca yemek bile yiyemiyrsun. Tüm gün kolik bir bebe çığlık atınca zaten ona koşturmaktan oturmuyorsun da. Ben Doğum kiloma 15.günde ulaştım. Şimdi yerimde kaldım. Daha da gider diye düşünüyorum.

Aslinda hepsi birden aradan cikmis olur pespese.. misafir olaylari asiri yorucu yaa bi de yatili misafirse aman aman

bir benimki istemiyor galiba ... emmiyor ne yaptıysam olmadı sağıp veriyorum ama bir gün de bir öğünlük ancak süt cıkıyor
Bir öğünü ne kadar ?
Emerek çoğalıyor diyorlar kime sorsam öyle dedi. Benimki de uzun süre emmiyor. Ben de hep sağmaya çalışıyorum.

Bugün ilk kez bebişle yalnız çıkıp araba kullandım. Giderken tam bir minnoştu ama gelirken ömmrümü yedi, nasıl ağladı zalımın kızı. Karnı tok, sancısı yok, maksat anneme sıkıntı vereyim. En son bi benzinliğe çekip biraz emzirdim, pışpışladım, sonra gıkı çıkmadı, uyumuş. Bir de çıkmışken bir yerden bir sürü ev yapımı sarma, börek, elmalı kurabiye falan aldım. Misafirlere can dayanmıyor napıyım. Şimdi gelin ulen misafirler!

Ben sling kullandım daha rahat oluyor

Ya ben de yavaştan kullanıyorum da ilk doğduğunda bebişin bacaklarını tamamen içeri koyuyordum, şimdi 45 günlük oldu, acaba M şeklinde dışarı mı çıkarsam?

R Rzg14 o komşunun balkonuna kuşlar pislesin.

Evet canım UOTE="tutkuu85, post: 61339755, member: 467246"]
Senin de sezeryan değil mi? Hazırlıklı gideyim bana da bakar büyük ihtimal.

Amin canm saol. Valla ben de çok kızıyorum evde bi kek çırpıp gelsinler o zaman.!! Ne kadar düşüncesizler yaa. ya çocuk 1-2 yaşına gelince gelsinler ya da ilk günler gelsinler
Vallahi Nasıl huzursuzum anı yaşayamıyorum şu gelecekler yüzünden herkes haber bekliyor. Kaynanama söyledim sarma saracak. Bugünden kurabiye yaptım. Yarında temizlikçi Gelecek. 3 posta misafir çağırdım cuma cts pazar ....
[/QUOTE]
Evet canım sezeryan benimde.
Hazırlıklı geleyim diye söyledi ebesı sanırım.

NAsıl alintidir arkadas bulmaca

Herkes dogum kilosuna ulasmis. Ben daha tartilmadim, evde yardim edenim de hic olmadi ama got gobek bacaklar olduğu gibi duruyor. Bi yerde hata yaptim ama ne

Onlar herkes değil, onlar istisna. Herkes biziz, kilo vermemiş olanlar. Biraz verdim kalanı duruyor, resmen ponçik gibi suratım var. Kıyafetlerim de olmuyor. Tşk.

ben sling de kanguru da kjllaniyrm. kanguru cybex to go. yenidogan aparati var icersinde cnm.

cok yorucu sana cnm.
benim.kv depresyona girmjs. yandim. tepemden inmezler artik. iyice gerildim. annem desen gelmem bakamam size dedi zaten.Allahim aklimi korusun.
amin cnm.

Onlar herkes değil, onlar istisna. Herkes biziz, kilo vermemiş olanlar. Biraz verdim kalanı duruyor, resmen ponçik gibi suratım var. Kıyafetlerim de olmuyor. Tşk.
Valla bizim bence kilo almamizij nedeni su aanda sasece yemek yiyerek eglenebiliyoruz guzel bisey yiyerek bagli koyun gbi evdeyiz napacan atraksiyon olsun diye yiyoruz... Bebeler basimizda agliyo ediyo nah veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…